Pet stvari koje vaš partner treba da traži u angažovanom prstenu. Marie Claire | RS.polkadotsinthecountry.com

Pet stvari koje vaš partner treba da traži u angažovanom prstenu. Marie Claire

Pet stvari koje vaš partner treba da traži u angažovanom prstenu. Marie Claire

Promotivni karakteristika sa Mappin & Vebb

Ako ste podesili svoje srce na nešto posebno, uverite se da druga polovina ga dobija pravo...

Zapamtite da bit u Sek And The Citivhere Aidan kupuje pogrešnu verenički prsten za Carrie? Nemamo ništa protiv kamena kruškolikih ili zlata bendova za tom pitanju, ali padaju neke naznake treba da proverite da li završiti sa prstenom ćete želeti da nosite zauvek.

Pitali smo fini britanski nakit stručnjaci Mappin & Vebb, čija ekspertiza se zasniva na znanju i iskustvu svojih master zanatlija, da nam daju neke savete o odabiru dijamant verenicki prsten...

Zapamtite veličinu mattersMake siguran partner zna veličinu prstena. Ako ne znate šta je to, pop u zlatara saznati - ili da im prsten koji odgovara na desnom prstu.

load...

Proverite težinu karata, boje i claritiThese karakteristike dijamanta često dolaze ocenjivati GIA (Gemološkom institutu Amerike) jedan od vodećih dijamanata laboratorija u svetu. MV Collection burme od Mappin & Vebb koristi dijamante u različitim karatnog tegove, a svaki od njih dolazi sa sopstvenim izveštaju dijamant ocenjivanja GIA i ima jedinstvenu GIA referencu ispisan na pojasa kamena verifikovanja njegov kvalitet i autentičnost.

Kako dobiti sparkliest od ALLthe način dijamant se seče je od ključnog značaja da se njenom punom sjaju, jer će čak i najbolji kamen izgledaju manje blistava ako je loše rez. Za pravog Sparkle faktor, naš savet je glava u Mappin & Vebb - za vrhunski kvalitet izuzetnog jastuk-cut dijamant MV Collection ima 75 pažljivo ručno aspekte koji maksimiziraju svoj sjaj. To je najsvetliji, najlepša kamena kompanije još i globalni lider u performansama Rejting svetlosti, Gemek, postiže vrlo visoko konzistentno za Brilliance (bela svetlost), vatra (boja svetlosti) i Sparkle (scintilacionom).

load...

Klasičan designNot siguran vaše druge značajne će ga smanjiti u stilu uloga? Stavite probne prijedloge kako bi prijateljem koji može da njega ili nju voditi ka klasičnom i lep prsten. Ili ih jednostavno uputiti na zlataru imate poverenja i želite. Mapirao & Veb čak može stvoriti bespoke verenički prsten sa svojim Bi Appointmentservice, dizajna nadgleda Crovn zlatar.

Pogledajte sve optionsThe sakupljanja, karakteriše Mappin & Vebb ekskluzivno dijamant, nudi jednostavnu rame verenički prsten, dijamantski-set rame verenički prsten, ili tri kamena dijamant verenički prsten. I sa Božić iza ugla, sada je vreme da ga upariti sa brilijant Privezak i Pendant ili Necklace za klasičnu, jednostavna kolekcija nakita koji će izdržati test vremena.

load...

Slične vesti


Post Moda

Najbolje vintage vjenčanice koje nikad neće izaći iz stila

Post Moda

Koliko od ovih prodatih m & s stavki ste imali?

Post Moda

M & s crne petak prodaje stvari za kupovinu pravo ove sekunde

Post Moda

Chanel pre jeseni 2018. godine: Chanel metiers dart catvalk naglašava

Post Moda

Ovo su bili najkvalitetniji parovi poznatih Oscara na crvenom tepihu

Post Moda

1990-te moda: Svi trendovi (i supermodeli) koje smo voleli

Post Moda

Tražite savršen Božićni poklon za njega? Sve je završeno sa ovim majicama koje su spremne za snove. Marie Claire

Post Moda

Kako nositi vrhove žetve. Najbolja žetva za proleće leto

Post Moda

Kako ažurirati svoje čekove za proleće - leto 2018

Post Moda

Iz šoping-šopinga do LV shov-a: dnevnik Kim Cam Jonesa PFV

Post Moda

Ovo su najbolji brasovi koji nose ako imate malu grudi

Post Moda

Sta se dezi hoppen nalazi u njenoj kutiji za nakit?