Račun instagram plus plus za koji trebate znati | RS.polkadotsinthecountry.com

Račun instagram plus plus za koji trebate znati

Račun instagram plus plus za koji trebate znati

Potrebna neka Plus Size stilu inspiracije? Ne tražite dalje, kao što je naša kolumnista Rivkie derevo zaokružuje najbolje od najboljih

Instagram je sada Meka stil za milione koji traže do minut modnu inspiraciju.

Termin "blogeri" se ukida kao na tastaturi mašinskih se rebrendiraju kao industrija od uticaja, što ukazuje da je ova fundamentalna kretanje modne je daleko od kraja.

Dok smo se strpljivo čekati izveštaji pokazuju da se prikupljeni od strane novinara u našim omiljenim časopisima i novinama, digitalno doba je bez sumnje napravio način dostupniji i čini se čim ima pogled ga je niz pistu, da je sashaiing u prodavnicama.

load...

Instagram je veliki resurs kada tražite stila ideje i unutar plus size modnog areni je bio instrument u kojim se ženama plus size da vidim brend ponude na tipova tela koji su više odražavaju baze potrošača. Dok plus modeli veličine početi od veličine 12 - 14 u modnoj industriji, kao brendovi veličine se skladištenja proizvoda do veličine 32 i dalje i to je često teško za potrošače da se odnosi na model Oni vide na ekranu. Instagram je dozvoljeno za eksploziju žena Plus Size da pokaže svoje savremenike koliko komada u ponudi izgled i, što je još važnije, kako ih stilu.

Ovde su naši omiljeni plus size Instagram stil ikone koje treba da odmah slede.

1. Loti L'Amour @lottielamour

Loti stil je hrabar, zabavan i lak za nošenje. To nikada ne oseća kao da je pokušao previše ili očajnički pokušava da bude na trendu; ona jednostavno! Uzimajući komada ove sezone i mešanje ih sa svojim postojećim favorite, Loti takođe Snapchats svoju odeću pre posla, bukvalno služio do modu pre doručka. Ona će sigurno pomoći da se ulepšati vašu garderobu i kretanje van svoje zone udobnosti.

load...

2. Nicolette Mason @nicolettemason

Major, stil simpatija, uzbuna! Punopravni Fashionista, Nicolette nije samo Instagram super zvezda, ali cenjen moda kolumnista, stilista i brend konsultant. Postoji realna pedesete vibracije njenom estetskom, ali urađeno u do minut način. Volim da mislim o Nicolette kao krajnji modernog Pink Ladi. Sendi Di nema ništa na Mason.

3. Isabela Deker @Dressingoutsidethebok

Uber ženski dizajn je nešto što često označena na opsegu plus size i opšta ideja od brendova su da prate stil put Pin-up. Plus size moda se često govori u smislu 'stvaranja Hour Glass ", ali, Dressing Outside the Bok je šampion za one plus žene veličine u potrazi za više skrojena, androginih stile.Sharp siluete, veliki krojenje i predivnom košulje deo DNK Isabell, a ja volim svoj osvežavajući stil odvesti na plus size žene.

4. Lea Vernon - @ lvernon2000

Apsolutno je postrojenje u stilu uloga. Teaming svako gleda sa savršeno usklađene i spremna maramom na glavi. Sa ljubitelji jarkih nijansi i razbijanje "pravilima", Lea ima neverovatnu kolekciju naočara i naočara za sunce koje nas je napustio sa ozbiljnim Eievear zavisti.

5. Chanel Ambrose @chanelambrose

IouTuber, sadržaj kreator, MUA i vlasnik kozmetika linija, Šanel, ima prilično slatko Instagram platformu too.Chanel je Instagram je pun najaktuelnijih izgleda ove sezone, od od ramena do BODICON da divno sjajnih otisaka. Chanel ima i glavu za visinu - Ne peta je previsoka!

6. Chloe Elliott @chloeincurve_

Mi volimo Blonde Bombshell Chloe stil. Ne samo da je njena kosa i šminka na mjestu, ona takođe ima fab garderobu koja odgovara. Vuče zajedno sve ključne tačke sezone je, Chloe Instagram je kao Look Book za šta je vruće u narednim mesecima, fokusira na trend doveo komada i kako da ih stil u nešto što je sveže i struje. No modne žrtve ovde!

7. Ragini R @Kittehinfurs

Plus veličine sa bočnim porcija berbe je verovatno jedini način da se opiše Ragini je stile.Taking moderan dnevno vintage inspirisani komada i kombinujući ih sa stvarnim berbe nalazi. Očekujte od tila, perfect cvetni printovi i odličan headuear. Sve udarac u veoma filmskog način.

load...

Slične vesti


Post Moda

Modna revija 1960-ih: ikone i dizajneri koji su pomogli u oblikovanju dekade

Post Moda

Izvinite London modnu nedelju, sve je u pitanju sniffie dogvalk upravo sada

Post Moda

Kako napraviti vaš instagram izgledati kao modni bloger

Post Moda

Štampanje punch pakovanja koje će odmah podići garderobu

Post Moda

Najmlađa majka slavnih i kćerka

Post Moda

Najbolji majstorski pantalone i farmerke

Post Moda

5 novih modnih dizajnera o kojima stvarno treba znati

Post Moda

Otkrijte Scandi-stile pletenine koje se u ovoj sezoni srušimo. Marie Claire

Post Moda

Ovaj promo promo kod će vam 50% popustiti u crnom petak

Post Moda

Tamara Ecclestone odeća - u njenoj garderobi od 5 miliona evra

Post Moda

Vjenčanica princeze Dajane imala je tajnu rezervnu haljinu

Post Moda

Faza osam AV16 uređivanje