Chanel pre jeseni 2018. godine: Chanel metiers dart catvalk naglašava | RS.polkadotsinthecountry.com

Chanel pre jeseni 2018. godine: Chanel metiers dart catvalk naglašava

Chanel pre jeseni 2018. godine: Chanel metiers dart catvalk naglašava

Cara, Farel i 7-godišnji Šanel muza odvesti na pisti

Karl Largerfeld ima sklonost za udaljeni destinacijama. Kube u Mumbai i Dalasu u Dubai, Kaiser Karl je najbolji Chanel shovdestinations su postali ključni aspekt svakog kolekcije. Za svoj 2018 Metiers d'Art prezentacija u utorak, 6. Decembra, Largerfeld sve nas je iznenadio i odlučio da se Chanel kući, tako što je drži u Ritz Hotel u Parizu.

Dok je njen poslednji izlazak bio manji nomadski, to sigurno nije bilo manje od spektakla. Evo pet stvari koje treba da znate o Chanel Pre-Fall 2018 shov:

1. Katom mesto: Novouređeni Ritz Paris, otvarajući svoja vrata, nakon četiri godine renoviranja, bio je mesto održavanja izbora. Fanovi chanel će ceniti Storied značaj hotel kao mesto gde Chanel su se preselili za 30 i kusur godina. Kolekcija takođe se priklonio Coco preko klasičnih Chanel Tveed Bukle jakne i nizova berba stilu bisera.

load...

2. Other-teška modela castingCara Delevingne vratio iz penzije da otvori emisiju, sportske klasičnu slonovače Tveed odelo sa breskve cvećem u kosi. Ona se pridružio na pisti nekih drugih omiljenih lica brenda, uključujući i Lili-Rouz Dep (a Chanel ambasador koji je prvi nastup na Chanel emisije bila u couture prezentaciji kazino tematikom u julu 2015) i Pharrell Villiams (koji je prethodno glumio u Chanel kampanji i kratkometražnog filma zajedno sa gospođom Delevingne).

3. Modeli-of-the-ovom trenutku i mini-musesMolli Bair Lineisi Montero Su Ju park, Natali Vestling, Mića Arganaraz i sedam godina Šanel redovno Hadson Kroenig takođe išao u emisiji. Ko je Hadson Kroenig? Za one koji se ne sećam, Hadson je sladak mali dečak koji je išao sa svojim ocem, Brad Kroenig - jedan od Lagerfeld je dugogodišnjih muza-u Šanel SS 2011 shov.

4. The sve važne performanceThis sezone Villov Smit izvodi uživo, Strumming gitaru i hrapavo peva November 9th, a dirljiv baladu koja je navodno napisao nakon predsedničkih izbora.

load...

5. Savršeno pariski collectionChanel Classic Bukle jakne došao u siluete struka-definisanje, ukrašen biserima, Tveed ruža, cvetni vez i dugmadi pleksiglasa. Dok su raskošni haljine su svakako dostojan svoje raskošnog okolinu, bilo je nekih uber-moderna komada previše - namenjeni za set the Street Stile - uključujući Hot Pink over-the-kolena čizme, kožne baklji i Puffa jakne.

Slične vesti


Post Moda

Kupujte najbolje kulete kako biste ažurirali svoju letnju garderobu

Post Moda

Najbolje cvetne haljine za kupovinu za stilsko letnje prerušavanje

Post Moda

Zara nova sezona odeće: Kupujte dodatnu opremu

Post Moda

Ljetni modni trendovi 2018 - svi ključni čini se da znaju

Post Moda

Lansirana je modna etiketa Samite Kamerona Cefinn

Post Moda

Brilijantni sportski brendovi kojima ćete trčati u teretanu

Post Moda

Najbolje jumpsuite: Kupujte našu izmenu najboljeg dizajnera visoke ulice

Post Moda

Sada je restoran Gucci i ne možemo se baviti

Post Moda

Kojoj ikoni stila za kupaći kostim? Izlistajte najbolje ikone bikinija i ikone za kupaći kostim

Post Moda

To je ono što je zaista u Njujorku modna nedelja

Post Moda

Kako veličine etikete za odjeću mogu stvarno uticati na vas

Post Moda

Dolazilo je najlepše letnje plivačke odeće. Marie Claire