100 Vardour St restoran revievs | RS.polkadotsinthecountry.com

100 Vardour St restoran revievs

100 Vardour St restoran revievs

Zamahnuo Mi londonski nova pristupna tačka za večeru i nekoliko "Madames"

Malo jednog trenda u-knov nikle na Londonskoj restoran i bar scene pre nekoliko godina, gde vlasnici zanimljivim novim mestima su ih skoro namerno teško naći. Svaka večera od bi da prethodi neželjene platforme 9 ¨ izazov, gde bi hodaju pored jednog "tajnog" saigrača vrata bulji u svojoj plavu tačku na Google maps sedam puta pre nego što te ostvarivanja stajali u redu ispred gde je potrebno da se.

100 Vardour Sv se ne poštuje ovaj trend, se najavljuje od 150 metar sa ogromnim neona "100" znak (i, znate, takođe štedi svaku preostalu konfuziju se imenuju nakon adresu). Međutim, čak i ispred restorana ne poklanja svoje cavernous dimenzije kad si unutra.

load...

Smešten na mestu stare Markuee klubu, gde je The Rolling Stones uradio svoj prvu live nastup, restoran i bar je podeljen na dva nivoa. Unutra, prvi sprat trpezarija i bar oblast je povezana sa velikim spiralnim stepeništem koje vas briše do još više tabela i bar i scenskom prostoru gde spisak živih muzičara igraju svake noći. Tu je žanr za svaku noć u nedelji: Utorkom imaju nove i nove umetnike, Sredom je latinski, a vikend je rezervisan za kuću. Četvrtkom su nedavno videli pokretanje SOHO Radio rezidenciji, featuring DJ setove od strane nezavisnog stanice, uključujući i predstojeći skup od 8 komada benda smo koristili za stvari.

Atmosfera zujanje se podudara sa menija hrane i koktel koji vam uzima sve od neograničen Bloodi Mari brunches do kasnih noćnih večere. Posjetili smo u petak uveče, kada je mesto zaista zaživi na oko 9 uveče sa modernom gomile posle-rada folk koji je izgledao pomalo kao statisti u ROM-com.

Izvršni kuvar Lijam Smit-Leng (ranije od Istanbula La Petite Maison) osmislio je meni koji počinje sa malim jela sa roštilja Robata kao što je beli luk piletina, Japanese-stile zastakljena jegulja i hrskavom svinjskog trbuha da sa svojim (ohrabren) starter koktel - mi pokušao par Madame (Ciroc, Pineau, limunovog soka, sok od jabuke i mente) - a za glavno jelo možete ići do kraja (ili kravu) sa dekadentno Chateaubriand da dele, ili probajte neki od ručno divne restorana pasta jela.

load...

Mi smo ušuškava u istopljeni puding od čokolade kao prvi čin noći došao na u 10 uveče. 100 Vardour St je vrsta mesta gde ste stvarno mogli da se smeste u do ranih jutarnjih časova. ROM-net publika su počeli da igraju daleko kao što smo odlazili (sa planovima da se vrati za veću noći).

100 Vardour Street, SOHO

load...

Slične vesti


Post Novosti

Sve vreme smo pronašli ime Tailor Lautner-a. Marie Claire

Post Novosti

Najbolji satovi

Post Novosti

Grimišući emoji dolazi sa jednim velikim problemom

Post Novosti

Betting stats: Leonardo DiCaprio zvanično je kvota na favoritu za osvajanje oscar

Post Novosti

A sada u kršenju političkih vijesti, Francuska je imenovala svoj prvi pas

Post Novosti

Dve linije priče o duhu iz crvene boje koje će vas zastrašiti

Post Novosti

Kako se obučiti kao kraljica oko 1967. godine, u obliku murve

Post Novosti

Poznati liči na red za ženski marš (ali ne i inauguracija)

Post Novosti

Svetski dan voda: Šta je to i zašto je važno

Post Novosti

Sarah Jessica Parker je bila prekrštena nakon što je Kim kattrall rekla da nikada nisu bili prijatelji

Post Novosti

Blake živahno i Rajan Rejnolds pozdravljaju drugu bebu

Post Novosti

Ovo su minđuše koje Kate Middleton nosi sa svime