4 načina da je Brekit potresao tržište nekretnina - i kako da izlete iz oluje. Marie Claire | RS.polkadotsinthecountry.com

4 načina da je Brekit potresao tržište nekretnina - i kako da izlete iz oluje. Marie Claire

4 načina da je Brekit potresao tržište nekretnina - i kako da izlete iz oluje. Marie Claire

Način na koji smo kupovinom i prodajom kuće od Brekit promenio. Godinu dana kasnije, šta to znači za vas i kako možete napraviti većinu klime bez obzira da li kupujete ili prodajete?

To može izgledati kao da smo lupa na oko Brekit godinama, ali njegovi samo 12 meseci od kada je zemlja glasala da napusti Evropu prošlog juna, a tržište nekretnina je pogođen prilično teško. Politički i ekonomski pad od stvorio duboko nestabilnost i video stambenog tržišta okrene od toga profitabilno za prodavce na onu koja je tako povoljniji za kupce.

Ovo je sjajna vest ako pokušavate da se na lestvici, ali loša vest ako ste u pokretu dva ili tri. Da, izgleda da je velika britanska javnost je prilično oprezniji o pravljenju velike finansijske odluke odmah, a investitori su manje privlače svojstvima Velikoj Britaniji. Na strani dobra, hipoteke su lakše obezbediti, ali mana je to što mladi 20 - su 30 Somethings sve teže i teže da uštede novac za depozit.

load...

 

Dakle, šta sve ovo znači za vas? ekspert imovina Eliot Castle direktor kupujemo Bilo Homereveals na 4 stvari koje treba da znate ako ste na tržištu za novi stan. Plus šta možete da uradite da povećaju svoju kupovinu i prodaju vlast u ovim izazovnim vremenima.

 

 • BROJ hipoteke na tržištu porasla Dobro za kupce, odlično za prvi put one

To nije bilo sve Doom and Gloom od Brekit glasanja. Broj hipoteka na tržištu je u stvari povećao od juna 2017. Uprkos strahu da bi inflacija dovesti do skupljih hipotekama, Banka odluke Engleske da smanji kamatne stope u avgustu 2017 je otvorila put za jeftinije stambene ponude, posebno za prvi put kupaca. Ako trenutno imate hipoteku, a zatim pogledajte na aktuelnim ponudama na tržištu da vidimo da li možemo ponovo hipoteku za bolji dogovor.

 

 • UŠTEDA nastavlja da bude borba - loše za kupce i prodavce

Iako zaduživanje je postalo lakše, na drugoj strani, štedi za depozit je postao način teže. Za iznajmljivanje generacije, povećanje troškova života i cene zakupa protiv stagnacije plata, znači da ljudi sve teže sačuvati novac potreban za depozit. Najnovije statistike koje je objavio The Monei Chariti u aprilu 2018. Godine je prijavio da je za lica na prosečnom platom da će biti potrebno oko 33 godina da spase 28 evra depozit koji prvi put kupac obično stavlja dole. Ovo je do 13 godina, iz prethodnog istraživanja društva je u 2016. Ali, ako se bore da spase depozit, za srce, postoje opcije tamo da vam pomognu. Provjeriti pomoći da kupite šema i visoke ulične hipoteke nudi posebno za one koji žele da svoj prvi korak na lestvici imovine, koji pružaju velike mogućnosti.

load...

 

Tako da omogućava razbiti ga. Ako i dalje bori da rade svoju kupovine i prodaje struju, ovde su naši top saveta koji će vam pomoći u trenutnoj klimi bez obzira da li kupujete ili prodajete:

 

 • PRVI put kupaca
  • Zaposli hipoteka savetnika u trag najbolje cene na raspolaganju za vas. Postoji mnogo različitih opcija na raspolaganju, i rad sa ekspertom u ovoj oblasti da će pomoći da se obezbedi pravi posao za vas.

 

 • Biti transparentna sa svojim finansijama. Kada odete u gledanja, odštampate izvoda koji pokazuje svoj depozit i svoj sporazum o hipoteci pismo / e-mail i predstaviti to na agenti za nekretnine i vlasnik imovine. To će dokazati da ste ozbiljni i da su u stanju da brzo kreću.

 

 • Gde je to moguće tražiti od agenta za nekretnine da sprovede gledanja kada je vlasnik (ci) su tu. Mnogo je bolje da zadovolji vlasnika licem-u-lice, ne samo zato što im možete postavljati pitanja u vezi imovine i dobiti direktan odgovor, ali i da se izgradi odnos osigurava da će te se kada postavite ponudu.

 

 • PRODAVACA
  • Nažalost, dani tenderske ratova i nudi mnogo više od cene tražeći su odavno; sada jedan od najvećih imovine skretanja je nerealna cena pita. Pre nego što postavite cenu, istraživačke i druge osobine poput vašeg u istoj oblasti koje su prodate za u poslednjih godinu dana, i traže barem 3 - 4 nezavisne agenti za nekretnine da cene imovine. Idi na ceni u sredini procene.

 

 • Studija sprovedena od strane Rightmove je utvrdio da najveća prljave kuhinje i kupatila rangirani na listi od 4000 najveći imovinskih turn-off. Sa kuhinjama i kupatilima Budući da je većina ličnih oblasti kuće, kupac može imati poteškoće da zamisle sebe žive u imovini koja ne ispunjava svoje standarde čistoće.

 

 • Na sličan napomenu, proverite da li ste decluttered svoj dom. To će omogućiti potencijalnim kupcima da bolje vidite prostor, i da će učiniti da izgleda veći.

 

 • Ako se bori da proda kuću, i treba da se tako brzo uradi, posetite vebuianihome.com - ko garantuje da vam dati ponudu za 24 sata i prodaju u manje od 7 dana.
load...

Slične vesti


Post Novosti

Tereza može pozvati na opšte izbore 8. juna

Post Novosti

Multi-masking>o čemu se radi?

Post Novosti

United airlines su promenili svoju politiku nakon prošlogodišnjeg incidenta

Post Novosti

Produžetak kose: Sve što vam treba znati

Post Novosti

Sophie Turner govori o igri presto, Ks-Men i baraka obama

Post Novosti

Prince Harri prima predlog mladog obožavatelja i daje savršen odgovor

Post Novosti

Oscars 2018 slatki parovi

Post Novosti

Kim Kardashian piše esej o Slutu koji je šutirao nakon što je Chloe Moretz pokrenuo Tvitter

Post Novosti

Rian Reinolds je dao živahan dar koji je bio najsjajniji dan Valentine

Post Novosti

33 stvari koje će vas učiniti srećnim (stvari poput seksa, pevanja i posmatranja ptica)

Post Novosti

Somalijsko-američka devojka halima Aden je napravila istoriju

Post Novosti

Slavna priča iza tvog čoveka Donalda Trumpa