5 najboljih Tverovih ličnosti | RS.polkadotsinthecountry.com

5 najboljih Tverovih ličnosti

5 najboljih Tverovih ličnosti

Najbolji Celebriti Tvitter Comebacks su kratki, oštri i obično rezultira dugotrajno sagorevanje starosti.

Poznati o Tvitter su kao i mi - oni žele da nastave sa svojim normalnim, everdai života, tveeting o svakodnevnim aktivnostima kao što su njihov omiljeni brend kafe, nove frizure, političkih razmišljanja i ovaj, predstoji knjiga oslobađanje, sa malo ili nimalo kritika (pohvala je u redu ).

Kao i mi, žele da zahvatila tu liniju između pisanja tvit koji privlači pažnju, ali ne previše pažnje, iz pogrešnih razloga. Zarađuju nekoliko stotina miliona sviđanja procesu je bonus. Ali kada je javnost se oštra, slavni mogu da koriste svoju platformu za pozdravilo leđa u spektakularan način (koji smo videli nedavno sa Kim Kardashian, koji je izgleda ostao joj daje-a-negodovanjem slavinu potpuno suv).

load...

Kokice na spremnih momaka, to su najbolje slavna Tvitter Comebacks ikada.

RihannaBack 2018., fotografija Rihanna na Coachella valjanje tupim viralano (ona je to radila na čelu jednog od svojih Dnevni roditelji kao što je bila postavljena na-vrhu ramena), i MTV vodio vrlo sram-I priču oko ona pod nazivom: "Marijuana Foto Rihanna je iz Coachella Spark kontraverzni". Tako prirodno Rijana, kraljica senke, koji se zove kanal medija od strane jednostavno ih obaveštava da su njeni govnari = isprazni. Rezultat? MTV briše njihov tvit u potpunosti. Jao zaista.

James BluntIf se ne pridržavate James Blunt on tvitter, možda bi sada trebalo da počnu, (ne za svoje ispravke koncert, ali je i dalje gigging BTV), to je zato što slavna tvitter Comebacks ne dolaze bolji od njegovog. Muzičar se veliko zadovoljstvo u pucala na koga (i njihovih porodica) ko se usudi da kritikuje svoje muzičke, izgled ili stilova života, jer hej, on je zapravo mega bogat u slučaju da niste znali. Ovde je izbor njegovih najboljih Clap-leđa.

load...

Http://storifi.com/GeorginaLavton/james-blunt

Zek BraffBeing poznate osobe na tvitter doesmean koji ćete dobiti smešnu količinu nepozvan BS bačene na vas u slučajne tačke u dan, od kojih je većina je verovatno najbolje ignorisati. Ali, kada se osećate pomalo osvetoljubiv, prozivaju neke od tih slučajnih, srednje-spirited strancima može biti izuzetno zadovoljstvo što će vam Zach Braff reći. Brzo pretraživanje za devojke ispod nam govori da ona više nije aktivan na tvitter - Možda je još primeni neku hladnu vodu na to spali?

Krisi TeigenThe modela, mama-to-be, i honorarni profesionalni davalac nula Hoots nije stranac na doziva trolove na svom Tvitter nalogu, nedavno za rekavši joj da ona ne treba da bude u stanju da izabere pol nju IVF-uz pomoć bebu sa suprugom John Legend. Keep It Coming sa tim slane primedbe, Krisi.

Džoan K. Rouling

load...

Slične vesti


Post Novosti

Slavna priča iza tvog čoveka Donalda Trumpa

Post Novosti

Mračna tornja: Vijesti, prikolice i puno idris elbe

Post Novosti

To je ono što oseća kao da se podseti na prijatelja

Post Novosti

Šta kažu ti otisci o tebi?

Post Novosti

Snapchat ažuriranja - šta treba da znate o najnovijem

Post Novosti

Apsolutno fantastično: Film

Post Novosti

Gigi Hadid je upozorena da u Kini nije dobrodošla zbog tajne emisije viktorije

Post Novosti

Imamo obešen parlament, evo šta će se sada desiti

Post Novosti

7 najboljih zaustavljanja za Tvitter troll do sada

Post Novosti

Šta kažu boos na kanskom filmskom festivalu?

Post Novosti

Plavuše imaju zabavu i pametnije su

Post Novosti

Deca Gven Stefani: Pevač otvoreno govori o materinstvu