Ako se ne razbije zvijezde zlatnih globusova kanala stari holivudski glamur | RS.polkadotsinthecountry.com

Ako se ne razbije zvijezde zlatnih globusova kanala stari holivudski glamur

Ako se ne razbije zvijezde zlatnih globusova kanala stari holivudski glamur

Zvezde usvojen je pokušao i testirana Old holivudskog glamura za 2018 Zlatni globus.

Zlatni globus uvek označava kraj Božića, nove godine i, naravno, početak nagrada sezone. I, kao i svaki celebriti / Moda / lepoti opsesivno patimo od nedostatka sna ovog ponedeljka ujutro zahvaljujući ostati budan veći deo noći surfanje Instagram.

U među jakim zlatne haljine - očigledno je došlo do neizrečeno sporazum ove godine da su svi da se oblače kao actualGolden Globe - bilo je nepobitna osećaj starog glamura - predvidljivim Da, na crvenom tepihu, ali prokleti prilično svejedno lepo.

load...

Bleda koža Eva Green dobila holivudski crveni sjaj tretman zahvaljujući make-up artist Charlotte Tilburi koji koristi svoj Mat Revolution Lipstick 1975. Redfrom je Norman Parkinson prikupljanje, a njene plave oči su naglašene sa očima U mesmerise.

Otišli ​​su kosa lukove, ogromne trepavice i lice sjaj; Ladi GaGa zapanjen u lepoti uloga sa njom van brojem ramena i kratkim skakanje talasa sa punim kuiff. Šta. Izgled! (Sidenote: Da li ste videli Leonardo DiCaprio lice ?!).

Maggie Gillenhaal Softverski čokolade talasi harked-ledja više glamurozni ere i ako - kao mi - ti uzeti sa tim roze usne; to je NSRS Audacious ruž za usne u Michiio. Nema na čemu.

Dženifer Lopes da li je ona najbolje zna - Vent. Sve. Out. Njene tamne crvene usne i zlatni poklopci došao zahvaljujući make-up artist Meri Filips i L'Oreal Paris, i njen jednostavan talasastom eksplodira je rad frizera Lorenco Martin (koji je dizajniran JLo kosu za naš decembar 2017 pokrivača - videti pogled ovde). To je bila burna noć za Dženifer koji su joj izgledaju pravo iz Zlatnih globusa do after parti za svoje nove serije Shades of Blue - putem promene garderobe. Naravno.

load...

Špijunirao smo klasičan bob; mada falš. Naš februar poklopac sa amber Heardvas minus zgodni Džoni Dep, ali ona nije nedostajalo Glamour uloga. Njena duga kosa je vezan gore u labave Marcel gurne sa strane rastanak. Crveni tepih za mačka Cate Blanchett, usvojila isti pristup sa elegantnim odvesti na bob.

Silver Screen glamour? Svako bi pomislio da su u Holivudu ili tako nešto.

Slične vesti


Post Novosti

Iz prve ruke govori se o tome kako je to da se proširi kosu

Post Novosti

Mc se sreće: Michelle sivi

Post Novosti

Ono što vaš profil slike na Tvitteru stvarno kaže o vašoj ličnosti

Post Novosti

Marie Claire Mekico traži Ivanku: koliko ćeš dugo braniti svog oca?

Post Novosti

Jo cok mp

Post Novosti

Stvari Niko vam ne govori o konsultantskom menadžmentu

Post Novosti

Brendan dassei je ubijen nakon 10 godina zatvora

Post Novosti

Pravila upoznavanja: privlačnost je van, živi blizu i biti lijep

Post Novosti

Škola za pravdu: Pretvaranje bivših seksualnih radnika u advokate

Post Novosti

Šta da nosite kada mrzite letnju odeću

Post Novosti

Bafta meni 2018

Post Novosti

Da li vaša koža čini sve ove stvari?