Aleka Chung i daisi love pohađaju šarmantnu Olimpijinu AV16 modnu salu | RS.polkadotsinthecountry.com

Aleka Chung i daisi love pohađaju šarmantnu Olimpijinu AV16 modnu salu

Aleka Chung i daisi love pohađaju šarmantnu Olimpijinu AV16 modnu salu

Šarlot Olimpija stages svoj prvi ikada London Fashion Veek predstavu.

Aleka Chung Alice Dellal, Dejzi Lou... Sve Charlotte Olimpia Dellal prijateljima i porodicom su došli na Roundhouse večeras Camden je, da podrži dizajnera pribora na prvi ikada London Fashion Veek emisiji njena imenjakinja etikete.

Evo šta treba da znate... Bilo je 33 parova Hot Heels Plus torbe, nakit, naočare i šešire proizvedenih u saradnji sa pristaništu Atkinson. Pod nazivom Devojka Vho Fell To Earth, Charlotte Kolekcija je inspirisana naučno-fantastičnim filmovima iz 1940. Godine, evidentirane u retro poster za film motivima štampanim na kvačila torbe, a intergalaktički mineralne klasteri oplemenjuju Perspek pete.

load...

Sve Brit IT Devojke Sub u prvom redu Aleka, Dejzi, Lora Bejli... Sve najviše elegantan su se večeras u Londonu da navijaju na jednom od svojih. Charlotte mama Andrea Dellal bio tamo, takođe, da ih sve pokazati kako se to radi.

Alice Dellal zatvorio ShovVell li bi za svoju sestru, zar ne? Spajanje je u prvom top modeli line-up of London Fashion Veek je Šarlot Vigins, Mathilde Lauter i Porcija Frimen, koji nije hodao piste šou u godinama, ali nije mogao da odoli činim uslugu za njene prijateljice.

Vintage kose, to radimo CareSam Mcknight preveo film noir i 1970 reference za uključivanje kosu modela "u meke, difuzijom se na klasičnom femme fatale temu. Koristeći Batiste i Cloud 9 proizvoda, kosa je tonged i zadirkivali u kratkim, mekim talasima ili duže verzije 40S lokne. "Želeli smo da ga zadrži svežinu i malo nervozan", rekao je Eamonn Hjuz, kreativni direktor Sem McKnight tima. "To je pogled koji se lako mogu prevesti do danas, ako uvedemo teksturu."

load...

Šminka je bila stara Holivud Vith A Tvist "holivudskih junakinja i The Beautiful People sresti na ovom licu", rekao je Val Garland Of šminku Izgleda da će projektovana koristeći MAC. Većina šminka pažnja sleteo na usnama, koje su premazane u mnoštvo dubokih, krvavih crvene ili smatterings u sjaju, a oči su u hladu, dva-toned poslove ili se oslanja na pokretom ili dubokom socket linije za pop.

Nokti Vere A klasičnih Heavi izjava "Ovi nokti su toliko Šarlot Olimpija - njen potpis je plamen crvene boje sa blank pola meseca, a ja sam to i pobegao sa njim", rekao je Merion Njuman od noktiju. Varijacija je u obliku metalnih preuzima omiljeni izgled Charlotte, sa Njuman koristeći Mac je Fabulous fete umesto crvenog. Oh i tvoju informaciju, ako ste pali na crveno, imate sreće - MAK su ga pustite čim deo njihovog Charlotte Olimpia kolekciji. Ovde prvi put ga čula.

load...

Slične vesti


Post Novosti

Michelle Pfeiffer retrospektiva stila

Post Novosti

Ko će pevati na prinčevu Harriju i venčanju u Meghan Marklu?

Post Novosti

Harper Beckham je proslavio svoj rođendan u Bokingham palatu sa istinskim kraljevstvom

Post Novosti

Jessica Ennis-Hill se penzionisala. Marie Claire

Post Novosti

Beionce je odobrila svaku pesmu na novom albumu jai-z

Post Novosti

Raf Simons pokazuje penis jaknu na pisti za proleće 2018

Post Novosti

Škola za pravdu: Pretvaranje bivših seksualnih radnika u advokate

Post Novosti

2018 zlatne globuse u trendu: najbolji trendovi crvenih tepiha

Post Novosti

Leonardo DiCaprio obećao je 20 miliona evra za borbu protiv klimatskih promjena

Post Novosti

Stvari koje znate samo ako niste prirodna plavuša

Post Novosti

Oskari 2018: Evo kako su nominovani za Oskara nosili zabavu

Post Novosti

Olivia Munn u osnovi morala je platiti njenom Cameu u osam okeana