Angelina Džoli govori o zabrani imigracije Donalda Trumpa | RS.polkadotsinthecountry.com

Angelina Džoli govori o zabrani imigracije Donalda Trumpa

Angelina Džoli govori o zabrani imigracije Donalda Trumpa

"Kao majka šestoro dece, koji su svi rođeni u stranim zemljama i ponosni američki državljani, Volela bih da naša zemlja bude bezbedna za njih, i sva deca naše nacije."

Ove nedelje, svi su govorili o predsjednika Donalda Trumpa SAD zabranu putovanja i šta ona znači za slobodu kretanja i za imigraciju.

I, juče video aktivista, glumica, rediteljka i majka šestoro, Andželina Džoli, koja je nedavno razvela od Breda Pita, objavljuju svoje stavove o tom pitanju u iskrenu komentaru objavljenom u Nev Iork Times. 

U njemu, ona kaže, 'Izbeglice su muškarci, žene i deca uhvaćeni u besu rata, ili su ukrštene dlake progona. Daleko od toga da teroristi, oni su često žrtve terorizma sami.

load...

Ponosan sam na istoriji naše zemlje davanja utočište najugroženijima. Amerikanci su prolili krv da brani ideju da ljudska prava Transcend kulturu, geografiju, etničku pripadnost i veru. Odluka da se obustavi preseljenje izbeglica u SAD i negiraju ulazak na građane sedam muslimansko-većinskih zemalja je ispunjen sa šoka našim prijateljima širom sveta upravo zbog ove evidencije.

Globalna izbeglička kriza i opasnost od terorizma bude potpuno opravdano da uzmemo u obzir kako najbolje da obezbede svoje granice. Svaka vlada mora da balansira potrebe svojih građana sa svojim međunarodnim obavezama. Ali, naša reakcija mora da se meri i treba da se zasniva na činjenicama, a ne strah.

Kao majka šestoro dece, koji su svi rođeni u stranim zemljama i ponosni američki državljani, Volela bih da naša zemlja bude bezbedna za njih, i sva deca naše nacije. Ali isto tako želim da znam da će deca izbeglice koji se kvalifikuju za azil uvek imati priliku da se izjasne o krivici u dobronamernom Ameriku. I da možemo upravljati našu bezbednost bez otpisa građana cele zemlje - čak i bebe - kao nesigurno da poseti našu zemlju na osnovu geografije ili religije.

load...

To jednostavno nije tačno da su naše granice pregaziti ili da su izbeglice primljena u SAD bez bliske nadzora. "

Angelina onda ide u detalje o stvarnim projekcije izbeglice moraju da prođu kroz pre ulaska u SAD, naglašavajući da je većina su preživeli ili zloupotreba ili ljudi kojima je potrebna hitna medicinska nega. Glumica takođe ističe da "smo već žive kroz najgore izbegličke krize od Drugog svetskog rata. Postoje zemlje u Africi i na Bliskom istoku puca po šavovima sa izbeglicama. Za generacije američke diplomate su pristupila Ujedinjenim nacijama u pozivajući te zemlje da zadrže svoje granice otvorene, i da se pridržava međunarodnih standarda o postupanju sa izbeglicama. Mnogi rade upravo to sa uzorno velikodušnost. "

Ona je zaključila svoj komad sa: "Svi želimo da zadrži našu zemlju sigurnom. Dakle, moramo da gledamo na izvore terorističke pretnje - do sukoba koji daju prostor i kiseonik u grupama kao što su islamske države, i očaja i bezakonja na kojima se hrane. Moramo da se zajednički cilj sa ljudima svih vera i porekla se bore isto pretnju i traže istu sigurnost. Ovo je mesto gde se nadam svaki predsednik naše velike nacije će voditi u ime svih Amerikanaca. "

Pročitajte ceo komad ovde na Nev Iork Times

load...

Slične vesti


Post Novosti

Ovo je očigledno zašto su Jamie fokk i Katie holmes tajni o njihovom odnosu

Post Novosti

Babi botok je u porastu, ali šta je tačno?

Post Novosti

5 razloga zašto je Donald Trump uspeo da pobedi na našim izborima

Post Novosti

Da li je ovo ažuriranje VhatsApp korisno ili malo jezivo?

Post Novosti

Odjeća za odmaranje u godini, godišnje

Post Novosti

Nova sezona Maskaras treba da probate, stat

Post Novosti

Ko će pevati na prinčevu Harriju i venčanju u Meghan Marklu?

Post Novosti

Cara delevingne deli tajno pismo Viktora da ispravi zapis

Post Novosti

Instagram lepota

Post Novosti

Obrtni šampon - sve što treba znati

Post Novosti

Ešli Graham propustila je 2018. godinu upoznati Galu jer ga dizajneri nisu mogli obući

Post Novosti

Ovo je najpopularniji dan u godini koja se odbacuje