Boris Džonson neće biti kandidat za premijera | RS.polkadotsinthecountry.com

Boris Džonson neće biti kandidat za premijera

Boris Džonson neće biti kandidat za premijera

Još jedan dan, još jedan politički bomba. Ovaj put od Borisa Džonsona

Boris Džonson objavila je danas da neće biti pokrenut za rukovodstvo Tori. Nakon gorkog Brekit kampanje koja je podelila zemlju kroz sredinu, Boris Džonson je trebalo da objavi ponudu svoju lidersku danas.

Međutim, u šok pokretu Boris Džonson najavio da neće biti pokrenut nakon svega. U izjavi konferenciji za novinare neposredno nakon prošao rok Tori rukovodstvo, Džonson je rekao grupu montira štampe: "Nakon konsultacija sa kolegama i, s obzirom na okolnosti u parlamentu, zaključio sam da ta osoba ne može biti ja."

load...

Džonson je ocrnjeni od strane ostaju kampa jer je Brekit rezultat je najavljena prošlog petka. On je izviždali kada je napustio svoj dom jutro posle glasanja, sa timom od biciklista i opstruiraju put njegovog auta. Mnogi su sugerisali da je njegova podrška odsustva kampanje je da se unapredi svoju karijeru, a on je u stvari privatno pro Remain.

Nakon ćute tokom vikenda, u ponedeljak je dao izjavu preko svojoj kolumni u The Telegraph insistira da Britanija može biti jači izvan EU. Uprkos tome što je vrhom kao Dejvida Kamerona sukcesora pre-referendum, nakon pada u svojoj popularnosti kako u Tori partije i sa javnosti, Džonson je sada izašao iz trke.

Dakle, ko je u trčanju da bude vođa Tori?

Prednji-trkač: Tereza ​​maj

Ministar unutrašnjih poslova Tereza ​​maj igrao na sigurno tokom referendumske kampanje je tiho podržavaju preostalo kamp. Mnogi misle da joj kombinaciju iskustva - ona ​​je sa najdužim stažom državni sekretar u 100 godina - i 'uvek spokojan "ponašanje bi pomogao smiriti buran klimu u zemlji. Ona trenutno ima vođstvo 36% u anketama.

Michael Gove

load...

Pravda sekretar Gove je široko očekuje da podrže kandidaturu Borisa Johnsona lidersku. Ali u šok odvojio od svog Brekit kopilota, Gove je sada najavio da će se stajati, rekavši novinarima je morao "došao do zaključka da je Boris ne može da obezbedi liderstvo ili izgradi tim za zadatak ispred."

Stiven Crabb

Relativna Kabinet početnik, velški političar Crabb postao sekretar samo države za rad i penzije u martu. Stručnjaci kažu njegovi koreni radnička klasa može da mu se omogući da dođu do novih birača, mada je činjenica da je jednom glasao protiv istopolnih brakova ne pomogne svom imidž u javnosti.

Lijam Foks

Foks je ranije ministar odbrane pre ostavke u 2018. Brekit pristalica, on je rekao da želi da "slikati optimistički sliku o našoj zemlji" i tvrdi da mu je pravi čovek za taj posao njegovo veliko iskustvo u vladi čini.

Andrea Leadsom

Pro-Ostavi ministar energetike Leadsom je takođe bačena njen šešir u prsten, rekavši da želi Veliku Britaniju da "čine većinu Brekit mogućnosti."

load...

Slične vesti


Post Novosti

Pročitajte Barack Obama odgovor na belo supremacističko nasilje u Charlottesvilleu

Post Novosti

Hillari Clinton se ispričala zbog toga što se suočava sa seksualnim uznemiravanjem na njenoj kampanji

Post Novosti

53% žena deli ovu fantastičnu fantastičnu vezu

Post Novosti

5 najboljih Tverovih ličnosti

Post Novosti

Svako je očajan da se približi Natali Portmanovoj tajnoj ljepoti od 10 EUR

Post Novosti

Fantastične zveri i gde ih naći Eddie Redmaine slike film

Post Novosti

Veliki razlog što nikada ne bi trebalo da nosite cipele u zatvorenom prostoru

Post Novosti

Intervju: Abbei Clanci govori o materinstvu, šminkanju, unutrašnjim masažama i njenoj beloj veštici

Post Novosti

Možete kupiti tačno zlatno šljunčane ruže gal gadota za samo 7,50 EUR

Post Novosti

Beionce razveseljuje damo gaga sa poklonima nakon lošeg dana boli

Post Novosti

Chanel AV16 modna revija: Karl Lagerfeld ponovo stvara atelje Chanel

Post Novosti

Liam Hemsvort: pošto se vegan nikada nije osećao bolje>mentalno i fizički