Da li je Ivanka Trump tajno promijenila ime njenog asortimana odjeće? | RS.polkadotsinthecountry.com

Da li je Ivanka Trump tajno promijenila ime njenog asortimana odjeće?

Da li je Ivanka Trump tajno promijenila ime njenog asortimana odjeće?

Hmmm.

Reči po JaDIE Troi-Pride

Ivanka Tramp je dobija dosta publiciteta, jer joj je otac postao Predsednik Sjedinjenih Američkih Država. Možda su upravo je Assistantto Donald Tramp, ali pre nego što joj promenu karijere u politici Ivanka je ponosni vlasnik linije odeće pod sopstvenim imenom.

Donald Tramp je trka za Belu kuću može da bude uspešan, ali izgleda da nije imao potpuno pozitivan efekat na Ivanka poslovanje. Pretpostavlja se da je ona "saučesnik" u presidenciand očevoj je bilo na hiljade Tvitter korisnika koji pozivaju na svakoga da bojkotuje svoje proizvode, što je rezultiralo u mnogim prodavaca napuštaju modnu liniju Ivanka je iz svojih prodavnica.

load...

Ranije, njene haljine su prodati u bendova Nordstrom, Marshalls, Neiman Marcus i TJ Makk, ali politički status njena porodica je značilo da je kompanija videla strmi pad profita.

Uprkos Pokretanje modnu liniju sebe u 2018. Ivanka pozvao je podneo ostavku i udaljio od brenda u januaru. Ali to se nije poboljšala prodaja svih "Trumpa" sa oznakom odeće, ni.

Međutim, u pokušaju da se poveća profit, izgleda da mnogi veruju da je kompanija trguje pod drugim imenom. Zašto? Pa jedan orao-očiju kupac je perusing po policama jednog Stajn Mart prodavnice i primetio da je potpuno isti komad garderobe je na prodaju - jedan sa oznakom "Ivanka Tramp ', a drugi sa oznakom" Adrienne Vittadini'.

Pokušaj da se počne u promeni proizvode ili jednostavno grešku? Prema Business of Fashion, marka distributer G II odeće Grupa tvrde da je Ivanka imao pojma o imenu svap.

"G-II prihvata odgovornost za rešavanje ovog problema, koji se dogodio bez znanja ili pristanka organizacije Ivanka Trump," rekli su.

"G-III je već počela da se preduzmu korektivne mere, uključujući i olakšavanje trenutno uklanjanje bilo pogrešno sa oznakom robe iz njegovog klijenta."

load...

Iako je podlo, u SAD je potpuno legalno da menjate oznake u cilju prodaje odjeću u diskontnim prodavnicama. Ali, s obzirom da Adrienne Vittadini već trguje kao brend pribor, samo vreme će pokazati da li ili dama zna o ovoj promeni posla...

Slične vesti


Post Novosti

Ovo je očigledno zašto su Jamie fokk i Katie holmes tajni o njihovom odnosu

Post Novosti

Savet za intervju za obavljanje posla

Post Novosti

#shoviourplace hashtag kampanja

Post Novosti

Dizajner Akuazzure Edgardo Osorio govori instagram i gigi hadid

Post Novosti

Bela Hadid je kraljica noći na Amfar gali. Najbolja haljina

Post Novosti

Ova devojka je rekonstruisala Tailor Sviftove odjeće da joj daju poverenje

Post Novosti

Deljenje snapchat slika bez saglasnosti je nezakonito

Post Novosti

Ovaj pjevač je napisao pesmu za celine dion nakon što je izgubila svog muža

Post Novosti

Khloe Kardashian ne može čekati da prenese ovu božićnu tradiciju svom malom. Marie Claire

Post Novosti

Prodajna mašina u Brooklinu založi sve što joj žena treba

Post Novosti

Kendall Jenner kupuje prelepu LA kuću Emili Blunt

Post Novosti

Da li je Taraji Henson samo bacao senku na Rian seacrest na oskarima?