Eitis je kult novi brand trenera od akni dizajnera | RS.polkadotsinthecountry.com

Eitis je kult novi brand trenera od akni dizajnera

Eitis je kult novi brand trenera od akni dizajnera

Sve što treba da znate o novom trenera brenda voljen od brige-pack.

Za one koji znaju, ovo je potpuno trener da parira na Sportsvear pristalicama. A za one koji još ne znaju o tome, nisi u poslastica.

Eitis (izrečene 80s) je ići do za minimalistički, unbranded trenera koji popunjavaju prazninu za ljudima koji traže prilagodljiv, modernih cipela koje više-isporučuju na kvalitetu i udobnosti, ide uz sve u vašem ormanu i sve po pristupačnoj ceni. Šta ima da se ne voli?

load...

Prvo smo otkrili kultni nalik etiketu dok prolazite kroz Net-a-Porter selekcije trener, pokušavajući da izvor savršen beli par u timu sa široku prilagođavanja i srednje dužine dresess. U UNBRANDED treneri odmah uputio kabl sa našim laki za estetike, i odmah smo želeli da znaju više.

Pre nego što ga znali, brendovi potpis mešavina uparena-leđa dizajna i raznovrsnih nijansi je niču svuda naš društveni mediji hrani - uglavnom u delu sa svojim hladnim dizajna, ali i zbog oni podjednako covetable reklamne kampanje i prodavnica enterijera. Konačna potvrda njihove naglim usponom je došao kada smo špijunirao iskonski belu obuću na noge Net-a-Porter kupci prvom redu na nedelji mode.

Dakle, ko je odgovoran za ovaj niša još potpuno pristupačan brend i zašto bi trebalo da poseduje par? Pa, bili smo ni na koji način iznenađen saznanjem da je, u stvari, bivši akni Studio dizajner, Maks Šiler. Uz prijatelj i poslovni partner Jonathan Hirschfield, Šiler je doveo svoju uparene-leđa SCANDI estetsku na potpuno novom tržištu. 

Sa sedištem u Stokholmu, oni nude (vrlo) mali izbor unisek trenera u zemljanih nijansi. Slip-on ili čipke-gore, platforma ili jednim đonom, svaka varijacija je suptilna, ali obećava da će ponuditi nešto za osobu posle klasičnog par trenera bez svih muke izbora od mnogih sportskom, brendirani stilove tamo.

load...

Dakle, šta možete da očekujete? Pa, brend prati filozofiju ravno napred, ne-laki dizajn sa sigurnih razmjera. Funkcionalne androgine dizajn dolaze u rasponu od raznovrsnih, prikriveni boja, takođe.

Pazi za "majku", etiketa originalni patike i sopstvenu ideju dizajnera za savršenom cipele. Idealan za napora off-duti izgled, Eitis patike štrajk ravnotežu između luksuza i vearabiliti. Očekujte Vulcanized gumene patike uporedo sa hladnom kožom "Odiseje" visoko vrhovima, u spektru boja za svačiji garderobu.

I ono što je bolje od toga? Prosečna tačka cena 90 € ih čini potpuno pristupačan. I to nije svakodnevno dobijamo da kažemo da o našim omiljenim brendovima... 

load...

Slične vesti


Post Novosti

Ventilatori već špekulišu da će Tailor svift novi video biti o Calvin Harris-u

Post Novosti

Us izborni rezultat 2018: A novi američki predsednik je

Post Novosti

Srednja djevojka: Gde su sada?

Post Novosti

Harper Beckham je proslavio svoj rođendan u Bokingham palatu sa istinskim kraljevstvom

Post Novosti

Michelle Obama je upravo rekla neke veoma moćne reči protiv Donalda trumpeta

Post Novosti

Snapchat ažuriranja - šta treba da znate o najnovijem

Post Novosti

Kako se osloboditi crnih glava za dobro - kompletan vodič

Post Novosti

Saveti za odmor: Naš vodič za pakovanje kao profesionalac

Post Novosti

Svježa haljina od 120 EUR hlače koja krpi sve kutije trendova za proleće

Post Novosti

Nova pet funkcija nije pogodna za vegetarijance

Post Novosti

Izgleda da Adele ima neke vrlo uzbudljive vesti

Post Novosti

Kim Kardashianova šminka zauzima to dugo i košta toliko