Fantastične zveri i gde ih naći Eddie Redmaine slike film | RS.polkadotsinthecountry.com

Fantastične zveri i gde ih naći Eddie Redmaine slike film

Fantastične zveri i gde ih naći Eddie Redmaine slike film

Fantastic zveri i gde se nalazimo Themisn't čak iu našim bioskopima još (bukvalno samo nekoliko dana da se sada ljudi) i već postoje sve vrste glasina plutaju na internetu o filmu je nastavak.

Ubedljivo najuzbudljiviji spekulacije rade u vizitu je ko će preuzeti ulogu mlađeg Albuse Persival Vulfric Brian Dumbledore? I čini se autor Džoan K. Rouling već ima savršenog kandidata na umu.

"Imam, naravno, mislio o tome. Imam ime. Imam nekoga na umu, ali ja ne mogu da kažem ", rekla je nedavno otkrila.

load...

Iako razlog Rouling drži svoje livenje kartice blizu grudima je prilično dobar.

"Jer ako ta osoba ne dobije gips, onda je osoba koja ume da livenog će me kriviti zauvek zbog toga što je to rekao, zar ne? Dakle, ja ću samo da ćutim ", objasnila je ona.

Međutim, to nas nije sprečilo da spekuliše ko je novi Dambldor može biti. Naši sadašnji nagađanja u rasponu od Evan McGregor ili James McAvoi Damian Levis ili Hugh Laurie. Pridruži se od tveeting usvho mislite nova Dambldor mogao biti.

Da biste dodali ovog fantastičnog Beasts i gde da se nađu nastavak uzbuđenje, takođe smo nedavno saznali da niko drugi nego Johnni Depp je potpisala do zvezda u drugom ratu kao Dark Vizard Gelert Grindelvald.

Međutim, nisu svi bili zadovoljni vešću da je Dep je baci da glumi u dugo očekivanom filmu franšize, nakon nasilja u porodici optužbe protiv glumca tokom razvoda sa Amber Heard ranije ove godine.

Sada i autor Džoan K. Rouling i režiser David Iates, izjasnili su u odbrambeni o svojoj odluci da baci Dep, koji je negirao sve navode.

load...

"Oduševljen sam, 'Rouling otkrivena nakon što je pušten vest o kastingu. "On je uradio neverovatne stvari sa tim karakterom", rekla je za 53-godišnjeg glumca.

"Morate da nam verujete i vidi šta radi u filmu," dodao Jejts, koji je prethodno režirao Harri Potter filmove.

"Ono što treba zapamtiti o Džoniju je da vanredna talenat i da talenat nikada ne ide dalje."

"On je veliki ljubitelj Poter. On voli svet. On je bio iznad uzbuđen radi na ovom materijalu. U stvari, nije ni da vidi scenario, on je samo rekao: "Ja sam u", dodao je Iates.

Varner Brothersrecentli je potvrdio da je drugi film u trilogiji, koji se trenutno zove fantastične zvijeri i gde da se nađu 2, će biti objavljen u 2018., a predviđanje je već previše.

To znači da kada smo gledali visoko-očekivanu prvu ratu, mi ćemo imati neku predstavu koliko dugo treba da čekamo da dobijemo sledeću Fantastic Beastsfik. Sjajna vest.

To je sigurno reći da su filmovi u dobrim rukama, kao nastavak je ponovo napisao JK Rovling, i režiji David Iates (koji je takođe radio na Harri Potterseries).

U međuvremenu, možete da gledate punu prikolicu za prvi film u nastavku.

U aprilu smo napisali 

Ranije, Džoan K. Rouling je da Tvitter da raščistimo neke glasine o njenoj budućnosti Harri Potter u vezi izdanja. Odgovarajući na pitanja ventilatora o njenom predstojećem igre, Harri Potter and the Cursed Childand Fantastic Beasts JK piše da će predstojeći film u kojem glumi oskarovac Eddie Redmaine zapravo biti prvi od mnogih, pisanje "#FantasticBeasts će biti 3 kino."

Dok smo ćutke devastiran kada su krediti poslednjeg ikada Harri Pottermovie konačno valjani, vest da će spin-off čarobnog priče biti tri filma umesto jednog nas razveseliti nema kraja.

Ranije, film je objavio Sneak Peek video koji pokazuje kako se to stvarno voleo da snimi u svetu magije, i ima intervjue sa Eddie REDMAINE, režiser David Iates i Edijevim ko-zvezda.

"To je samo za razliku od svega što sam ikada bio deo," Edi kaže u videu. 'To je kao mašte uzeti u krajnost. "

Mi ne želimo da ga pokvarimo zbog tebe, tako da pazi na sebe ovde:

U decembru, doneli smo vam dramatičnu teaser za predstojeću magičnog film, u kojem Edi je prikazan slučajno oslobađa kofer pun njegovih fantastičnih životinja.

Dramatičan prikolica pokazuje Edi kaže samo jednu liniju ( "samo mrvicu") kao otvori svoj slučaj, slučajno dozvoliti magične stvorenja iz kaveza - sa haos usledila.

U novembru, dobili smo prvo pogledamo film u obliku Eddie Redmaine kao Nevt Scamander na naslovnici magazina.

Eddie REDMAINE, kao Nevt Scamander, izgleda elegantni u svom tirkizne kaput, retro tašni i pametne leptir mašnom na naslovnici Entertainment Veekli. Ne možemo da čekamo da vidimo više slika i dobili više detalja o filmu, koji Džoan K. Rouling sama je Penning.

U interesu vaše držanje vaš unutrašnji Hari Poter ventilator srećan, ovo je sve što znamo (do sada) o FAB novog filma...

Ona je napisao Harija Potera tvorca JK Rovling

Dobar početak, kažu nam.

Rouling ranije je rekao: "Ideja da vidi Nevt Scamander, navodni autor Fantastic Beasts, realizuje još jedan pisac je bilo teško. Živeći tako dugo u mom fiktivnom univerzumu, Osećam se veoma zaštitnički njega i već sam znao puno o Nevt. " Mislim, ko bi drugi mogao da preuzme džinovskom zadatku čineći Hogvorts udžbenik pogodan za veliki ekran?

Hari neće biti pravi izgled iznenada

Svet Nevt Scamander, fiktivno autor teksta koji ide na put da pronađe i dokumentuju egzotične životinje, počinje sedamdeset godina pre Harri priče - tako da nema šanse za Hermione, Ron i Hagrid svratih da te pozdravim.

Film ima zvezda-studded cast

Eddie Redmaine će igrati Nevt Scamander, tako da je film je garantovano da bude hit. Plus, Kolin Farel, Samanta Morton Ezra Miler će biti da ga podržava, među čitav niz drugih A liste tvrdilo da je povezana sa proizvodnjom.

Radnja filma odvija se u Njujorku tokom doba džeza

Zaista smo, reallihope to će biti Veliki Getsbi--meets-Hari-Poter tip stvar. I neka se zna, mi ne bi reći ne na dvadesetim verzije Veird Sisters pevaju sve najbolje džez hitove dana hipogrifa temom.

Ovo će biti prvi u trilogiji

Da. Varner Bros. Se nadaju da napravi uspešnu franšizu za "megamovies" iz vodenjaka i njegovih magizoological načine - što je sasvim u redu kod nas.

load...

Slične vesti


Post Novosti

Istekao šminkanje može vam biti bolesno

Post Novosti

Levonel tableta: Koliko je efikasan i koji su neželjeni efekti?

Post Novosti

Intervju Petera Philipsa Christian Dior: Na modu AV16 shov

Post Novosti

Greške za pranje lica koje verovatno pravite

Post Novosti

Evolucija angažovanog prstena

Post Novosti

Designer homevare - saradnja Dolce i Gabbana Ks smeg je neverovatna

Post Novosti

Novi amber saslušao instagram post razgovor elon mošus raskinut

Post Novosti

Ed Vestvickova bivša djevojka Jessica Szohr govori o njegovim tvrdnjama o seksualnom napadu

Post Novosti

Kanie uvredjuje Tejlora u novoj poznatoj pesmi

Post Novosti

Seksualno uznemiravanje može značajno uticati na vaše mentalno zdravlje na ovaj opasan način

Post Novosti

Produžetak kose: Sve što vam treba znati

Post Novosti

Adele potvrđuje da neće obraćati pažnju ljubaznim navijačima