Februarsko izdanje Marie Claire: Pogledajte šta je unutra | RS.polkadotsinthecountry.com

Februarsko izdanje Marie Claire: Pogledajte šta je unutra

Februarsko izdanje Marie Claire: Pogledajte šta je unutra

Natali Portman, nova godina se osećati dobro poseban i pogled napred u 2017 je velikim modnim trendovima su samo neki od Izdvajamo iz emisije Marie Claire februara

Zašto bi trebalo da pokupi primerak pitanju Marie Claire februara? Zašto shouldn'tiou bi trebalo da bude pitanje ovde. Naš novi broj je prepuna sa modnim vestima, inspirativne priče o Kick-Ass žena, Nova godina blagostanja savete i kozmetičke trendove. Nekoliko Highlights...

Prva dama, Natali Portman

Njena nova uloga kao prva dama Džeki Kenedi (Jackie) je oko da je katapultira u Oskara rase. Pisac Miki Rapkin sustigla februar pitanje poklopac star Natalie Portman u kafiću u blizini kuće je deli u LA sa suprugom Benjamin Millepied i pet-godišnjeg sina Alef. "U pogrešnim rukama to je veoma loša odluka", rekla je da igra Kenedija. Ona je takođe govorio o holivudski platama. "Ešton Kučer je plaćen tri puta koliko i ja o No Strings Attached. Znao sam i otišao sam sa njom zato što je to stvar sa "citati" u Holivudu. Vaš citat je najviši ste ikada plaćena. " Ona je dodala da je trebalo da podigla više galame. "Nisam bio kao besan kao što bi trebalo da bude! Mislim, da plaćaju mnogo, tako da je teško da se žale. Ali razlika je lud. "

load...

Snaga volje (kako da se više od toga)

Spreman da pritisnete reset? Zaboravite telo, to je um zauzima prvo mesto u našem februarskom izdanju Nove godine blagostanja poseban. Pisac Poli Danbar objašnjava zašto skladu novogodišnje rezolucije je toliko teška i postavlja jednostavne korake kako bi bolje u tome Anita Bhagvandas objašnjava kako da se prekine ciklus emocionalnog jedenja (postoje četiri vrste emocionalne jede, očigledno) i Korin Redfern, razmatraju psiholoških razloga iza našeg nostalgija opsesije.

Aaaaaaa... MODA!

Nabavite 101 na proleće je najtoplije modne trendove pre nego što sezona dobija u toku - od žestokih 80-ramena do balerina dužine haljine - Plus saznati šta Marie Claire modni tim imaju na oku.

Nagrade Sezona posebna

Izbijaju kokice, jer januara zvanično je najbolje vreme da udari u bioskop, sa Avards sezone u punom jeku i neke ozbiljnije dobrih filmova izdanja na karticama. Check out naš filmski kritičar James Mottram je vruće prognoza za Oskara i saznajte kako da napravi savršen govor prihvatanja (zgrabi svoje četka za kosu.)

load...

Tvoj veliki post Božić kože blic

Pića, centralno grejanje, slatkih kvaliteta ulice... Niko od njih neće ostaviti kožu sjajno nakon svečane pauze. Reboot ten sa kožom našem Beauti tima SOS.

Marie Claire je briljantni novi hrane kolumnisti...

Oduševljeni smo da objavimo Laura Jackson and Alice Levine (aka Jackson & Levine) kao Marie Claire je novi hrane i pića kolumnisti. Par kick off mesečnu kolonu sa najboljim 2018 trendovima hrane i 'SOD suvo januar' poseban (jer su svi ovi hladni tamne večeri ne baš osećam kao najbolji put da se suvo.) Kliknite ovde da pročitate svoju prvu # LifestileEnvi kolona.

load...

Slične vesti


Post Novosti

Depresivni troškovi rentiranja Londona u jednoj listi za iznajmljivanje

Post Novosti

Kako nositi dnevnu metaliku

Post Novosti

Najsnažnije pisane poruke

Post Novosti

Najgore stvari koje su vam postavljene kao neveste

Post Novosti

Princ Harri nije vjerovatno da bude kum do treće kraljevske bebe

Post Novosti

Rihanna Ks Manolo Blahnik: Pozdravi kolekciju obuće dezerta deserta

Post Novosti

Iskustva islamofobije: Kako izgleda biti muslimanka u uk

Post Novosti

Očigledno je da bi neki možda izbegli crnu obuću na zlatnim globusima. Marie Claire

Post Novosti

Moćni esej Emili ratajkovski o snimanju tela i definisanju seksualnih po sopstvenim uslovima

Post Novosti

Slavna priča iza tvog čoveka Donalda Trumpa

Post Novosti

Rose McGovan neće biti ućutkana kao arhitekta pada Harvei Veinstein-a

Post Novosti

Anais gallagher na tati striktnu tatu noelovu zabranu seksualnog govora