Film za džungle: Svi detalji | RS.polkadotsinthecountry.com

Film za džungle: Svi detalji

Film za džungle: Svi detalji

Disnei novi jezik Jungle Book film je zaista izgleda divno.

Sa Idris Elba, kao Shere Khan, Bill Murrai kao Baloo medveda (fantasticcasting postoji), Lupita Njongo kao raksha i Skarlet Johanson kao otrovne Kaa, Knjiga o džungli može dobaciti je sve nas majorli uzbuđen zbog Disnei najnoviji rimejk.

Knjiga o džungli može dobaciti izgledaju zapanjujuće pozira sa svojim CGI na ekranu stvorenja (Šta? Nisi mislio da su pozira sa realhuman veličine zmije, zar ne?) Dakle, mi smo mnogo lepo ne samo u predviđanju velike stvari iz najnovije u live-action rimejk Disnei je izbace.

load...

I mi ćemo biti iskreni - detinjstva nostalgija za gledanje original je podivljali.

Trailer Teaser pokazuje zvezde filma u akciji...

To je daleko od originalnog animiranom filmu koji je sigurno. Prikolica - koji ima Scarlett kao Kaa (giganta i zli piton iz originala) na pripovedanja dužnost - će vam dati jezu (u pozitivnom smislu), ali je isto tako nekako zastrašujuće.

Je prilično mnogo izgleda da svet daleko od zabave i cutesi 1967 animirani originalni na dobar način, dajući priči potpuno drugačiji dinamiku. Ako ste ogroman fan originala i ne mogu da podnesem da vidim da dirao, dok ona može izgledati kao Jon Favreau - direktora - je uzela veliki skok od originala, bićete uvereni da čuje BALOO zvižduk poznati Medved potrepština podešavanje u poslednjim sekundama prikolicu srca-stoppingli sjajno.

load...

Nema reči još o tome da li će Voken raditi svoju verziju klasičnog pesme od originala, I Vanna Be Like Iou, ali prsti čvrsto prešao.

The Curious Case of Uloga Movgli je otišao u 10-godišnjeg Neel Sethi, a rođen i odrastao Nev Iorker bez prethodnog glumačkog iskustva. Ozbiljno, šta je sa svim ovim dece čuda u ovom trenutku?

Dok Dizni uglavnom imaju remake stvar svodi na tee do sada (Cinderellavas ogroman prošle godine, Beauti and the Beastalreadi ima ljudi uzbuđeni i oni su upravo je objavila Mari Poppins nastavak) Varner Bros. Su takođe bore za mesto u centru pažnje i planiraju svoj rimejk klasične Jungle Book priče da će režirati Endi Serkis. Tako da će biti borba u filmskom studiju da vidimo ko izlazi na vrh.

Nažalost, mi ćemo i dalje morati da sačeka do aprila 2018. Godine da vide kompletnu Dizni Jungle Book rimejk u bioskopima, ali do tada ćemo slušati The Original Soundtrack iznova i iznova i iznova. To je Medved Neophodnost, momci.

load...

Slične vesti


Post Novosti

Do sada su najbolji delovi Rio 2018 olimpijskih igara

Post Novosti

Grease: Live - Vaša potreba za znanjem

Post Novosti

Vestminster napad: Evo sve što znamo do sada

Post Novosti

Korektivno silovanje: silovao sam se da izlečim mene kao lezbejka

Post Novosti

Meghan Marklova omiljena torbica ima uzbudljiv novi kolab

Post Novosti

Zašto ništa ne ujedinjuje žene u uzajamnom uznemiravanju više od prekomernog hrasta

Post Novosti

Kako se obučiti kao kraljica oko 1967. godine, u obliku murve

Post Novosti

Amber saslušao: Upoznaj Mariu Klerovu naslovnu zvezdu

Post Novosti

Trener struka: Da li nosi pojas stručnjak zaista funkcioniše?

Post Novosti

Komentari Majkla Baia o Kate Beckinsale u bisernoj luci nisu u pravu

Post Novosti

Najbolji BAFTAs 2018 momci - ponovo doživite noć

Post Novosti

Ellie pravi intervju: Ellie govori o boksingu, pantenu i njenoj praznini u godini