Harper Beckham je proslavio svoj rođendan u Bokingham palatu sa istinskim kraljevstvom | RS.polkadotsinthecountry.com

Harper Beckham je proslavio svoj rođendan u Bokingham palatu sa istinskim kraljevstvom

Harper Beckham je proslavio svoj rođendan u Bokingham palatu sa istinskim kraljevstvom

Dakle, kako da dobijete poziv?

Nedelja Harper Bekama na rođendanske proslave je skrenuo na kraju i mi zaista nismo više biti ljubomoran na šest godina.

Bekam porodica slavio u velikom stilu sa istinski kraljevskom čaj zabavu u Bakingemskoj palati, zatim baštenskog bash sa ostatkom porodice - što je video i Viktorija i Dejvid Bekam deljenje brojne snimke na Instagram.

Obučen u Pepeljuge haljini i okružen prijateljima, Harper je tretirana u publici sa stvarnim životnim princezom u Bakingemskoj palati. Dejvid Bekam je podelio sliku Harper, Princeza Eugenieand svim svojim prijateljima smiling u jednoj od prostorija palate je.

load...

Viktorija i Dejvid dobio u nekoliko uslikane fotografije u palati takođe, sa Posh Spice postavljanje fotografiju njene ćerke stoji izvan bogate strukture na Instagramand Davida skakanje na brzaka zagrljaj.

Tokom vikenda, cela porodica je zajedno baštenskog zabavu ispunjen kolačića, balonima i bezobrazan malo pića. Engleska poslali ugriz sa porodicom na Instagram, pisanje, 'Porodica dan za slavlje Harpers rođendansku k Mi Love U sve toliko k poljupci ".

Oba nju i Davidove Insta-priče su stvar lepote tog dana (iako ih nema sada nažalost), sa Viktorija deljenje fotografija Davida pokušava rukom u jednom zlosretne keksa šlag i predivan porasla zlato balon formaciju.

Dejvid i Viktorija Bekam su uvek bili prilično otvoreno govore o svojoj porodici na društvene medije, ali ne svi se slažu sa njihovim roditeljskim metodama. U skorije vreme, Dejvid Bekam je pod vatrom za postavljanje injekciju od njega i Harper ljube u usta tokom porodice holidaivith neki nazivajući ga "pogrešno" i "čudno". Viktorija je ranije bio upleten u sličan kontroverzi o istu stvar, kada je pisao njenu sliku i Harper dele poljubac u bazenu.

load...

Dok Dejvid i Viktorija Bekam je fotografije nisu otkrili šta je ostatak mlađe Beckham klana do na poseban dan Harper, momci iz porodice nije potrebno da Instagram da proslave svoju malu sestru.

Harper je najmlađi u porodici, sa najstarijom bića koja pretenduje fotografa Bruklin Beckhamat 18-godina. On je zatim Romeo (14-godina), zatim Kruz (12 godina staro) i na kraju Harper na šest.

S obzirom da je danas je Harper stvarni rođendan, sigurni smo da ostatak dana ima još nekoliko poslastice u prodavnici. Srećan rođendan Harper - Dejvid i Viktorija će imati težak put nadmašiti ovogodišnje svečanosti iduće godine...

load...

Slične vesti


Post Novosti

Super cool plus potpuno nosljiv: Zašto volimo Malene birger

Post Novosti

Prince George će koristiti ovo zvanično prezime kada započne školu

Post Novosti

Veinstein BAFTA parti: Zašto Leo topli sobu

Post Novosti

Donald Trump se hvali o osjećanju Melanije u javnosti u novo izdatim trakama

Post Novosti

Rian Reinolds je dao živahan dar koji je bio najsjajniji dan Valentine

Post Novosti

Izložba Audrei Hepburn: Neprijateljski portreti ikone

Post Novosti

Deca Gven Stefani: Pevač otvoreno govori o materinstvu

Post Novosti

Forbes najmoćnije žene na svetu

Post Novosti

Maria Grazia Chiuri će se pohvaliti na modnim nagradama 2018

Post Novosti

Čini se da novčani problemi ljudi u rom-com-ima nemaju

Post Novosti

Psi na biračkim mestima najbolja stvar koja se dešava na ovim izborima

Post Novosti

Kim Kardashian piše esej o Slutu koji je šutirao nakon što je Chloe Moretz pokrenuo Tvitter