Jennifer Lavrence je jednom postala tako zastrašujuća u avionu na koji je pokušala da iskoči iz nje | RS.polkadotsinthecountry.com

Jennifer Lavrence je jednom postala tako zastrašujuća u avionu na koji je pokušala da iskoči iz nje

Jennifer Lavrence je jednom postala tako zastrašujuća u avionu na koji je pokušala da iskoči iz nje

Reči - & Meaghan Kirbi

Od urednika HelloGiggles

Svako sledeće Jennifer Lavrence pres turneje za svoj novi film Majka! zna kako posvećena je bila da se njen nastup u psihološkom horor filma. Akademija Nagrađivani glumica je prilično otvoren o svom iskustvu na snimanju Darren Aronofski najnoviji film, koji je uključivao Lorens izbacivanje rebro i cepanje svoju dijafragmu, a da ne pominjemo Kardashian šator koristi da je smiri posle naročito teške scene.

Nije ni čudo što planira da napravimo pauzu od delovanja!

Sada u novom intervjuu za Entertainment Veekli je The Silver Linings Plaibook glumica je objasnila da snimanje filma potrebno je da se sama gura dalje nego što je otišao pre nego što i idu u zaista teškom mestu.

load...

Lorens objasnio kako je bilo teško da izgubi kontrolu nad sobom, otkrivajući da ona se borila sa sličnim problemima na avionima nedavno zbog anksioznosti.

"To je strašno nije u stanju da se kontroliše - Nedavno sam imao problema sa avionom anksioznosti i to je zaista slično. Ja se ne bojim aviona, bojim se mene u avionu i gubi kontrolu nad sobom ", rekao je Lorens Entertainment Veekli.

Verovatno ne pomaže da je tokom nedavnog leta, Dženifer Lorens je airplanehad ne jedan, već dva motora ne dok u vazduhu. Zastrašujuće.

Kada je novinar odgovorio rekavši da su ponekad brinu da će ustati i reći '! Svi ćemo dole', glumica je dodao: "Ja sam to uradio. Znate kad su pogodili vazdušni džep i oseća kao da pada? Ja sam to učinio na noćnog letenja jednom, [viču] "Idemo dole! Dolazi dole! " '

Ali, njen avion anksioznost je otišao još dalje nego jednostavno objavljuje se avion pada (što nije nešto što treba da uradi). Ona je takođe otkrila da je jednom, ona je pokušala da izađete iz aviona dok je još bio u vazduhu, zbog njene anksioznosti.

load...

Ona je rekla: "Pokušao sam da iskoči iz Air France leta jednom. Ne mogu da verujem da nisam uhapse. Ja sam stvarno klaustrofobiian pa sam morao da izađem. "

Drago nam je radost glumica nije završila prerano izlasku iz aviona, jer to bi bila sasvim druga priča, ali sada nismo tako sigurni, ako želimo da sedim pored nje na našem sledećem letu!

Slične vesti


Post Novosti

Rajan Rejnolds spasio je svog nećaka i dokazao da je stvarni superheroj

Post Novosti

Upoznajte hrabre devojke koje se bore protiv FGM-a u tanzaniji. Marie Claire

Post Novosti

Toni nagrade 2018: Sve najbolje obučene na crvenom tepihu

Post Novosti

Met Gala crveni tepih: Najbolji najbolji poznati parovi ikada

Post Novosti

Londonski recepcionik je poslao kući jer nije nosio štikle

Post Novosti

Konačno postoji način da se izbegne stvaranje svježih lažnih mrlja. Marie Claire

Post Novosti

Cafe societi: Iza scene na filmu će devojke voleti

Post Novosti

Kako astronavti imaju svoj period u svemiru

Post Novosti

Preen intervju: Nova kolekcija Debenhama i oblaćivanje Michelle obama

Post Novosti

Jon sneg živ: Internet reaguje

Post Novosti

Sophie Turner je Marie Claires august issue cover star

Post Novosti

Olivia vilde na ageism - kako je ona suviše stara za Leonardo dicaprio