Jennifer Lopez i Giuseppe Zanotti najavljuju saradnju | RS.polkadotsinthecountry.com

Jennifer Lopez i Giuseppe Zanotti najavljuju saradnju

Jennifer Lopez i Giuseppe Zanotti najavljuju saradnju

Njena ljubav ne košta ništa, a njene cipele će proda na "dostupnom ceni"

90s pop ikona Dženifer Lopezand italijanski go-to dizajnera za obrtni crveni tepih heels Giuseppe Zanotti, najavili su da stvaraju kolekcije kapsule cipele i torbe. Vruće na rep #RihannakManolo, kako dizajner i pevačica su opisali Giuseppe za Jennifer Lopez (#GiuseppekJennifer) kreću kao "odrastao" linija na 'dostupnim cenama'; daleko od sjaja i glamura povezujemo sa oba.

"Sada je moja vizija u modi je izostao nego ranije", rekao Zanotti, VVD. 'To je kao manje vatromet i više kul, ali u pozitivnom smislu napred. Manje je više.'

Giuseppe Zanotti

Linija, koji će debitovati u obuće Udruženja Nev Iork Fashion od 2. Do 4. I pokrenuti u januaru na Giuseppe Zanotti prodavnicama i izaberite trgovaca širom sveta, obuhvata 18 cipele stilova ( "u ovom trenutku"), dva tašne i kretaće se u rasponu od 606 € do 1 €.

load...

Kako se to sve desilo? Jenni From The Block i Zanotti sastali u maju prošle godine u Los Anđelesu kako bi razgovarali o nekoliko prilagođene stilove - Zanotti, je veoma tražen bespoke cipele mogu se naći u ulaženje u Bijonse i supermodel Anja Rubik - i to ubrzo se pretvorio u razgovor o radi sa punim radnim o naplati.

Giuseppe Zanotti Cipele

Poseta JLo je "muzeja garderobe ', stotine inspiracije fotografija i nekoliko prototipova iz Milana kasnije, prva faza prikupljanja počeo da dobija svoj oblik. Dakle, šta možemo očekivati? Suede platforme, nude pointi-toe pumpe sa vezicama up gležnja (a Zanotti obeležje), bež kavez Bootie, visoki Gladiator Boot-sandale, a studded visokog-top sportske obuće sa klina petom, svaka u paleti pale blue , rose gold (na Jennifer 'omiljenu boju ") ili pink Snakeskin.

Što se tiče materijala, biće mnoštvo od kože, svile i antilop, plus gomile Svarovski kristala, kopče i držači. Šta je to bilo manje je više.?

Lala Ruge u Giuseppe Zanotti

Kao i njen 18-jaka kolekcija miris sa Coti (koji nije imao bocu J.Lo Glovon njihov toaletni stočić kao tinejdžer, prepunu kubnom cirkon logo medaljon?) Da majka dvoje dece već ima 'modni dizajner 'na svom CV, ljubaznošću J.Lo bi Jennifer Lopez, brend a odeća je pokrenuta još 2001. Godine.

load...

"Veoma sam ponosan na biznisa sam izgrađenih," kaže Dženifer. "Ali nisam uradio vrhunski projekat još i to izgledalo kao u pravom trenutku, srednje i dizajnera. Uvek sam bio strastveni o cipelama. Ponekad čak odabrati odjeću oko mojih cipela. "

A sada čekamo.

load...

Slične vesti


Post Novosti

Gossip girl - životne lekcije iz najbolje tv emisije ikada

Post Novosti

Blake živahno i Rajan Rejnolds pozdravljaju drugu bebu

Post Novosti

Evo zašto su treneri oca stvarno prilično kul

Post Novosti

Koliko je vredan Kim Kardashian? I još 11 činjenica koje trebate znati

Post Novosti

Jesen 2018 ekstremnih trendova kretanja u pješačkoj stazi

Post Novosti

Lena Dunham dog instagram post će vam slomiti srce

Post Novosti

Svetski dan voda: Šta je to i zašto je važno

Post Novosti

Liam Hemsvort: pošto se vegan nikada nije osećao bolje>mentalno i fizički

Post Novosti

Hari Nefove lepotske tajne

Post Novosti

53% žena deli ovu fantastičnu fantastičnu vezu

Post Novosti

Daniel Craig želi Niall horan u jednom smeru da bude veza Nekt James

Post Novosti

Amanda seifried je angažovana