Instagramove priče su objavile update koju smo svi čekali | RS.polkadotsinthecountry.com

Instagramove priče su objavile update koju smo svi čekali

Instagramove priče su objavile update koju smo svi čekali

Mi smo uzbuđeni. Bićeš uzbuđen. Svako će biti uzbuđen...

Mi mislimo na Instagramas je doienne društvenih medija. Mi to poštujemo, skloni smo da njega i da poželi njegovo odobrenje.

Ukratko, provodimo veliki deo vremena kustoskim našu fid tako da u potpunosti poklapa sa našom izabranom estetike, a zatim izvući korist u vidu poput i regrams. Iako nažalost još uvek nismo još uvek ne uzima krunu za najomiljneijih Instagram slike svih vremena.

load...

Ranije ove godine Instagram uradio nemoguće i izbacio ispravku koja nas je još više ubacio u aplikaciju. Oni uvođenje instagram priče u naše živote, a sada preko 100 miliona od nas koriste ovo na dnevnoj bazi.

Šta su Instagram priče?

Instagram Priče vam omogućava da delite sve trenutke svog dana, a ne samo tematskim Highlight Reel želite da postavite na vašem profilu. Kao što delite više fotografija i videa, one se pojavljuju zajedno u slideshov formatu na vrhu follovers Nevsfeed.

Sa instagram priče, možete da delite koliko želite tokom dana, a da ne morate da brinete o spamuju svoje sledbenike. A najbolji dio? Možete da prilagodite svoju priču sa tekstom i bojama - pink Sheen filtera i neona kao naš lični Faves do sada.

Ako spomenuti korisnika u vašoj priči njihova korisničko ime će biti podvučena i tappable, što znači da možete kliknuti na svom profilu. Korisnik ste pomenuli će takođe dobiti direktnu poruku o Instagram da ih obavesti.

load...

Da li možete da dodate veze do instagram Stories?

Svako ko koristi Instagram svakodnevno će znati da ne mogu da postave kliknuti link, ali to je sve će se promeniti. Da kroz tvoju Instagram Stori sada možete kopati malo dublje i dodati potpuno funkcionalne veze.

Instagram se trenutno testira svoju najnoviju ispravku, tako da samo verifikovani računi će biti u mogućnosti da postavite linkove u ovom trenutku. Sa pozitivne strane, to znači da vaši omiljeni umetnici mogu poslati linkove ka svojim najnovijim pesmama, možete kupiti najnovije izgled vaših omiljenih prodavnica i čitati najbolji sadržaj iz vaših omiljenih sajtova (tako MarieClaireUK, zar ne?).

Kako se koristi Instagram Stories

Razgovarali smo sa profesionalcima u Instagram da pronađe svoje glavne vrhove za korišćenje instagram priče, evo šta su imali da kažu:

Crtež

Oslobodite umetnika u sebi tako što korišćenje alata za crtanje koja dolazi sa Instagram pričama. Možete birati između tri vrste pera, podesite debljinu vrha držeći tačku na levoj strani ekrana i otkrivaju čitav niz nijansi držeći panela u boji da otkrije više opcija.

Dodati tekst

Kao i da je u stanju da dodate emodžija i niz boja u vašem tekstu, možete veličinu i rotirati svoju poruku povlačenjem i štipanje kopiju.

Dodaj filtere

Prevucite levo na sliku da dodate različite filtere.

Sakrij svoju priču

Ako želite da sakrijete svoju priču iz određenog korisnika (čak i oni koji vas prate) morate ići samo na stranici profila, dodirnite ikonu podešavanja pa otvorite svoje postavke Stori. Jednostavno, hej.

Podesite svetlo

Ako želite da napravite priču, ali naći ste suviše mračnom okruženju zatim udario ikonu mesec u donjem levom rukom uglu ekrana i to će ulepšati podešavanja fotografije za vas.

Korišćenje Hiperlapse

Sve što ste zarobljeni u poslednja 24 sata sa fotoaparatom mogu se otpremiti u svojoj priči, a to uključuje Hiperlapse. Sve što treba da uradite da postavite ranije snimljenu sadržaj je da kliknete na znak + kao što bi prilikom kreiranja Stori, prevucite ekran nadole i izaberite sadržaj sa svog fotoaparata rolne.

Ne zaboravite da dodate @marieclaireukto prate naše priče. 

load...

Slične vesti


Post Novosti

Mac-ova saradnja sa zvezdama je van ovog sveta

Post Novosti

Jennifer Lavrence, Ladi gaga i Rachel McAdams prisustvuju oskarskom 2018 ručku

Post Novosti

Ko će pevati na prinčevu Harriju i venčanju u Meghan Marklu?

Post Novosti

Kim Kardashian zapad je odgovorio na tvrdnje o kulturnom izdvajanju

Post Novosti

Ovo nam se uobličava kao omiljeni balzam za letnje zatamnjenje

Post Novosti

Betting stats: Leonardo DiCaprio zvanično je kvota na favoritu za osvajanje oscar

Post Novosti

Istekao šminkanje može vam biti bolesno

Post Novosti

Šta znači E u gornjem uglu vašeg telefona

Post Novosti

Zbog čega su eksperti za ljepote poludeli za marulovo ulje

Post Novosti

Friends tv shov reunion 2018 nbc

Post Novosti

Liam Hemsvort: pošto se vegan nikada nije osećao bolje>mentalno i fizički

Post Novosti

Kim Kardashian: Kontura je gotova