Ivanka sakrivena u očevom predsedništvu? Prva ćerka odgovara | RS.polkadotsinthecountry.com

Ivanka sakrivena u očevom predsedništvu? Prva ćerka odgovara

Ivanka sakrivena u očevom predsedništvu? Prva ćerka odgovara

Prva ćerka je sporno kritike položenijim na nju ukazuje da je "saučesnik" u dnevnom redu svog oca desničarskog

Dok je prva dama Melanija Trumphas pokazala prilično konzervativnu ulogu u predsedništvu njenog muža od njegove inauguracije 20. Januara (mada smo našli na para govor tela prilično fascinantno gledati), prvi Ćerka Ivanka Tramp i njen suprug Džared Kušner imaju obojica date zvanične uloge visokog profila u Donalda Trumpa Belu kuću.

Kušner je postao jedan od najranijih imenovanih za osoblje Trumpa kada je napravljen viši savetnik, ali njegova supruga zvanična uloga Ivanka objavljen je tek krajem marta, kada je dao svoju kancelariju u Beloj kući i varljivo skromni naslov ' pomoćnik predsednika. "

load...

Ali, čak i pre nego što položaj Ivanka je kristalisan Prvi Ćerka je već sedeo u na sastancima visokog profila sa šefovi država (uključujući Canadian PM Justin Trudeau) i koristeći predsedničke platformu da joj gurnuti navodno pro-žena dnevnog reda, a administracija njenog oca dobio zauzet povratka sat o ženskim pravima rezanjem spasonosno sredstva za reproduktivno negu (da daju samo jedan primer).

Ivanka slepi-oko-uključivanje niza anti-žena zakona guraju Trump administracije je čak joj je kundak ovog Saturdai Night Live skice glumi Scarlett Johansson, lažni oglas za parfem pod nazivom "saučesnici":

Ali sada Ivanka je uzvratio na sugestijama saučesništvo u predsedništvu njenog oca.

U novom intervjuu za CBS je Gaile King, rekao je Ivanka 'Ako je saucesnik je želi da, nije potrebno da bude sila dobra i da napravi pozitivan uticaj onda sam saučesnici. Ja ne znam da su kritičari koji mogu da kažu da je od mene, ako su se našli u ovom veoma jedinstven i bez situaciji da sam sad u, bi to bilo drugačije nego što radim. Tako da se nadam da napravi pozitivan uticaj. Ja ne znam šta znači biti saučesnik, ali znate, nadam se da će vreme dokazati da sam uradio dobar posao i što je još važnije da administracija mog oca je uspeh da znam da će biti. "

load...

Kralj je probed Ivanka na njenoj tišini nad Planirano roditeljstvo posekotina. "Ja bih rekao da se ne spoje nedostatak javne osudi sa ćutanjem. U nekim slučajevima to je kroz protesta i to kroz dešava noćnog vestima i govori o ili osuđujući svako pitanje u kojem se ne slažete sa. Drugi put je tiho, i direktno, i iskreno. Pa gde se ne slažem sa ocem, on to zna, i ja izražavam sebe sa ukupnom iskrenosti. Gde Slažem se, ja u potpunosti osloni na i podržavaju program i nadam se da mogu biti sredstvo za njega i napraviti pozitivan uticaj. Ali poštujem činjenicu da je on uvek sluša. Tako je bilo u poslu. Tako je kao predsednik. "

Dakle, iako mi ne čujemo o tome Ivanka tvrdi, ona ne primenjuje pritisak iza kulisa o pitanjima ona ne slažu sa.

Šta god da se u svom odgovoru, jasno je da je Prva ćerka je do sada neviđen nivo pristupa očevoj Beloj kući, istog oca koji je obećao da će "prazni močvari" na svom predizbornu kampanju. Jasno je da ovaj 'Svap-pražnjenje' misija ne protežu do raširene nepotizam.

load...

Slične vesti


Post Novosti

Marie Claire Mekico traži Ivanku: koliko ćeš dugo braniti svog oca?

Post Novosti

Radio Bbc radio 4 je saslušao ispražnjavanje razlika između rodova u propuštenom snimku

Post Novosti

Ovo je očigledno zašto su Jamie fokk i Katie holmes tajni o njihovom odnosu

Post Novosti

Kako se rešiti napuštenih očiju za 10 minuta. Marie Claire

Post Novosti

Jessica Ennis-Hill se penzionisala. Marie Claire

Post Novosti

Kupovina na internetu bez kupovine bez papira

Post Novosti

100 Vardour St restoran revievs

Post Novosti

7 vrsta engleskog prezimena

Post Novosti

Levonel tableta: Koliko je efikasan i koji su neželjeni efekti?

Post Novosti

Stvari koje znate samo ako ste modni bloger

Post Novosti

Pismo koje stvarno treba da pročitate na međunarodnom ženskom danu

Post Novosti

Iz prve ruke govori se o tome kako je to da se proširi kosu