Kraljevski skotski praznik nije vaša prosečna porodična povlačenja | RS.polkadotsinthecountry.com

Kraljevski skotski praznik nije vaša prosečna porodična povlačenja

Kraljevski skotski praznik nije vaša prosečna porodična povlačenja

Čini se relativno nisko-ključ (dvorac u stranu)

Vords bi Stacei Leasca

Od urednika Travel + Leisure

To je kraj avgusta, koji je za većinu nas znači kraj letnjih dvorišta bashes i natrag u školu kupovinu. Ako ste član britanske kraljevske porodice, međutim, avgust znači jednu stvar: vreme za šefa da Balmoral Castle.

Od 50.000 hektara nekretnina nalazi u škotskim brdima, koja je u kraljevskoj porodici od 1852. Godine, je višegodišnja omiljena destinacija za odmor za Vindsors i izgleda da nema drugačije ove godine. Ali šta se dešava u letnjem kući kraljevske porodice i dalje malo misterije.

load...

Balmoral Dvorac je poznato gde kraljica Elizabeta je princa Vilijama i Harija, u pratnji svog maternjeg Diana smrti, u pokušaju da ih zaštiti od štampe. Izolovani kraljevska rezidencija je navodno oduzeta od svih televizora i radio u to vreme, da ih zaštiti od saslušanja razarajuće detalje i medijski cirkus da im se dozvoli da se privatno tuguju.

Kao Voguenoted, bivši britanski premijer Toni Bler jednom nazvao posete dvorcu 'ludo', dok je Margaret Tačer zove putovanja u Balmoral 'slično čistilištu ".

Međutim, kako je Guardianreported, putovanja u Balmoral zvuk potpuno benigne i bliže porediti sa all-američkog letnjeg odmora od bizarnog kraljevske slučaju, sa 'formalne večere i, vremenski uslovi dozvole, neformalni roštilj. Valking, ribolov i jelen proganjanje su svi u ponudi. "

I kao što je Bler je opisano u svojoj autobiografiji, da kraljevi su stvarno kao i mi: Oni oprati svoje sudove posle roštilja.

"Misliš da se šalim, ali ja nisam", Bler je napisao. "Oni stavljaju rukavice i držite ruke u sudoperi. Kraljica pita da li ste završili, ona gomila ploče gore i ode do sudopere. "

load...

I ovogodišnji odmor Čini se da nema više formalno nego godinu dana ranije. Kao Voguereported, kraljevska porodica i ostavila svoje normalne vozača da carpool u ​​crkvu u nedelju, sa Princ Vilijam i Kejt stopiranje vožnju sa Vilijamom strica, princ Endrju, princ Čarls vozio svoju ženu Kamila i princ Edvard vožnje sa svojim kraljevskim putnika, Zara i Majk Tindal.

I naravno, to ne može da izgleda kao velika stvar za normalan porodični povlačenja, ali se ne govorimo o svakodnevnom porodici ovde, oni su kraljevski posle svega.

Dok smo sigurni da je cela Vindzor ima svoje vreme u zamku, "uvrnuto" ili na neki drugi način, mogu jednostavno biti povratka iz godine u godinu kako bi svojom bakom, Kraljicu, srećan.

"To je najlepše mesto na zemlji," Princeza Evgenia jednom rekao Balmoral. "Mislim da je baka je najsrećniji tamo. Mislim da je stvarno, stvarno voli Highlands. "

load...

Slične vesti


Post Novosti

Koji je sastanak? Koja je tema Gala 2018 tema?

Post Novosti

Luke Evans: Sve što treba da znate o devojci u vozu i gastonu

Post Novosti

Mračna tornja: Vijesti, prikolice i puno idris elbe

Post Novosti

Jimmi Kimmel je napravio prisluškivani govor o nedostatku srca novorođenog sina

Post Novosti

Zbogom ANTM: 7 razloga zašto ćemo propustiti američki top model

Post Novosti

Mečičar Hailee steinfeld je orkestirao Joe Jonas i Sophie Turner

Post Novosti

Gal gadot konačno objašnjava Brett Ratnerovo pucanje iz čudesne žene 2

Post Novosti

Zašto nam venčanja čine tako grubo?

Post Novosti

Zašto Sarah Jessica Parker želi da svoje djece žude za materijalnim stvarima

Post Novosti

Šećerno lice: Ono što jede tešku ishranu šećera radi na vašoj koži

Post Novosti

Londonska modna nedeljna prolećna ljeta 2018

Post Novosti

Predsednik Obama je dodelio svog potpredsednika medalju slobode