Kreativni pisac vikenda: suštinske komponente pisanja novog | RS.polkadotsinthecountry.com

Kreativni pisac vikenda: suštinske komponente pisanja novog

Kreativni pisac vikenda: suštinske komponente pisanja novog

Učite od nekih britanskih najpoznatijih pisaca o osnovnim komponentama novog pisanja, u toku intenzivne vikenda u centralnom Londonu (22-23 oktobar 2016)

CLICK ovog dokumenta rezervišete kartu

Rečeno je da "svako ima knjigu u njima". Ali skoro svi pisci i, posebno, pisci koji su počinju se, treba praktične savete, tehničke smernice i zdravu dozu ohrabrenja. Mari Clairehas dizajniran intenzivnu kreativnog pisanja vikenda, sa nekim od naših omiljenih autora, da pomogne teže fantastike pisci čine svoje snove stvarnost. Mešanje je opojan kombinaciju inspiracije, tehničke procjene i praktične savete, ovog vikenda kurs će vas opremiti sa osnovnim sastojcima da vaše pisanje romana u sledeću fazu.

Prvi dan (subota 22. Oktobar) će početi sa inspirativnom uvodnom panelu o procesu pisanja featuring priznatih romanopisci Lajonel Šrajver (autor globalnog bestselera Moramo da razgovaramo o Kevinu) i David Nikols (autor svetskih bestselera jednog dana i nama) , pre nego što se razbije na manje grupe za niz praktičnih radionica. Ovi sastanci će obuhvatiti sve od parcele, glas, tačke gledišta, karakterizacije, i dijaloga - i da uče od nagrađivanih piscima. Svaka grupa će imati priliku da prisustvuju svaku radionicu tokom vikenda.

load...

Drugog dana (nedelja, 23. Oktobar), radionice će se nastaviti tokom jutra pre nego što su grupe ponovo sazvati za završne sesije o praktičnim aspektima uzimajući objavljen u digitalnom svetu i trenutnom stanju izdavačke eko-sistema. Biće formalnih mogućnosti za pitanja i odgovora tokom vikenda, i neformalni ručak da se mešaju sa istomišljenicima i pick mozak tutora.

CLICK ovog dokumenta Zabronirujte TICKETAbout mentori

Galaki knjiga dobitnica (jedan dan), Ričard i Džudi bestseler (Starter za Ten), kandidat BAFTA nagrada (Great Ekpectations) i sada Buker Longlisted (US) autor Dejvid Nichollstrained kao glumac pre nego što je prekidač za pisanje. Kao i njegov višemilionsku-kopija bestselera romani Starter deset, The Understudi, jedan dan i nas, David je scenarista čije kredite uključuju TV serija Cold Feet, Rescue Me, I Sav Iou, TV filmova The 7:39 i Aftersun , i scenarija za Far from the Madding Crovd, Great Ekpectations, Tess of the D'Urbervilles i Kada ste poslednji put videli tvoj otac? On je takođe napisao i scenarija za film adaptacija njegovih romana, starter za Ten (2006) u kojem je igrala James McAvoi, i jednog dana (2010), glumi Jim Sturgess i Anne Hathavai.

load...

Objavljene novinar, Lajonel Shriveris autor dvanaest romana, Nev Iork Timesbestsellers Toliko o toj (finalista za Nacionalnu nagradu za 2010. Godinu knjiga i Vellcome Trust nagrade knjiga) i post-rođendan Svet (Zabava Veekli's2007 knjiga od godine). Dobitnik 2005. Orange nagrade, međunarodna bestseler Ve Need to Talk About Kevinvas prilagođena za igrani film u kojem glumi Tilda Svinton u 2011. Osvojila je Nacionalnu nagradu BBC kratka priča u 2017. Njen rad je preveden na trideset jezika. Nedelja Timestop-deset najprodavanijih, The Mandibles: Porodični, 2029 - 2047, a skoro budućnosti porodična saga o propasti dolara u Sjedinjenim Američkim Državama, pušten je ovog proleća.

Džil Davsonis autor devet romana nagrađivanog. Njen poslednji je Zločin Pisac, o pisca Patricia Highsmith. Njeni romani su nominovani za nagradu Orange (dva puta), Folio i Vhitbread i bio Ričard i Džudi knjiga klub izbor. Ona je popularna pisanje učitelj i mentor i sa zadovoljstvom da su pomogli mnogi novi pisci objavljuju prvi put. Džil osnovao zlatna prašina, što parova nove pisce sa utvrđenim one: vvv.gold-dust.org.uk

Sara Hallvas rođen Kambrii 1974. I bio je u užem izboru za skoro svakog većeg književna nagrada uključujući i Booker. Ona je autor pet romana nagrade za - Havesvater, The Electric Michelangelo, Carhullan armije, kako da naslika Dead Manand The Volf Border- kao The Beautiful ravnodušnost, zbirke pripovedaka. Prva priča u zbirci, 'Butchers Perfume', je u uži izbor za Nacionalnu nagradu BBC kratku priču, a nagradu je osvojila 2016. Godine sa "gospođom Fok". Ona je nedavno izmenio Sek & Death, zbirku kratkih priča, zajedno sa svojim prijateljem i kolegom piscem, Peter Hobbs.

Ros Raisinis autor dva romana: Vaterline (2011) I Bog svoju zemlju (2008), za koji je osvojio nekoliko nagrada, uključujući i nedelju TimesIoung pisac godine i Trask nagradu Betti, i bio je u užem izboru za razne druge, uključujući i IMPAC Dablin književna nagrada i GuardianFirst nagrada knjiga. U 2016. Je imenovan kao jedan od Granta'sBest mladih britanskih piscima. Novi roman, Prirodni, dospeva za objavljivanje u 2018., i on je trenutno piše knjigu o kreativnog pisanja, kao pročitan ako želite da bude veliki pisac, kao deo serijala o umetnosti.

Luiz Doughtiis autor osam romana, uključujući bestsellerApple Tree Iard, koji je preveden na dvadeset osam jezika širom sveta i adaptiran u BBC1 četiri dela serije u glavnoj ulozi Emili Vatson. Njen najnoviji roman je Crna Voda, od sada od Faber & Faber.

Kler Convillepreviousli radio je kao urednik u Random House, pre nego ko-osnivača književnog agencija Conville & Valsh u 2000. Ona je autor opasnih žena: Vodič za moderne Lifeand je ko-direktor Curious Arts Festival. Kler je navedeno od strane Observer kao jedan od "naših najboljih 50 igrača sveta knjiga" i kao jedan od Veče Standard's1000 najmoćnijih ljudi u Londonu 2016. Godine.

Ana Jamesis pisac, novinar i književni izviđač. Ona je književni urednik za Elle UK kao i saradnik u bazenu, a redovna književni događaj stolica u knjižarama i festivalima širom Velike Britanije.

Ksander Cansellis Šef Digital za Nevezani, A crovdfunded izdavač koji nudi novi način za autori i čitaoci za povezivanje. Imajući prethodno vodi knjižaru, radio je kao istraživač za kvartala i BBC, i tinkered kao veb developer. Ksander je sa nevezanim od 2010. Godine i pokrenuo svoj "digitalni prvi 'trag ranije ove godine.

load...

Slične vesti


Post Novosti

Ovaj pjevač je napisao pesmu za celine dion nakon što je izgubila svog muža

Post Novosti

Ee zvezda BAFTA 2018

Post Novosti

Filmski snimatelj Zack Snider napušta pravdu u ligi porodične tragedije

Post Novosti

Najbolje aprilske budale (iup, mi smo bili pijan)

Post Novosti

Balmain lansira liniju odjeće za djecu inspirisanu sjeverozapadom

Post Novosti

Forbes najavljuje ono što zarađuju najviše plaćeni modeli u 2018. godini

Post Novosti

Britanski modni savet i Vivienne Vestvood tim za borbu protiv klimatskih promena

Post Novosti

Treba da vidite emocionalni govor Lene Vaithe za njenu istorijsku pobedu Emmi

Post Novosti

Šta je preslikavanje lica, i kako vam to govori šta znače vaše tačke?

Post Novosti

Nike hijab: Žena koja je inspirirala njihov novi predstojeći opseg

Post Novosti

Kanie vest predstavlja sezonu tri godine sa Kim Kardashian, Khloe Kardashian i Lamar odom

Post Novosti

Muškarci koji pleljuju: Fabrika kose tate kćeri