Liam Hemsvort: pošto se vegan nikada nije osećao bolje>mentalno i fizički | RS.polkadotsinthecountry.com

Liam Hemsvort: pošto se vegan nikada nije osećao bolje>mentalno i fizički

Liam Hemsvort: pošto se vegan nikada nije osećao bolje>mentalno i fizički

The Hunger Games zvezda na sibling rivalstvo, ide vegeterijanac i zašto je dobar prema ljudima ide daleko.

Liam Hemsvorth je vruće vlasništvo. On je osvojio naša srca kao The Hunger Games "Gejl suprotnom Jennifer Lavrence, postavljeni ekrani na vatru zajedno sa Kejt Vinsletin the Dressmaker i jedva čekamo da vidimo da spase svet Jeff Goldblum u Independence dai oživljavanja.

Nezadovoljan dominiraju našim ekranima bioskopske, Hemsvorth je preuzela mirisa reklami sa svojim najnovijim izlet za dizel Onli the Brave. Uhvatili smo-se sa njim da razgovara o snimanju, takmiče sa svojim bratom (Chris Hemsvorth) i zašto to ne boli da bude lepo svima na setu.

load...

Mc: Koji je bio prvi miris ste ikada nosili? Ko ga je kupio za tebe RH? Proveo sam većinu svog mladog života na otvorenom, sam ili trčanje oko grma sa mojom braćom ili surfovanje tako miris nije nešto što sam ikada nosio.

Mc: Recite nam nešto o iskustvu na radu na Diesel Onli The BraveLH: Uživam prilike gde sam mogao da uradim nešto novo i drugačije. Nikad nisam učinio miris kampanju pre, tako da je ne samo čast, ali je zabavno. Imao sam veliku vreme snimanja komercijalni mesto. Majka Priroda nam predstavili sa nekoliko prepreka. Snimali smo reklamu u Los Anđelesu, gde se nikada ne pada kiša. Dakle, ironija da je prva kiša smo imali u mesecima je predviđen za dan TV snimanja nije izgubio na mene. Testament na talenat i genijalnost od direktora Anthoni, Valerie i kreativnog tima, oni su bili u stanju da preradi kreativni i obezbediti nove lokacije za manje od 48 sata. Takođe smo radili napolju sa Vild Volf, koji očigledno nije bio ljubitelj kiše ili mokrim površinama. Dan jedan od snimanja definitivno predstavio je ekipu sa nekoliko neočekivanih izazova.

Mc: Koja je najvažnija lekcija koju smo naučili - ko je to od RH: "Naš glavni cilj u ovom životu je pomoći drugima. A ako ne mogu da im pomognem, makar ih ne povrediti. " Dalaj Lama

Mc: Koji je najbolji deo savet karijere ste dobili od kolega glumac RH: Ja sam sreću da radim sa toliko talentovanih pojedinaca i pravih akata klase, i naučio sam mnogo o ovom poslu od svaki od njih. Većina onoga što znam, naučio sam dok je na setu. Vi učite od gledanja i razgovor sa ljudima sa iskustvom. Jedna od stvari koje sam video je da su glumci koji su imali veliki uspeh i dugovečnost u ovom poslu su oni koji su stavili svoje ego po strani i koji se bave svakog člana posade sa istim milostivost kao i prema svojim kolegama glumcima.

load...

Mc: Da li učiniti mnogo da brine o vašoj koži LH: Ništa osim dobrog noćnog sna i vode okeana. Nemam neki ritual za negu kože i moj svakodnevni četkanje rutina se sastoji od tuš i prao zube. Što manje vremena imam da provedem spremamo, to bolje.

Mc: Da li ste Super strogi o svojoj ishrani RH: Ja sam vegeterijanac i otkrio sam da od usvajanja vegansko dijetu, nikada nisam osećao bolje;? mentalno i fizički. Osećam se kao da je takođe imao domino efekat do kraja mog života.

Mc: Šta vaš nedelje u teretani izgleda kao RH: Kada nisam obuku za film, ja nemam kruta obuku ili teretanu rutinu. Nisam dobar u teretanama; Radije bih bio napolju. Srećom, živim u neposrednoj blizini okeana i ja imam neke velike rute iza moje kuće.

Mc: Da li ste konkurentni sa svojim bratom na bilo koji način? Ko pobeđuje? RH: Mi smo konkurentni kao i većina braće i sestara, kada je u pitanju oblasti kao sport, ali kada je u pitanju naših profesionalnih života, veoma smo podršku jedni od drugih i da pomognu jedni drugima.

load...

Slične vesti


Post Novosti

Morate znati o nik kozmetici, stat!

Post Novosti

Meri Klerove nagrade: Sve akcije unutar stranke

Post Novosti

Beionce je odobrila svaku pesmu na novom albumu jai-z

Post Novosti

Zašto Groomsmen troši više od deveruše

Post Novosti

Čudesna žena Gadotova lepotica pravila za život

Post Novosti

Ovako je tako dugo Hloe Kardashian sakrio svoju trudnoću. Marie Claire

Post Novosti

Igra prestola: gde sam ranije video taj lik?

Post Novosti

Pismo Marka Zukerberga njegovoj ćerki slavi slobodno detinjstvo

Post Novosti

Evo zašto su treneri oca stvarno prilično kul

Post Novosti

Instagram lepota

Post Novosti

Druga m & s arhiva Aleka kolekcije

Post Novosti

Pravila lepote Anje Rubik