Ljeto oblačenje: Stvari koje znate samo ako ih mrzite | RS.polkadotsinthecountry.com

Ljeto oblačenje: Stvari koje znate samo ako ih mrzite

Ljeto oblačenje: Stvari koje znate samo ako ih mrzite

Black nije opcija

Sunce sija. Ljudi su curi iz kafane na ulicu, uživajući u slavu britanskog letnjem periodu, vina u ruci poput pijanih malim heruvini visokim na dobre vibracije i lanca pušenja. Svako je haštagot blagosloven. Zar to nije divno?

Iskren odgovor: ne. Ne, nije. Jer, dok se trza fantastično sunce blago postavljanje kasnije i to je dovoljno toplo da sedi napolju posle sumraka, toplo vreme znači letnju preliv. I letnje oblačenje sranje.

I zato:

1. Crna tkanina apsorbuje toplotu Zavoji isključivo u crnom je najlakši način da se oseća šik. To je činjenica. Nema argumenata. Ali jednostavno GCSE sa nauka Sokovi će podsetiti ti crno apsorbuje toplotu.

load...

2. Siva tkanina pokazuje sveatVhile većina vašem ormanu je crno, ima prostor za sivo. Međutim, ovde u leži problem. Sivo i znoj ne poklapaju se na nebu, da. Osim, naravno, posle train vlažne zakrpe (pazuha i underboob) je tvoja ideja nebeski.

3. Džins više nisu odgovarajuće suknje i haljine su nepoželjni sporedni efekat toplog vremena. Vi ste pokušali culottes, stvarno imate, ali [Black] farmerke su tamo gde ti je srce lies.4. Koža je obavezna Kada se vratio u velikom način rolka, to je najslavnijih dana svog života. Nažalost, to je previše toplo nositi neki od 74 vi posedujete. Rascep je vaš protivnik, ali to je bukvalno neophodnost kada se temperatura pojavi.

Nedavna studija ** utvrdio da oni koji mrze letnju preliv troše u proseku 70 puta duže pripremaju kožu za leto od onih koji vole an A-Line suknju. Zašto? Jer oni provode cijelu zimu prihvatanje natkriveni nogu, pa su zaboravili šta je brijač i / ili ovlaživač izgleda.

5. Ne postoji takva stvar kao što je nanošenje slojeva Zamislite scenu u sred zime... Friend: "Volim svoju outfit'Iou: 'Oh, hvala. Samo sam bacio na ovim farmerkama, a zatim ovom terenu, a zatim ovaj džemper, a zatim ovom lakom jaknu, zatim ovom velikom zimski kaput, zatim ovaj šal, a zatim ovim odličnim kolena visoke čizme... "

load...

Isto scena u letnjem... Prijatelj: "Ne mislim da te uznemiravam, ali mislim da tvoje uši su sveating'Iou: [onesvesti] 6. Kožne jakne su outIou ne mogu da ih nose i to je parodija.

7. Mo Monei, Mo problemsIt mnogo košta da kupi novu garderobu kada konačno suočimo sa činjenicom da nemaš ništa pogodan da obučem.

Happi leto!

** nije bilo Nedavna studija, upravo smo ga izmislio.

Slične vesti


Post Novosti

Kate Middleton torba za kvačila: Zašto Kate uvek nosi kvačilo?

Post Novosti

Zašto bi ovo bilo najjednostavniji parfem na planeti

Post Novosti

Overhidracija: Da li ste akvaholik?

Post Novosti

Očigledno je da bi neki možda izbegli crnu obuću na zlatnim globusima. Marie Claire

Post Novosti

Julijsko izdanje Marie Claire pokriva staračkog pobunjenika Vilsona

Post Novosti

Snapchat ažuriranja - šta treba da znate o najnovijem

Post Novosti

Nikad nećeš pogoditi kakav je princ Filipov smešan nadimak za kraljicu

Post Novosti

Zašto je pevačica iz O.C bila savjetnik za ljubav

Post Novosti

Moda na prijateljima - kostimograf debra McGuire otkriva tajne emisije

Post Novosti

Ovako je kostim heidi Klum očigledno koštao (pripremite oči). Marie Claire

Post Novosti

Plavuše imaju zabavu i pametnije su

Post Novosti

Realiti of having a babi