Londonski recepcionik je poslao kući jer nije nosio štikle | RS.polkadotsinthecountry.com

Londonski recepcionik je poslao kući jer nije nosio štikle

Londonski recepcionik je poslao kući jer nije nosio štikle

Kako je jezik Mad Men.

Londonski Recepcioner je poslat kući iz svog temp posla nakon što je odbio da se povinuje drakonske Dress Code politikom kompanije.

Nikola Torp, koji živi u Istočnom Londonu, počela je sa radom kao recepcioner u PvC, ali je poslat kući kada joj je rečeno njene cipele su neprikladno.

U slučaju da se pitate, njene cipele nisu bili a) džinovski žute Med Monster papuče, b) 15 inča pleksiglas striptizeta pete sa slot specijalni 'napomene' u leđima, c) peraja, d) Tough Mudder treneri mud-spečene nosila pre nekoliko nedelja, d) elf cipele. Njene cipele su bili pametni par stanova je rekao za BBC Radio London je nosio za bezbroj kancelarijske poslove pre.

load...

Nažalost, ona je rekla da je haljina kod politika to PvC zahteva zaposleni bi trebalo da nose štikle između dva i četiri inča. U ovom trenutku gospođa Torp možda pogledao oko sebe ljude u kancelariji, pitaju zašto nisu sauntering okolo u paru divnih Lk Bennet Suede mačića. Ali naravno, ova haljina kod pravilo je rezervisan za samo dame.

Govoreći za radio program, kada je tražio da izađe i kupi par pete, gđa Torp rekao je svog poslodavca "Ako možete da mi date razlog zašto bi nosili stanovi umanjuje da radim svoj posao danas, onda dovoljno fer ', dodajući "da se očekuje da uradi devet sata smenu na noge pratnji klijentima sastanke." Kada je pitanje da li su ljudi očekuje da učine isto u štiklama, ona je smejali.

Pošto je došlo do incidenta, gospođa Torp je formirala onlajn petitiondemanding obavezne potpetice u kancelarijama treba zabraniti, koja trenutno ima 22 000 potpisa.

Obavezni pete su na sreću stvar prošlosti u većini britanskih radnih mesta, ali evo nekoliko (anonimni) kancelarija haljina nightmare anegdote iz čitalaca i Marie Claire osobljem...

"Anđela" "Pre mog prvog smene u koktel baru na univerzitetu, dva druga nova konobarice i ja smo bili u stranu povukao i rekao da je" crno-bele oblačenja 'znači "nešto čvrsto, a kratak" na dnu "i čvrsto , beli i mali rez "na gornjoj polovini. "Svako ko ne voli da bi verovatno dobiti posao negde drugde, vi ste bili angažovani da biste dobili udarce u", rekao je perverzno menadžer. Neverovatno! '

load...

"Kerol" "Kada sam počeo kao pisac na listu sam nosio lep pametan par Joseph pantalona, ali je rečeno da ne bih ga nađu na puštanje sto, osim ako sam počeo nosi haljinu i štikle."

"Julija" "Rečeno nam je da nose dva grudnjaka u noćnom klubu koji sam radio u toku mojih univerzitetskih godina da poboljša naše dekolte. Kako osnaživanje... '

"Aleksandra" 'Moja školska uniforma je prilično loše "

load...

Slične vesti


Post Novosti

Gigi Hadid je upozorena da u Kini nije dobrodošla zbog tajne emisije viktorije

Post Novosti

Rukopis: Šta vaš rukopis kaže o vašoj ličnosti

Post Novosti

Ventilatori već špekulišu da će Tailor svift novi video biti o Calvin Harris-u

Post Novosti

Kanie vest neće prikazati sezonu 6 u Nev Iorku u modnoj sedmici. Marie Claire

Post Novosti

Kako izgovoriti modne marke: Moschino, loeve, datchi i više

Post Novosti

A sada u kršenju političkih vijesti, Francuska je imenovala svoj prvi pas

Post Novosti

Šta kažu ti otisci o tebi?

Post Novosti

Sedam unutrašnjih saveta koje vam trebaju da oživite svoju dnevnu sobu

Post Novosti

10 tela pouzdanih instagrammera da prate

Post Novosti

Emma Vatson otkriva pravi razlog zbog koga je odbila LA la land

Post Novosti

Mac-ova saradnja sa zvezdama je van ovog sveta

Post Novosti

Hillari Clinton se ispričala zbog toga što se suočava sa seksualnim uznemiravanjem na njenoj kampanji