Maria Grazia Chiuri biće proglašena za novog kreativnog direktora Diora? | RS.polkadotsinthecountry.com

Maria Grazia Chiuri biće proglašena za novog kreativnog direktora Diora?

Maria Grazia Chiuri biće proglašena za novog kreativnog direktora Diora?

Kristijan Dior je imenovala svog novog šefa dizajna.

Moda je glasina je u Overdrive nedeljama, ali sada Dior konačno, konačno najavio svoj novi glavu dizajna. Izabrani? Marija Gracija Chiuri, jedan od Valentino dva kreativnih direktora. Evo šta treba da znate... Ona je skakanje brod Valentino Dior je bez kreativnog direktora, jer Raf Simons je napustio u oktobru, a imenovanje Marije dolazi posle nedelja spekulacija. Prilikom imenovanja Maria, Dior razbijanje jednu od najopasnijih dizajna dua industrije, kao i za skoro 30 godina, Marija je radila zajedno sa saradnik italijanskog dizajnera Pierpaolo Piccioli. Na Valentino od 1999. Godine, i ko-kreativni odbora od 2008. Godine, par je počeo u odeljenju pribor na Fendi zajedno 1989. Godine, nakon pohađanje Istituto Europeo di Design u Rimu. Dior je njen prvi solistički koncert.

Ona zna stvar ili dve o ponovnom stvaranju brendova Zajedno sa pierpaolo, ona je zaslužan za revitalizaciju Valentino kao moderne mode kući, vide prodaje četvorokrevetne tokom njenog mandata. Obim poslovanja u Dior je nešto veći, ali Marija treba prilično opremljena za upravljanje šest Vomensvear kolekcije koju brend produkuje svake godine.

load...

Ona je prvi šefica Dior U istoriji Dior je 70 godina nikada nije imao ženu lidera. Marija će biti prvi, donosi još jednu jaku (potrebna) ženski glas na vrh pariskoj modnoj igri.

Zna IT opremu kada vidi se Ta istorija Fendi pribor smo pomenuli? Zaboravili smo da dodam da Marija je u tim dizajnera koji je izumeo jedan od najvećih legendarnih i uspešnih tašne svih vremena, u Fendi Baguette. Na Valentino, ona je odgovorna za naše opsesije sa svim stvarima Rockstud. The studded torbe i cipele ona dizajnirani su primetili na svakoga od Aleka Chung do Olivia Palermo i izazvao podsticaj 36% prodaje brenda.

Ona je dobra sa crvenom tepihu snova haljinu Keira Knightlei, Kati Perri, SJP, Kirsten Dunst, Lorde... A liste fanovi Marije rada na Valentino su beskrajne. Sa svojim mode pozadini, ona će imati touble isporuku san haljine za Dior, takođe. Pogledajte neke od naših omiljenih nedavnih nastupa u galeriji iznad.

Ona je bila odgovorna za ovaj Insta trenutak Paris Fashion Veek, marta 2018, i dva stvarno, stvarno, smešno dobro izgleda muški modeli su svoj put do Valentino pisti. Za čime ovaj jezik Zoolander trenutak da se desi, da obično trik bez dizajnera dao moda fanovima najbolji iznenađenje PFV.

load...

Ona će se uzima na jednom od najvažnijih poslova u modi U svim ozbiljnosti, uloga umetničkog direktora u Christian Dior je verovatno jedan od najuticajnijih pozicija u modi, i mislimo Maria je prilično neverovatan izbor za posao. Ne možemo da čekamo da vidimo šta će da uradi sa mestom.

load...

Slične vesti


Post Novosti

Err - zato je Miranda Kerr zadržava kristale u grudima

Post Novosti

17 briljantnih žena da gledaju na olimpijade u riu

Post Novosti

Mac Selena - sve što vam treba da znate o kolekciji Mac kozmetike Selene Kuintanilla

Post Novosti

Novu dozu ćeš nositi ovog proleća

Post Novosti

Ovako je kostim heidi Klum očigledno koštao (pripremite oči). Marie Claire

Post Novosti

Somalijsko-američka devojka halima Aden je napravila istoriju

Post Novosti

Angelina Džoli govori o zabrani imigracije Donalda Trumpa

Post Novosti

Jennifer Lavrence dating Darren Aronofski: Sve što znamo do sada

Post Novosti

Intervju Phillipp Plein Cannes: Da li je ovo najpametniji čovek u modi?

Post Novosti

#freekesha: Kesha i dr Luke sta se dogodilo

Post Novosti

Marie Claire pista ss16

Post Novosti

Gigi Hadid je zabrinut zbog toga što se vidi kao neprijateljska devojka Zejna Malika. Marie Claire