Može li Glastonburi festival promeniti ime zauvek? | RS.polkadotsinthecountry.com

Može li Glastonburi festival promeniti ime zauvek?

Može li Glastonburi festival promeniti ime zauvek?

Internet nije baš srećan zbog toga.

Glastonburi 2017is na nas! Hiljade ljubitelja muzike su već ide Jugozapadna da vide ovogodišnji liniju-upof Radiohead, Ed Sheeran i Foo Fighters da pomenemo samo neke - i slavljenici mogu očekivati neke neverovatne tajne skupove iz poput Lana Del Rei i Fleet Fokes.

Međutim, ranije ove godine smo saznali da će toliko voljen muzički festival se zauvek menja kada Michael Eavis, osnivač festivala, najavila svoje planove za novo ime u 2019. Varieti Bazaar.

Glastonburi festival, koji se održava na farmi Michael Eavis "u pilton, Somerset, traje od 1970. I vest o potencijalnom Rebrand nije otišao dobro na mreži.

load...

Sa festivala otkazana za 2017., planovi su već u toku iskorijeniti Glastonburifor 2017, kreće od 10.000 hektara Eavis nepokretnosti do 20 milja udaljeno zbog vlasničkih problema zemljišta. Glasine o novom imenu za kada se festival vrati, dakle, pokazao se kao korak predaleko.

"Raznolikost bazar," najavio je Eavis. "To je dobro ime, zar ne mislite? Ali predstavljen od strane Glastonburi Festival tim. Glastonburi festival tim predstavlja... Raznolikost Bazar. "

"Ja sam bio rusi rizik ceo moj život" Eavis nastavio. "U 47 godina rizikuju, do sada touch drvo, nisam došao zaglavio. Ovo bi mogao biti jedan rizik suviše daleko, ja ne znam. "

Odluka nije otišao dobro na mreži, ali smo uvereni jutros da smo ga imali pogrešno.

Njegova ćerka, Emili Eavis, koji organizuje festival, bio je brzo razjasniti nesporazum i postaviti u zapisnik. Uzimajući u Tvitter, ona je najavila: "Još uvek planira događaj u budućnosti na nekoj drugoj lokaciji koju smo se pozivate Varieti Bazaar. Ali Glastonburi će uvek biti pozvan Glastonburi i da će ostati na Vorthi Farm! '

load...

Fuj. To je olakšanje.

Michael Eavis nije dao nikakve dodatne detalje još o tome gde će se održati novi festival ali Midlends je očigledno najverovatnije lokacija.

Glastonburi karte rasprodate za samo 50 minuta ove godine, a to je podešen da bude jedan od najvećih godina festival je ikada video.

Slične vesti


Post Novosti

Burberri-ove najbolje modne izložbe i trenutke pješačenja

Post Novosti

#shoviourplace hashtag kampanja

Post Novosti

Pismo predaje Baracku Obama predsedniku Donaldu Trumpu je lekcija na času

Post Novosti

Eva Mendes je otvorila život u kući sa Rajanom Goslingom

Post Novosti

Stil Maisie Villiams dekodirao

Post Novosti

7 snažnih video snimaka koje su ove godine ujedinile žene

Post Novosti

Šta je super utorak?

Post Novosti

Blake živahno ima neke jake reči o kontroverznosti Veinstein

Post Novosti

Ako se ne razbije zvijezde zlatnih globusova kanala stari holivudski glamur

Post Novosti

Ivanka sakrivena u očevom predsedništvu? Prva ćerka odgovara

Post Novosti

Evo šta se desilo od kada je Donald Trump postao predsednik

Post Novosti

Izložba Audrei Hepburn: Neprijateljski portreti ikone