Mračna tornja: Vijesti, prikolice i puno idris elbe | RS.polkadotsinthecountry.com

Mračna tornja: Vijesti, prikolice i puno idris elbe

Mračna tornja: Vijesti, prikolice i puno idris elbe

Idris Elba i Matthev McConaughei tim gore za Stivena Kinga dugo očekivani adaptaciji njegovog magnum opus, The Dark Tover

Idris Elba i Matthev McConaughei su potvrdili da će glumiti u filmskoj adaptaciji Stivena Kinga magnum opusThe Mračna kula, i iskreno... Ovo je najbolja vest čuli smo cele nedelje.

Stiven King potvrdio vest o njegovom Tvitter nalogu, pisanje otvaranja linije svog čuvenog romana 1982., 'Zvanično: Čovek u crnom pobegao kroz pustinju i Gunslinger pratio. #DarkToverMovie @McConaughei @IdrisElba. "

Ono što je usledilo je bio divan i nazad između Idris i Mateju, kao Idriz Tvitteru, '. @ McConaughei imate jednu novu sledbenika. #DarkToverMovie ", sa Metju odgovara u naturi, '. @ Idris Elba doći po mene, radujem se tome. #DarkToverMovie '

load...

Ove dve zgodni i talentovani momci izgleda definitivno imati Tvitter hemiju, koji koji obećava za Fantasi / Horror / Vestern hibrid koji je Mračna kula. Idriz igra glavnu ulogu Roland Deschain, a gunslinger koji je zadatak sa zadatkom da spasi svoju samrti svet Mid-Vorld postizanjem Mračna kula koja stoji između vremena i prostora.

Metju će igrati čovek u crnom, krajnji besmrtnu baddie koji takođe traži kulu da vladaju nad celom svetu, on je provodio Roland koji je određen da ga zaustavi.

Tako da običan dobar momak protiv negativac saga onda...

Idris 'livenje može doći kao iznenađenje za ljubitelje serije, kao Stiven King je prethodno priznao da je zamišljao Clint Eastvood u ulozi. Obraćajući se Entertainment Veekli, "Voleo The Spaghetti Vesterns i sve one videscreen izbliza licu... Mislio sam," To je moja Rolan. " U stvari, ilustracije za romanu jasno koriste Clint kao svoje skakanje off point, sudeći po jezivom obličju crteža "glumcu.

load...

Izvor: IGN.com

Ali, dok je Stefan je inspirisan Clint, otkrio "Kako su godine prolazile, karakter postala još posebno pojedinac u svom umu, on nije Eastvood više. On je bio samo... Rolan. "

I Stefan definitivno izgleda zadovoljna glumcima, govori EV, "Šta ja da se vratim na ovo: Imamo Idris Elba i Matthev McConaughei, dve sjajne glumce. Imaš veliku proizvodnju tim i Akiva Goldsman kao primarni scenarista. Tim je na mestu, tako da ćemo nadamo se najboljem. " On je takođe prethodno Tvitteru u 2018. Da "Za mene, boja gunslinger nije bitno. Ono što me interesuje je koliko brzo se mogu izvući... '

Tako je i sa Idriz uzimajući u vođstvu, da li to znači da je blag glumac je zvanično iz trčanja za James Bond?

Sa Daniel Craig priznanja da Spectremai biti njegov poslednji film u ikona smokingu, Idriz smatra se favorit ventilator da preuzme ulogu (iako Daniel ima druge ideje...), ali Mračna kula priča obuhvata osam romana, a studio Soni slike, planira da film počne novu franšizu a la Harri Potter.

Naravno, iako on može da uradi oboje? Mi ali da sanjaju...

load...

Slične vesti


Post Novosti

Kako izgovoriti modne marke: Moschino, loeve, datchi i više

Post Novosti

Kako se kunem bez stvarno psovanja: lekcija iz filmova

Post Novosti

Gigi Hadid je upozorena da u Kini nije dobrodošla zbog tajne emisije viktorije

Post Novosti

Kraljica u 90. godini: Najbolja odeća od Kate Middleton, princeze Beatrice i princeze šarlotte

Post Novosti

Nauka je zvanično uništila dinosauruse, jer je to način 2018. godine

Post Novosti

Odlazak u Edinburgh? Evo emisija koje treba da vidite

Post Novosti

Apsolutno fantastično: Film

Post Novosti

Marie Claire april 2018 naslovnica - Ami Adams

Post Novosti

Najbolji kozmetički proizvodi od 2018

Post Novosti

Ovo nam se uobličava kao omiljeni balzam za letnje zatamnjenje

Post Novosti

Ovaj rasprodani organski proizvod lepote se konačno vraća na zalihama

Post Novosti

Dom Vhitnei porta LA je san