Nagrade kritičara 2018 - 6 najboljih trenutaka | RS.polkadotsinthecountry.com

Nagrade kritičara 2018 - 6 najboljih trenutaka

Nagrade kritičara 2018 - 6 najboljih trenutaka

U slučaju da ste propustili...

Kritičari 'Choice Avards odvijali u nedelju sa čitavim gomilu zvezda hodom crveni tepih i prikupljanje njihovih trofeje. I mada to nije toliko sočno i kugle ili Oskara još nije bilo plentiof take-kući Goss da bi nas zabavljala.

1. Ozbiljni problemi canget pokriveni na dodelu emisija

Ejmi Šumer koristi dio svog vremena na bini da se ujedine za bolje zakone za kontrolu oružja u SAD. Glumica je dobila najbolju glumicu u komediji za ulogu u Smash-hit filma Trainvreck a onda je ono što smo računati je najsavršeniji Govor ikada je sa obe strane linije između ozbiljno i smešno. Ona je napukao viceve ​​o svojoj težini i njene glumačke karijere pre imenovanja dvoje ljudi koji su prošle godine izgubili živote tokom snimanja na jednom od svojih filmova. 

load...

Vatch the full govor u nastavku. 

2. Designer haljine nisu automatski dodelili holivudskih glumica...

Jura Vorldnominee Brajs Dalas Hauard je govorio otvoreno o tome kako je teško to može biti da pronađe odeću za crvenom tepihu sezone ako nije dobro povezan ili veličine uzorka. Ona je rekla: 'Imam [ovu haljinu] iz prodavnice pod nazivom Napred do Eliz Valker... Kad nisi veličina uzorka ili ako nemate direktnu vezu sa dizajnerom ili ako nemate puno primetiti - one size šest haljine nisu dostupne. Ako je nešto u poslednjem trenutku, ja idem u Neimans ili sam nešto na internetu. '

Pa bez obzira, Brajs u svojoj emisiji-zaustavljanje Balmain haljini je nesumnjivo jedan od večeri je najbolje obučena.

3. Devet-godišnjaka daju najbolje govore avard

Najslađi trenutak večeri bio je kada Roomstar Jakov Tremblai proglašen je za najboljeg mladog glumca i dao najviše Auu koji izaziva govor je u istoriji avard-emisija. Devet godina izjavio je u nedelju bio "najbolji dan u životu" i otkrio da je hteo da stavi svoj trofej pored njegovog "Millennium Falcon" kod kuće. Pazi ceo Holivud topi tokom svog govora u nastavku.

load...

4. Kristijan Bejl je smeh

Kristijan Bejl je poznato da svoju glumačku posao prilično ozbiljno, ali on takođe zna kako da proslavi an nagrade pobedi, čini se. Kao što je imenovan za najboljeg glumca u komediji za ulogu u filmu The Big Shorthe se sa svojom ženom za poljubac (slatkog) pre nego što rade to isto direktora filma Adam McKai. Kristijan zatim nastavio svoj prikaz ljubavi na sceni sa Charles Randolph, filma scenariste, i našalio: "To je zaista divno šminka od sesija sa svojom ženom i sa Adamom i sa Čarlsom... Svi smo stvarno treba da poznaju veoma i na ovom filmu. " 

5. Mad livenog = ozbiljan tima zavist

Kada se odlivak Mad Mak Furi Roadcame na binu da primi svoju smešnu sumu pobeda (Best Production Design, uređivanje, kostimografija, kose i šminku, vizuelne efekte, Najbolji akcioni film, Akcione filmskog glumca za Tom Hardi, a Najbolji Akcija glumica filma za Šarliz Teron) imamo ozbiljnu tima-zavist. Abbei Lee Kershav, Kortni Iton, Rajli cena Keough, Rosie Huntington-Vhitelei i Zoe Kravic sve na bini u jednom trenutku je gotovo preopterećenje kul. Mi predvideti neki Oskar pobedi sledeću...

6. Melisa Mekarti dizajnirao svoju haljinu

Glumica Melisa Mekarti bucked trend za dizajnera nosi i prisustvovali su nagrade nosi haljinu iz svog kolekcije. Zvezda je izgledalo sjajno u svojoj dugoj haljini teče iz zbirke Mekarti Dizajn i bio je gore za najbolju glumicu u komediji za ulogu u filmu Spi, ali je izgubila od njenog drugara Ejmi Schumer. 

7. Lav podigao još jednu nagradu...

Leonardo Dikaprio je nagrađen Choice da dodeli kritičara zbog svoje uloge u The Revenant koji prati njegovu pobedu (za isti film) na Zlatni globus. Lav je preuzeo nagradu putem video-poziv i bio je skroman kao i uvek, daje dosta zahvaljujući direktoru, Alejandro Gonzalez Inarritu. Držim palčeve da pobednički niz se nastavlja na dodeli oskara, eh Leo?

load...

Slične vesti


Post Novosti

Amber saslušao: Upoznaj Mariu Klerovu naslovnu zvezdu

Post Novosti

Da li je Kris Jenner upravo potvrdio glasine Hloe i Kilie o trudnoći?

Post Novosti

Angelina Džoli kaže da će se vratiti na glumu nakon što se oseća udobno sa svojom porodičnom situacijom. Marie Claire

Post Novosti

Donald Trump se hvali o osjećanju Melanije u javnosti u novo izdatim trakama

Post Novosti

Pravila upoznavanja: privlačnost je van, živi blizu i biti lijep

Post Novosti

Druga m & s arhiva Aleka kolekcije

Post Novosti

Vilijam i Kate uzimaju Georgea i Charlotte na drugu kraljevsku turneju

Post Novosti

Liu Ven intervju: prvi kineski prvi supermodel razgovor stil, raznovrsnost i mango

Post Novosti

Kolekcija Louis Vuitton cruise 2018 na slikama

Post Novosti

Cadburiove šarene čokoladne šipke se ne topaju i evo zašto

Post Novosti

Ovako je tako dugo Hloe Kardashian sakrio svoju trudnoću. Marie Claire

Post Novosti

Svi načini na koji su protestovali Donald trump stanje sindikata