Najbolji Beckham najbolji modni shov momci | RS.polkadotsinthecountry.com

Najbolji Beckham najbolji modni shov momci

Najbolji Beckham najbolji modni shov momci

I svi su, rekao je Spice Girls ne bi mogao da bude "ozbiljan" dizajner...

I svi su, rekao je Spice Girls ne bi mogao da bude "ozbiljan" dizajner...

U 8 kratkih godina Viktorija Bekam je sebe pozicionirao kao jedan od najvećih igrača u modnoj industriji je, postavši tost od Nev Iork Fashion Veek, proizvodnju četiri kritički priznatih kolekcije godišnje, a što nas sve zaljubiti u tim oh tako neverovatnim kese.

Evo njene najbolje emisije do sada...

2008: Posh debi Sve je počelo sa kapsulom, 15. Dress kolekcije. Umetnik formalno poznat kao Posh Spice je dabbled na tržištu teksas ranije, ali u septembru 2008. Godine ona je pokrenula svoju viziju za proleće 2009. Godine tokom intimnog NIFV prezentacije - plašt i shift haljine u 'sucki-sucki "dresove, u smanjenja kvaliteta koji su doneli brige pack odmah obratite pažnju.

load...

2009: Okrugli Dva Viktorija podigli ulog za jesen, predstavljajući koktel-spremna opseg koji je pokazao još više veštine. Neki od njenih 23 izgleda su prelivene sa kaputima i ogrtača, plus tu su novi plašt i kolona haljina oblici, pokazujući da je ozbiljan u vezi oblačenja kolege crveni tepih zvezde. U mesecima koji slede, Dženifer Lopez i Kameron Dijaz bi oboje nose VB.

2011: Prvi Puna Pista Nakon postepeno, profesionalno izgradnju svoje veštine set, Viktorija Bekam predstavila svoj prvi sveobuhvatnu piste emisiju u septembru 2011. Godine, njen proleće 2016 kolekcija. Ona bi uspostavljena svoje potpise - laska, dobro konstruisan peščanog sata haljine - ali se kretao svoju estetiku na sa sportskih uticajima, detalje hardverske i velike kožne torbe.

2013: The Mensvear Vibes 5. Godišnjicu njenog etikete, Engleska eksperimentisao sa onim što je sada jedan od njenih potpisa, androginošću, po prvi put. Ona je u paru oštre saten Tukedo jakne sa mekim kombinezonima i izmišlja naše apsolutni favorit VB oblikovanje koncepta, ramena ogrtača-ing, kada je prekinula muške vunene jakne preko večernje haljine.

load...

2014: Porodica Afera Ceo Bekam klan je u njihovom najboljem nedelju da podrže svoje mame jesen 2017 shov. Victoria emisija bila hladnija nego ikad, sa nervozna lancima i hardvera punctuating svoje izdužene vuna krep kapute i razgraditi knits postavljen preko finih svilenih suknji. Sa ove kolekcije, ona dokazala, ona ima pravu oko kao stilista.

2014: cipelu u VB dizajniran i razvijen sopstveni cipele liniju za prikupljanje proleće 2018, veliki napredak za svoju kompaniju koja je postala ogroman novac ludilo. Ona je takođe igrala sa cveća za prvi put, ali je zadržala ih nepovezano i hladan, nego flounci i nemiran.

2015: Najnoviji hit Prikaz koliko nam ovo ukus za ono što je glamurozno, a ona kao dizajner promenio i prešao na u poslednjih 8 godina, SS16 zbirka Victoria je pozdravio njen najbolji do sada. Ona je još ketering za ženu koja želi da izgleda sofisticirano i ultra-ženstveno, baš kao što je bila kada je počela, ali VB vizija je prešao sa vremenom i sada je postavljanje ritam za ono luksuz moda, za druge dizajnere i visok ulični prodavci da prate. All Hail VB.

load...

Slične vesti


Post Novosti

Av17 trend izveštaj: Najbolji vodič za sledeću sezonu

Post Novosti

Uradite sami modni trend - evo šta treba da znate

Post Novosti

Pogledajte sve nominacije i pobednike Grammia 2018. godine

Post Novosti

Prince Harri i Meghan marke otvoreno govore o njihovim brakovim planovima

Post Novosti

Škola za pravdu: Pretvaranje bivših seksualnih radnika u advokate

Post Novosti

Rose McGovan neće biti ućutkana kao arhitekta pada Harvei Veinstein-a

Post Novosti

Kako napraviti svaki dan odličan dan kože

Post Novosti

Žrtva Vestminsterskog napada Andreea Cristea je tužno umrla

Post Novosti

Nagrade za izbor naroda 2018: Sve o čemu danas govorimo

Post Novosti

Kako postati umetnik za nokte

Post Novosti

Adeleov performans glastonberija bio je neverovatan. Evo zašto

Post Novosti

Gubitak rizika je smanjen za teške kokice