Naušnice za dobrotvorne iskaze vraćaju ovaj Božić | RS.polkadotsinthecountry.com

Naušnice za dobrotvorne iskaze vraćaju ovaj Božić

Naušnice za dobrotvorne iskaze vraćaju ovaj Božić

Izjava naušnice su se vratili na velika vrata, a mi smo iskopali neke dragulje iz etiketama koje podržavaju međunarodne socijalne akcione projekte - taman na vreme za parti sezonu. Izgleda dobro, činite dobro = #Vinning

Od svetlucava kapljice kvarca na Christopher Kane, gore levo i desno, do velikih petlje kornjačevina smole na Loeve, iznad centra, to je sigurno reći da je izjava naušnice su bili pribor meseca na SS17 pisti pokazuje. Već duže vreme, bilo je sve oko jezik, kustos komada ali mi lično se vaithrilled o ovom novom razvoju. Nežan red sitnih vijaka do jedan režanj je super i sve to, ali se to zapravo ne viču 'je vreme za zabavu!' kao pravi par, zar ne? Nikada nismo treba izgovor da se tretira na novim baubles, ali smo otkrili neke neverovatne komade koji će učiniti nešto pozitivno sa svojim teško zarađenog novca. Unesite neverovatne dobrotvorna Izjava minđuše koje smo upravo otkrili...

Prvo, tu je Ranija Kinge, umetnik i nakit dizajner koji je rođen u Siriji, zemlja rastrgnuta pretnjom ISIS i stalnog ratovanja. Među svojim kolekcijama, Kinge ima dva zanatskih linije - Volim Siriju i Damask koncept - da angažuje raseljenim ženama da proizvede delove. Par Vilica-pada iznad je deo nove kolekcije (od čega više neće biti dostupan u januaru) napravljen od ISHANI, pješčana zastakljen porcelana - tipičan Damascan zanat koji je nastao u Iranu. Od 80 € - 150 €.

load...

Kupiti Impossibleis sajt koji zalihe komada od etiketa da su svi održivi i etički, sa providnim lanca snabdevanja. Jedan od naših omiljenih je Fouche- osnovao Claire Fouche, bivši mode zlatara za francuske kuće Faberge. Ona je pola Južne Afrike i odrastao između Engleske i Afrike. Inspirisan nakit ikonama poput pokojnog velikog modni urednik Diana Vreeland, njena izjava komadi ručno rađen od strane zanatlije u Najrobi strane Kibera, najvećeg afričkog slam. Oni su od lokalnog ankole kravljeg roga, sporedni lokalne prehrambene industrije, i drveta, kao i od srebra i bronze. Maisha Fondacija Fouche podržava mlade talente iz Kiberi u programima obuke. Mi smo divlje o Irga Deco minđušama, iznad, 195 €, inspirisane Art deko irga zgrade Etiopije.

Zatim, tu je Necklace Ne Bombs- volimo ime i volimo dizajn. Ove ljepote, iznad, 20 €, izrađeni su korišćenjem svetlo obojenu thread ranu okrugli ram u obliku suze od strane sirijskih muškaraca i žena koji su pobegli iz tekući sukob u svojoj zemlji. Radionica, u Fatih u Istanbulu, je izvor socijalne i emotivne podrške, a da ne pominjemo finansijske nezavisnosti, za ljude koji tamo rade. Projekat je podržan od strane Kale akcije, a direktan koji daje organizacija koja pomaže izbeglicama ponovo izgrade svoje živote u Turskoj, gde borave najveći broj sirijskih izbeglica.

load...

Na kraju, ako ne mogu da se probije delikatna-hoop naviku, pogledajte zanatlije & Adventurers- oznaku napravio zajednički za sitne proizvođače zanatskih u Najrobi i Bombolulu sajam trgovine radionica u Mombasi. Jedan od njihovih Kenije radionica nudi ljudima sa invaliditetom mogućnost za bolji život kroz obuku i zapošljavanje. Osnivači Ejmi i pčela su posvećene smanjenju uticaja svojih proizvodnih metoda zaštite životne sredine - Ove nježne sidra Hoops, 25 €, gore, su ručno livenog od recikliranog mesinga.

load...

Slične vesti


Post Novosti

Melanija Trump rtve se bore protiv ciber-maltretiranja kako bi se suocila sa upotrebom droge

Post Novosti

Februarsko izdanje Marie Claire: Pogledajte šta je unutra

Post Novosti

Ženski poslanici se maltretiraju i usmjeravaju prema novom istraživanju

Post Novosti

John legenda i Chrissi teigen kupuju staru kuću rihanne - pogledajte unutra

Post Novosti

Gal gadot konačno objašnjava Brett Ratnerovo pucanje iz čudesne žene 2

Post Novosti

Mračna tornja: Vijesti, prikolice i puno idris elbe

Post Novosti

30 modnih i lepotnih trendova koje morate probati prije nego što imate 30 godina

Post Novosti

Rihanna i drake: Sve što znamo o njihovom odnosu

Post Novosti

Louis Vuitton cruise 2018 sve što vam treba znati

Post Novosti

Veliki razlog što nikada ne bi trebalo da nosite cipele u zatvorenom prostoru

Post Novosti

Zašto se oblačimo isto kao i naši prijatelji?

Post Novosti

Meri Klerove nagrade: Sve akcije unutar stranke