Neko je izmislio božićno drvo sa bočicama za vino i odlično je | RS.polkadotsinthecountry.com

Neko je izmislio božićno drvo sa bočicama za vino i odlično je

Neko je izmislio božićno drvo sa bočicama za vino i odlično je

Izgleda da smo u za Veri Merri Christmas.

Starbaks Božić drinksmenu je objavljen i Džon Luis Christmas adverthas sleteo, to je sigurno reći da je Božić zvanično pred nama još jednom.

Kao da je dolazak praznika nije bio dovoljan razlog da bude uzbuđen, sada možemo potvrditi da je tradicionalna Božićna jelka je imao makeover. I to ne može biti 2017 prikladno. 

Da, vino jelka je sada zvanično stvar. Izgleda da svi ćemo biti u za Veri Merri Christmas ove godine.

load...

Pre dve godine, Black Hrast Podrumi nas oduševili sve kada se koristi 500 prazne vinske boce (se kladimo da imaju upalu čelu sutradan) da stvori 16 stopala vino jelku, Fairi svetla i sve.

Kao da nam je potrebno još jedan razlog da pije više vina u odnosu na sezoni veselja, čini se da je mozak iza ove iskreno fantastična ideja je kickstarted poslednji Božić trend. Nadajmo se Božić vreathsget sličan tretman...

Uz ljudi širom sveta opredeljuju za DII putu i ​​ponovnom pogled u svojim domovima.

Ako želite da pratite odelo i stvoriti svoj jelku sa vinske boce ove godine (a koji ne) onda postoji nekoliko načina da o tome.

Za one koji nisu planirali unapred i sačuvati sve svoje prazne vinske boce (da se ne osudjujem), onda zašto ne počne piva do serije kuvanog vina?

Koristeći sada prazne vinske boce (u ovom slučaju mislimo Uradi sam mogao da definitivno stoji za piće je sami), investirati u male / srednje / velike (u zavisnosti od toga koliko boca imate - opet notjudging) bocu vina za sušenje nosač.

load...

Jednostavno slot vam flaše na kuke, dodati neke bajke svetla i baubles, i vallah! Imate sebi jelka konstruisana od vinskih boca.

Ako ne fensi i najavljuju se za vina rek onda zašto ne sloj do police i slagati svoje flaša, jer kreativni Instagram korisnik je učinio u nastavku.

Pa zašto ne spase malo vina zarobljen u boci ovaj Božić i učiniti vaš sopstveni jelku? Dok nema puno vina boca božićne jelke tutorijala plutaju, nismo uspeli da prati niz pivske flaše Christmas tree onaj koji se lako može prilagoditi.

Ako ne osećate da je avanturistički i ove godine, možete se odlučiti za vina Božić ukrasa za džez up the ol 'Green.

Vino ukrase za novogodišnje jelke

Dok se oni neće da se ti pijana, te slatke božićne ukrase od vinechristmas.com (jer gdje bi drugo oni dolaze?) Bi izgledao slatko na drvetu. Mi smo posebno stalo na levoj jedan, što govori da nam na duhovnom nivou.

Alternativno, ako niste veliki vino pije, ali ipak fensi veseli se ove praznične sezone onda zašto ne ulažu u alkohol ispunjen baubles da ukrasite svoje drvo sa? Jer da, oni takođe postoje sada i oni su savršen Božićni poklon za himor Poklon za nju u slučaju da je potrebno inspiraciju.

Gin Filled Baubles

Pickering je Džin su se pojavili kao heroj nam je potrebna, i kreirao kolekciju šarenih staklenih baubles napunjenih 5cl džina. Oni si super popularni svake godine hei've ranije rasprodat u 82 sekundi) i to 2018, oni su zapravo morali da objavi u pretprodaji, a sada možete da prijavite na njihovoj stranici za registraciju. Ove godine, oni će ići za 30 evra za paket od šest u različitim bojama.

Iako je 25. Decembar je i dalje daleko neko vreme, imaćete više nego dovoljno vremena da se kroz dovoljno vinske boce za glamurozni drvo. 'Tis the sezone i sve to - ćemo da popijemo u ime Božića.

load...

Slične vesti


Post Novosti

Cameron Diaz je sada tetka Zoella - koja je znala?

Post Novosti

7 briljantnih podkastova koje žive žene koje morate slušati

Post Novosti

Maria Grazia Chiuri Dior proleće leto 2018

Post Novosti

Graduate modna nedelja slavi 25 godina

Post Novosti

Filmski ludaci kao kolege

Post Novosti

Neto vrednost Donalda Trumpa drastično se smanjila tokom prošle godine

Post Novosti

Intervju Phillipp Plein Cannes: Da li je ovo najpametniji čovek u modi?

Post Novosti

7 PH balansiranje savjeta za besprekornu kožu

Post Novosti

Bafta meni 2018

Post Novosti

Meganova marka otkriva detalje o njenoj venčani haljini

Post Novosti

Da li bi prijatelj Meghan Markle-a očistio prljavštinu na njenom prvom braku? Marie Claire

Post Novosti

2018 događaja