Nova pet funkcija nije pogodna za vegetarijance | RS.polkadotsinthecountry.com

Nova pet funkcija nije pogodna za vegetarijance

Nova pet funkcija nije pogodna za vegetarijance

To bi bilo najbolje da se drži kovanice od sada.

Kada smo prvi put saznao da je bio redak napomena pet funti se bičuju za hiljade (ozbiljno) funti na mreži, mislili smo novi zapis pet funti bila najbolja stvar da izađu iz 2018. Godine još uvek. Čak i činjenica da su neki prodavnice odbio da prihvati novu pet kilograma notesdidn't nas fazu, a mi smo nastavili da željno proverite serijske brojeve na svakom napomenu da je došao u našem posedu.

Tada smo saznali da je bilo niz od pet retko 50p coinsin promet koji su prodavali za hiljade funti, a mislili smo da život ne može biti bolje. Kao da to nije bilo dovoljno, da su tretirani na Sneak Peak novog novčića funti (novčić funta kao što znamo da neće biti okrugle dugo, bukvalno) i podsetio da je od iduće godine Jane Austen deset funti notesvill biti u distribuciji.

load...

To je sigurno reći naša valuta je u potpunosti menja u ovom trenutku, ali najnovije otkriće o novom beleške pet kila sada kako nas je ispitivala koliko velika što zaista jesu.

Da, to je nedavno ispostavilo da su novi pet funti, nisu pogodne za vegetarijance. Ili neko ko ne želi da rukuje životinjsku mast, stvarno.

Banka Engleske je otkrivenje ranije ove sedmice kada je jedan Korisnik Tvitera pitao: 'Da li je istina novih 5 € note sadrže loj' za koji su odgovorili: "Postoji trag loja u Granule se koriste u baznom supstrat polimera 5 € beleške."

Tako da, ukratko.

Loj je supstanca napravljen od životinjske masti koje se mogu naći u predmetima za domaćinstvo, kao što su sapun i sveće. Vesti iz njegove upotrebe u proizvodnji novih novčanica je već dovelo do online petitiondemanding da se više ne koristi.

U prijedlogu stoji: "Ovo je neprihvatljivo da se milioni vegane & vegetarijanaca u Velikoj Britaniji. Zahtevamo da prestanu da koriste proizvode životinjskog porekla u proizvodnji novca koji moramo da koristimo. "

load...

U stvari, vegeterijanac restoran VegBar u Briktonu neće biti prihvataju plaćanje koristeći novi 5 € notu, najavljujući na društvenim medijima, 'Kako ste možda čuli novi zapis pet funti sadrži životinjske masti! Čineći ih non-vegan! '

Slične vesti


Post Novosti

Ovako je kostim heidi Klum očigledno koštao (pripremite oči). Marie Claire

Post Novosti

Evo koga možete očekivati da vidite na ovogodišnjoj tajni šou viktorije

Post Novosti

Produžetak kose: Sve što vam treba znati

Post Novosti

Pismo Marilin Monroe od srca koja detaljno opisuje njeno traumatsko vreme u psihijatrijskoj negi

Post Novosti

Suprug Theresa Mai Philip može: Garderoba tajne glavnog čoveka

Post Novosti

Internet nije zadovoljan ovom fotografijom princa Georgea i lupo

Post Novosti

Rihanna fenti kozmetičkih proizvoda lansira zabavu

Post Novosti

Šta kažu ti otisci o tebi?

Post Novosti

Studija potvrđuje da je provera elektronske pošte van radnog vremena loša za vaše mentalno zdravlje

Post Novosti

Predsednik Obama otkriva da je plakao kada je napustio Maliju na univerzitetu

Post Novosti

Gde kupiti novu liniju odeće Aleke Chung

Post Novosti

Datum za poslednju istoriju priče o spavanju za vreme noći je izašao