Podigni loptu Gala 2018. Zašto nema Ništa lošije obučenog | RS.polkadotsinthecountry.com

Podigni loptu Gala 2018. Zašto nema Ništa lošije obučenog

Podigni loptu Gala 2018. Zašto nema Ništa lošije obučenog

Velika žurka noć moda je jedini put kada tradicionalni crveni tepih pravila leti kroz prozor - i to s pravom

Lako je zaboraviti crvenom tepihu scenu nije uvek veliki urnebes je danas. U poslednjoj deceniji smo videli "The Arrival" balon takvim razmerama da se računa kao događaj sve na svoje.

Na Kanskom Festivalcelebrities će vrlo često provode 45 minuta lagano šetao 50ft komad crvenog tepiha od francuskoj rivijeri za film premijeru, samo probije u kola, bez ulaska u zgradu. Little čudo celebriti stilisti su izgradili unosne poslovne imperije pomažu njihovi poznati klijenti navigaciju PR-ostvarivanje hoda od automobila vrata do ulaza.

load...

I sa svakim stitch slavnu ličnost dalje nosi sada isplanirao na n-ti stepen, stvari su se malo... Dosadno. Malo se bolje nositi tu lepu crvenu haljinu kolone koja izgleda dobro u HD "sigurno.

Ali, ako postoji jedna noć u godini kada se sve to uzdržavanje datoteke kroz prozor, to je Met gala. Ugostio jednom godišnje u Njujorku, što je ranije Costume Institute Gala je ekvivalent da je James DeMonaco filma čistku, gde se jednom godišnje svi zločin je pravni samo 24 sata. To je visoka moda Hallove'en - noć kada se svi oni 'hit or miss' liste su potpuno poentu.

Zbog čega na zemlji zabavu slavi sve grozne više instance visoke mode ako ne mogu da idu za njim? To je vreme za gigantske tila vozova i pernate glave komada, za gigantskih svetlucavim Prada riblje krljušti i luksuznim Marc Jacobs srebrnih turban (zdravo Kate Moss).

Zato Rihanna prodrli u 2015 je Kinu: Through the Looking Glassthemed loptu u ogromnoj Guo Pej rtu koji zbirne na podu iza nje kao punjena kore pice, i zašto je u poodmakloj trudnoći Kim Kardashian, ostavila je dosadan stari nude i crno rutinu i nosio glavu da florals pete Givenchi 'Sofa'.

load...

Jer ga igra sigurno u Metu je kao da si dobio brza kola i da voze u roku 30mph. 'Idi velika ili idi kući "je prilično obavezno.

Prošlogodišnji sastala gala tema bila tek (Manuš h Machina Moda u doba tehnologije), koja je ostavila dovoljno prostora za haljine navojne sa LED svetlima, Shimmeri iRobot srebra i u slučaju Zain Malik, stvarni par Versace bionic oružja.

Nikada stidljiv sa čistom tkaninom ili peekabo detalja, Madona je veliki (ili možda odgovarajući reč je mala) u ovom Givenchi ansamblu, očigledno inspirisana Kineziologiju trakom.

Iznenađujuće Sara Džesika Parker, koji se obično uvek može računati na ide veliki, bio je neobično staložen prošle godine u beloj haljini dlake.

Ali to je bila Kler Dejns - normalno kraljica potcenjena kolone haljini - ko je ukrao shov Rihanna-stil na Zac Posen Pepeljuge broja u optičkog komada organze koji sijao u mraku.

Da li ste ikada uhvatili Dancima u svetle u mraku haljini na Zlatni globus ili ulegnuća? Ali to je, naravno, tačno poenta.

Ne možemo da čekamo da vidimo šta ovogodišnja tema, Rej Kavakubo / Comme des Garcons: Art of the između, donosi.

load...

Slične vesti


Post Novosti

Upoznajte Arketove devojke i 7 razloga što ćete želeti da budete

Post Novosti

7 snažnih video snimaka koje su ove godine ujedinile žene

Post Novosti

Najnovija moda gleda na MTV vmas 2018

Post Novosti

Zašto Britnei koplje mrzi društvene medije

Post Novosti

Sud je odbacio žalbu Keshe za silovanje

Post Novosti

Brzi savjeti za lažni tan ne uspeva

Post Novosti

Evo sve što znamo o novom igranom filmu, mckueen

Post Novosti

Mečičar Hailee steinfeld je orkestirao Joe Jonas i Sophie Turner

Post Novosti

Pitajte Google za vašu najbližu kliniku za abortuse, i možda ćete završiti u profesionalnom centru

Post Novosti

Liam Paine se otvorio o teškim vremenima sa kojima se trenutno suočavaju i Cheril. Marie Claire

Post Novosti

Životne lekcije koje ste naučili od O.C

Post Novosti

Živite u Londonu? Benefit će vam napraviti leto