Poznate osobe koje pomažu nakon požara grenfell tornjeva | RS.polkadotsinthecountry.com

Poznate osobe koje pomažu nakon požara grenfell tornjeva

Poznate osobe koje pomažu nakon požara grenfell tornjeva

Znamenitosti pomogao su samo mali pokazatelj kako ujedinjeni Londonu stoji u lice tragedije

Nakon srceparajuće tragedije koja je bila Grenfell kula fireiesterdai, londonski zajednica nastavlja da se držimo zajedno da pokaže podršku kroz volonterske svoju pomoć i donira posteljine, hranu, odeću i sredstva za higijenu St Clement crkvu gde su stanovnici sklonio. I, među onima u miksu su uključeni Adele, Lili Allen i Džejmi Oliver, koji su svi nude pomoć u bilo kom utiče.

Sa tornja blok veruje da smesti između 400 - 600 ljudi, 12 ljudi je već prijavljeno mrtav sa mnogo više stanovnika nestalih i preživelih napustili bez krova nad glavom, bez ikakvih stvari.

Požar je izbio nešto posle ponoći u utorak ujutro sa mnogim stanovnicima već zaspali i u odsustvu dovoljno glasno alarma da ih probudi, to je prijavljeno kako blizini muslimanski stanovnici, budan zbog Ramazana, bili su prvi reagovali i pomoći da ljude.

load...

Sada, nakon nakon požara, koji je i dalje tinja, Adel zajedno sa svojim mužem Sajmon konecki, koji su vlasnici kuću u Kensington i Čelsi opštini, su primetili u blizini grle meštane i daje opštu podršku.

A ona nije bila jedina poznata ličnost koja je ponuditi pomoć, uz pevačica Lili Alen tveeting svakome kome je potrebna utočište...

Džejmi Oliver je takođe otvorio svoj vest restoran u Londonu, nudeći besplatne obroke i pića svakome pogođena tragedijom.

Rita Ora je takođe pokazala svoju podršku, postavljanje ovo na svom Instagram i kaže da želi da uradi bilo šta što može da pomogne:

Među visokim ciframa profila koji pomažu se, organizacija i preduzeća širom zemlje su radili svoj deo, nudeći pomoć i podršku onima koji su pogođeni.

Airbnbis jedna od organizacija vodećih podršku, aktiviraju svoje Tool katastrofa odgovor za britanski Crveni krst pomoći radnicima, nakon tragičnog požara.

load...

Nakon što je Crveni krst britanski identifikovani hitnu smeštaja potreba za volonterima koji podržavaju reljefa napora Grenfell toranj, Airbnb je objavio poziv za London domaćinima koji su spremni da otvore svoje domove za osoblje Crvenog krsta i volontere za besplatno.

'Naša srca izlaze svima pogođena Grenfell Tover tragedije, "najavio Airbnb Generalni direktor Džejms MakKlur u izjavi za javnost. "Radimo sa Crvenim krstom britanskog pa osoblje i volonteri mogu da pristupe besplatan smeštaj, dok obezbeđuje bitnu podršku ovde u Londonu. Airbnb zajednica ima dugu istoriju vuče zajedno da obezbede besplatan smeštaj kada dođe do tragedije, i mi smo zahvalni da budemo u stanju da ponudi neku podršku u ovom srceparajuće situaciji. "

Naše misli su sa svim onima koji su pogođeni.

load...

Slične vesti


Post Novosti

Najbolji kandidati šale na britanskim opštim izborima 2018

Post Novosti

Hari Nefove lepotske tajne

Post Novosti

Prvi pogled: Previev of undressed: Kratka istorija donjeg veša u muzeju Viktorije i Alberta

Post Novosti

Srce i nada: Svet reaguje na masovno pucanje u Orlandu

Post Novosti

Toni nagrade 2018: Sve najbolje obučene na crvenom tepihu

Post Novosti

Žene pozivaju svoje harassere sarkastičnim tveetovima

Post Novosti

Ko će pevati na prinčevu Harriju i venčanju u Meghan Marklu?

Post Novosti

Evolucija angažovanog prstena

Post Novosti

Novi ćeš nositi ovog proleća

Post Novosti

Google se suočava sa tužbom od zaposlenih zbog razlika u platama među polovima

Post Novosti

Odlazak u Edinburgh? Evo emisija koje treba da vidite

Post Novosti

Oskari 2018: Evo kako su nominovani za Oskara nosili zabavu