Poznate osobe koje su uradile pozorište | RS.polkadotsinthecountry.com

Poznate osobe koje su uradile pozorište

Poznate osobe koje su uradile pozorište

Šou se mora nastaviti!

Sa našim jula cover zvezde Rebel, Vilsonannouncing ograničen osam nedelja trčanje u Londonu Guis and Dolls prošlog meseca, moramo razmišljati o svim ostalim neverovatnih holivudskih A liste, koji su upustio u mestu pozorišta tokom godina.

Od Broadvai na Vest Endu, A-lista ljubav se da savijaju svoje mišiće koji deluju na sceni i pakovanje jezik za zubima oko Vordi monologa ili dva. Bilo da se Šekspir, muzički ili čak jedan čovek šou, pozornica je gde je velika i dobro filma su odavno za vežbanje svoj zanat.

load...

Ponovo neke od najupečatljivijih na sceni izleti iz Holivuda, u nastavku.

Rebel Vilson

Rebel Vilson će se pridružiti Cast ofGuis i Dollsin Zapad Endproduction predstave, za ograničeno vreme samo od juna do avgusta 2018. Uloga će biti prvi pohod komediji glumica je u stadijumu rada, gde će se svira Miss Adelaide. Govoreći o ulozi, naš jula poklopac sa, rekao: "Ja sam oduševljen da pravim svoj Vest Enddebut u Guis & Dolls i da se igraju tako legendarni ulogu gospođice Adelaide je zaista velika čast. Nadam se da ga slomiti... Butiou'll moraju da dođu i vide da saznam! ". Vreme je da se dokopamo karata.

Pikie Lott

Pevačica Pikie Lott trenutno radi na promo trag za njenu najnoviju poduhvat: svoju ulogu kao lovable protagoniste Holli Golightli u Truman Capote klasičnog romana, Doručak kod Tifanija. Skoro pola veka posle holivudskog filma glumi Audrei Hepburn je prvi put prikazan, priča postaje jedan bini reboot, sa Toni Nagrađivani dramski pisac Ričard Grinberg prilagođavanje Novella. Pikie - ko je najbolje znaju za nju (oko - 2009) centrifuge na pop Merri-Go-Round sa hitovima poput Mama Doand Bois i girls- će biti preuzimanje legendarnog ulogu. Nakon studija na stage-školi, mi smo uzbuđeni da vidimo šta Piksi je kao na sceni. Takođe smo svira na plavu kosu obrt na klasiku.

load...

Izvor: Pikie Lott kao Holli Golightli Uli Veber

Lili Džejms Richard Madden

Nedavno, bivši glumi Lili James i Richard Madden udružio sa svojim Cinderelladirector Kenneth Branagh još jednom da igra kao najpoznatije Šekspirovih Star-Crossed ljubitelje, Romeo i Julija na Garrick Theatre u Londonu. Nalazi se u 50-era Italiji, udvoje više od održe zajedno sa zvezda-studded (i osnovana pozorište) Cast i iskreno, ovo je jedan od najboljih retellings u, verovatno, Šekspirovog najpoznatijeg tragedije u godinama. Plus, najbolji deo? To je na celo leto.

Lupita Njongo

Zapamtite da je spisak stvari Lupita Njongo hteli da znamo? Pa, to je bilo za njenu Broadvai debi u zasenak, potresna predstava o Drugo Liberiji građanskog rata ispričana iz ugla ženskih preživelih i opremljenog prvi ikada sve crno i sve ženske kreativni cast i tim na Brodveju.

Benedict Cumberbatch

Stavljanje svoju obuku Lamda u dobre svrhe, Benedikt nije stranac u pozorište, da je već postigao tri nominacije Lorens Olivije nagradu za mnogim svojim ulogama - uključujući * The * slučaju 2017. Pozorišne sezone, Hamlet.

Tom Hidlston

Kad on ne krade naša srca asTheNight Manager, ili poigravanje sa našim emocijama ko će igrati Jamesa Bonda, Tome preferira crno kao veterinara pozorišni, pošto je naslovljen na Donmar Varehouse u Londonu tri puta, najskorije u modernom prepričavanje Koriolana.

Nicole Kidman

Krajem 2017., Nikol Kidman je imala publiku hrle u Noel Covard Theatre u Londonu za nju mnogo očekivanog povratka na Vest Endu. Glumi u Fotografija 51- predstava o prevideli doprinosa Rosalind Franklin u otkrivanju DNK - Nikol i predstavu ostvarene sija pregledi, hvatanju joj nominaciju za nagradu Lorens Olivije i transfer na Brodveju krajem 2018. Godine.

Izvor: Tvitter.com/MichaelGrandage

Kit Harington

Kada on ne krši internet za [Spoiler Alert!] Je živ, Džon Snovactualli uživa u svom dobio zastoja od gazi daske. Sentral škola govora i drame diplomirani, prvi post-diplomski uloga Kit je bio glavni u Var Horse, ali može da se vidi sada u Doctor Faustusat Vojvoda od Jorka pozorišta.

Carei Mulligan

Izrada je kako se ponasa debi u proizvodnji Forti Vinksin Londonu, Keri je skočio sa scene na ekran sa lakoćom, što joj pozorišni povratak u 2015. Je Skilight, za koju je dobijao mnogo-cenjeni Toni nominaciju.

Ema Stoun

Preuzimanja vladavine od kolega A liste Sienna Miller i Michelle Villiams, Ema Stoun je svoj Brodveju debi u 2016., uzimajući u vođstvu inCabaret. Donning Burleskue get-up i hrabar crvenu usnu, Ema je hit među kritičarima, dokazujući to smešno devojka ima kotleta da bude muzička zvezda.

Džema Arterton

Još jedna glumica neprimetno odbijaju između estrade i Gemma - bivši učenik Rada koji je pucao na slavu kao Bondova devojka Stravberri Fields nakon diplomiranja - je glumio u velikom broju na Vest Endu projekata, od 2016. Godine je Nell Gvinnto muzička izvedba Made In Dagenham.

Hju Džekmen

Ne samo da je Hugh ikona filmska zvezda sa svojom dugotrajnom ulozi Volverine i Oskara nominovani ulogu Les Mis "Jean Val Jean, ali je i veterinar na Brodveju, ima rezime ispunjen uloga u samostalnih izložbi, osvojivši Toni nagrada za The Boi From Oz (u daljem tekstu) i čak je domaćin Toni Avards četiri puta. Razgovarajte o čoveku mnogih talenata.

Danijel Redklif

Ko može da zaboravi kad sam Hari Poter krenuli na scenu? Usred snimanja Harri Potter, Danijel bacio svoje Hogvortsu odore - svako veče u stvari - na Vest Endu i Brodveju u Ekuus. Nezadovoljan pokazuje svoje dramatične sposobnosti samo jednom, Danijel se vratio u pozorište, uzimajući u mjuzikl Kako uspeti u biznis Bez Stvarno Pokušavajući, post-Poter u velikom su odlične kritike na Brodveju. Idi, Dan.

Luke Evans

Pre nego što je bio Gaston (i potencijalni baddie u narednom The Girl on the Train) Luk Evans je bio uspostavljen pozorište Grad, koji je dobio start na odborima. Njegov proboj uloga u predstavi Mali Changeat Donmar skladišta. Predstava je stekao odlične kritike i priznanje od livenje direktora, sletanje mu prvi film audiciju u dobi od 30 godina.

load...

Slične vesti


Post Novosti

Koliko brzo će se Brekit desiti?

Post Novosti

Louis Vuitton cruise 2018 sve što vam treba znati

Post Novosti

Žrtva Vestminsterskog napada Andreea Cristea je tužno umrla

Post Novosti

Evolucija angažovanog prstena

Post Novosti

Internet nije zadovoljan ovom fotografijom princa Georgea i lupo

Post Novosti

Justin biber, dama gaga i Jessica Alba prisustvuju svetskoj Laurentovoj modnoj reviji

Post Novosti

17 briljantnih žena da gledaju na olimpijade u riu

Post Novosti

Saveti Pola Smitha za današnjeg čoveka

Post Novosti

Ovo su minđuše koje Kate Middleton nosi sa svime

Post Novosti

Kendall i Kilie Jenner ponovo su optuženi za aproprijaciju u kulturi

Post Novosti

Eva Mendes je otvorila život u kući sa Rajanom Goslingom

Post Novosti

Koliko košta da slavna ličnost peva na vaš rođendan