Prijateljske epizode koje još uvek koristimo za životni savet | RS.polkadotsinthecountry.com

Prijateljske epizode koje još uvek koristimo za životni savet

Prijateljske epizode koje još uvek koristimo za životni savet

Od 'smo bili na pauzi "do" The Fear "

1) The One "The Fear'Iou mrziš svoj posao, ali ne može da motiviše sebe da pronađe novu. Onda shvatite šta nedostaje je "strah". Kada je Rejčel dosadilo da radi u kafiću, Džoi i Čendler joj reći da treba da predaju u svom obaveštenju bez novi posao jer joj je potrebna 'The Fear'.Handi za: bold poteza u karijeri.

2) The One Vith The SofaIou're kreće u novi stan. Tvoj stari kauč ne može dobiti uz stepenice. Na toj tački neko će neminovno početi da laje koristan za 'pivot, pivoooot, PIVAAAAT!': Što dosadan Moving dais malo zabavniji.

load...

3) The One Vith The Fight'It nije tako česta pojava, to se ne dešava svaki momak i to je velika stvar "- svakog čoveka seksualna nesigurnost obuhvatala u jednom line.Handi za: brutalne iskrenosti.

4) one kada je njen Lobster'Hang tamo 'Fibi govori Ross o svom on-off odnosa sa Rachel, "To će se desiti. Ona je tvoja jastoga. " I tako je počela čitavu generaciju dvadeset-somethings opisujući kao svoj "Lobster.'Handi za: visoko sofisticirane analize odnosa.

Prijatelji JPG - Find & Share on GIPHI

Otkrijte & Share this Prijatelji GIF sa svima koje poznajete. GIPHI je kako se traži, udeo, otkriti, i stvoriti GIF.

5) The One Ros Gets A Tan'Sprai, računati, Pat i okrenite! " Samo pazite da ne uradite Ross i ubacite Misisipi između svakog broja. Uvek count 'MISSISIPI-lessli'.Handi za: solarijum veštine.

6) The One Vith The frizzi Hair'It je vlažnosti 'Handi: shvatajući da u određenim klimatskim uslovima bez kose proizvoda u svetu verovatno može da vam pomogne.

load...

7) The One Thei Do not Knov Ve Knov Oni KnovThe složenost dele tajnu od šest prijatelja nikada nije sažeo više elokuentli.Handi za: prikrivanja (ili ne skrivanje) tajni.

8) The One šampon EkplosionRoss reakcije sumira kako svaka osoba ikada osećali o nekom šampona ekplosion.Handi u letu za: znojenje mali stvari.

9) The One su bili na Break'VE su raskinuli! ' Epizoda koja nas uči kako je to stvarno, stvarno, stvarno važno da se utvrdi šta 'na pauzi "zapravo znači.

Koristan za: shvatajući to verovatno nije dobro spavati sa nekim kad si na pauzi.

10) The One Ross Fine'I'm dobro '' Dobro sam '' Ja sam fiiiiiine'Handi za: ostvarivanje kada je vaš prijatelj stvarno nije u redu.

11) The One Rejčel Moves Out'It je kraj jedne ere! ' - jedini način da obuhvati osećaj tuge kada vaš cimer pomera se sa njenom boifriend.Handi za: Flatshare emocija.

12) The One Vith The zagrljaj i RollDiving generacije muškaraca i žena u 'All Night huggers "ili" Hug i rollers'Handi za: spavaću sobu diplomatije.  

13) The One Monica BreeziVhen ostave govornu poštu na momka koji je upravo bacili (u ovom slučaju Monica i Richard) nikada, nikada, nikada ga završiti sa 'Ja sam svež!' Kažete da ste clear odmah uklanja sve breeziness.Handi za: upravljanje posle vezu komunikacije.

load...

Slične vesti


Post Novosti

Tightlining - šta je to i kako da to učinim?

Post Novosti

Plavuše imaju zabavu i pametnije su

Post Novosti

Trend korzeta: Korzet se vratio za jesen 2018

Post Novosti

Žene sportiste i dalje mogu biti zabranjene od olimpijaca za ovo

Post Novosti

Gigi Hadid je upozorena da u Kini nije dobrodošla zbog tajne emisije viktorije

Post Novosti

Sedmica i Bela Hajdid su se podelili: Ali, da li se vraćaju zajedno?

Post Novosti

Omgies: Veb stranica za seksualno obrazovanje koju Emma Votson voli

Post Novosti

Stilist Patricia polje objašnjava kako je razvila kostime za đavo nosi pradu

Post Novosti

Princeza Charlotte rođenje. Doktor otkriva tim od 23 osobe iza kraljevskog rođenja bebe

Post Novosti

Lekcije uličnog stila koje smo naučili na Haute Couture emisijama

Post Novosti

Najbolja modna revija Stele Mekartni

Post Novosti

Priče iza tima Marie Claires instagram