Šećerno lice: Ono što jede tešku ishranu šećera radi na vašoj koži | RS.polkadotsinthecountry.com

Šećerno lice: Ono što jede tešku ishranu šećera radi na vašoj koži

Šećerno lice: Ono što jede tešku ishranu šećera radi na vašoj koži

I što je najvažnije, je kolač što nas izgledaju staro?

Šećer lica. Čuo za njega? Prema tone dermatologa, to je stvar. I to bi mogao biti nas starenje. Ovde je sve što treba da znate...   

Prvo je bilo Džulijana Mur, koji je predstavio svetu "suši lice", zabrinjava neprilika jedenja suši za večeru i buđenje sa nadutosti natrijum lice. Dejvid Kirš, Kate Upton je trener, je govorio o "ugljenih hidrata lice" - jedan od razloga zašto je stavlja model na dijeti bez ugljenih hidrata, bez šećera. Sada, reč "šećer lice" je ključa se na našem lepotu radara. 

load...

Dakle, pre nego što pređemo na tehničke stvari, jednostavno je odgovoriti na jednu stvar zaista želite da znate: je kolač što izgledamo staro? Prema većem broju velikih dermatologa, - i pre svega, holistički lekar Gvineth Paltrov i Kim Kardashian je dermatolog dr Harolde Lancer - odgovor je glasno DA. 

Ukratko, šećer razgrađuje kolagen i može oslabiti imuni sistem koji sprečava bakterije koje zatvaraju pore pore. Ona takođe stvara više testosterona koji čini pore veće i kožu masna. Super, bas super. 

Šećer je sredstvo za dehidrataciju, tako da povećava produkciju nafte i utiče vezivanja vode tako da koža izgleda manje vesela i poskakuje dovodi do neimpresivni izgledu, a neželjene tamne krugove. 

Ali dobra vest je, ako si odustati slatko, slatko, rezultati su gotovo trenutan. U roku od samo 72 do 96 sati, ljudi će ponovo bolji tonus kože i kože će biti manje masna i suva. I tamne krugove? Znatno smanjena.  

Jedan Cosmopolitan sluzbenik je živi dokaz. U stvari, rezultati su glavni razlog ona se stavlja preko "pakao" bića bez šećera. Rezultati? Jasnije ten, čvršća, manje silovit i svetlije kože, a primetna razlika sa mitisera. U suštini, najbolji ikada.

load...

Zaista, zaista loša vest, iako je da to nije samo šećer. Ima Vino lica, Mlekara lica, i glutena licem u isto uzeti u obzir. Specijalista za njegu kože Nigma Talib je oborio svaki obarač i objašnjava upravo ono što radi na vašoj koži. Budite spremni, to nije lepo...

CHARACTERISTICSLines i bore na čelu, opuštene ispod očiju, mršav izgled na licu, bolne Pustular bubuljice po celom licu, stanjivanje kože, sivo / paste bele nijanse na kožu, tanjih obrva.

ZAŠTO? To može poremetiti bakterije u stomaku, ov bubuljice. 

CHARACTERISTICSPronounced linije ili crvenilo između očiju, droopi kapci, proširene pore, dehidrirana koža sa pernate linije na obrazima, crveno obrazima i nosu.

ZAŠTO? Alkohol je dehidratacija koja se pogoršava linije i bore i može izazvati kapilari na širi dovodi u ispira obrazima. 

CHARACTERISTICSPuffi crveni obrazi, tamne pigmentacije nalepnice ili mesta oko brade.

ZAŠTO? Porast upalnih procesa u telu, izazvanih gluten, može dovesti do glomaznog odstranjen kože. Ako ste reagovali na gluten vaš imuni sistem reaguje što utiče na reproduktivni ravnotežu, što može dovesti do hormonalne bubuljice oko brade posebno.

CHARACTERISTICSSvollen kapaka, torbe i tamne krugove ispod očiju, male bele mrlje i neravnine na bradi.

ZAŠTO? Uobičajena netolerancija na laktozu takođe mogu uticati na imuni sistem koji vodi na više inflamatornih odgovora u organizmu. Kao što otekla zglob se dešava kada ga ošteti, oči mogu postati silovit i torbe izraženiji. Blokirani pore i mesta su takođe ključni rezultat. 

Tako da... Brokoli za ručak onda?

load...

Slične vesti


Post Novosti

Kate Middleton, mašina za reciklažu garderobe. Evo puta, vojkinja je dva puta nosila istu haljinu

Post Novosti

Moda na prijateljima - kostimograf debra McGuire otkriva tajne emisije

Post Novosti

Dečak pokušava odeću devojke i govori o tjelesnom šaljivanju i seksizmu

Post Novosti

Konačno postoji način da se izbegne stvaranje svježih lažnih mrlja. Marie Claire

Post Novosti

Ljetni trend belih džinsa

Post Novosti

Koahela klišei sa kojima se glumci samo vole uključiti

Post Novosti

Kompaktni kompresori: Sve što treba da znate o ovim temama

Post Novosti

Iznenađujuća nova fotografija Amelije Earhart mogla bi biti dokaz da je preživeo njen pad

Post Novosti

Pogledajte najrasstrahtenije gradove na svijetu

Post Novosti

Helmut Njutn: Retrospecitev

Post Novosti

Poznate londonske cevi

Post Novosti

Toni nagrade 2018: Sve najbolje obučene na crvenom tepihu