Šta je preslikavanje lica, i kako vam to govori šta znače vaše tačke? | RS.polkadotsinthecountry.com

Šta je preslikavanje lica, i kako vam to govori šta znače vaše tačke?

Šta je preslikavanje lica, i kako vam to govori šta znače vaše tačke?

Ako imate mesto, vaša koža možda pokušava nešto da ti kažem

Nažalost, čak i najbolji od nas dobiti mesta s vremena na vreme - ali češće nego ne, oni pokušavaju nešto da nam kaže. Mapiranje lice je umetnost (u nedostatku bolje reči) za rad zbog čega vaša koža je izbio na osnovu lokacije pomenutih mesta.

Dakle, ako ste upravo tutting na svoje bubuljice, a zatim ih guši sa najbolje mesto treatmentsand gomilu korektora, možda se gubi svaki trag vitalne informacije koje je vaša koža pokušava da komunicira.

Očigledno vaši mesta zapravo dolazi s porukom, a ključ za dekodiranje je gde na licu oni pojavljuju; evo kako se koristi mapiranje lice da ih se otarasi.

load...

Šta mesta između obrve znači?

Dobijanje mesta između obrva je obično povezano sa stresom, ili pubertet. Stres može da T-zona masna, blokira pore i uzrokujući tačke (što je verovatno učiniti još više naglasio Fun.). Spotovi između obrva takođe može biti znak da ste imali dosta alkohola nedavno - tako veliku vest ako ste zaglavi na suvu januara, kao što je vaša koža treba čišćenje uskoro.

Šta mrlje na čelu znači?

Ova oblast je verovatno izbijaju zbog vaše ishrane. Nažalost, za one od nas koji vole kasno u noć hamburger na putu kući, jede hranu koja se pakuju sa zasićenih masti (govorimo duboko prženu hranu umesto avokado ovde) će dovesti do mesta na čelo. Pije više vode i da ostanete hidrirana su takođe smatra da pomognu sa mesta na čelu.

Šta mrlje na svojim hramovima znači?

Mrlje na svojim hramovima će najverovatnije biti uzrokovana dehidracije, koja se lako otkloniti pije puno više vode. Pokušajte da smanjite svoj soli i kofeina, dok si u tome.

load...

Šta mrlje na tvojim obrazima znači?

Šanse su krivac je vaš telefon, ili tačnije milioni bakterija koje su srećno žive na ekranu. Razmislite o tome, vi ga dodirnete ceo dan, držite ga u torbici i stavi ga na slučajnim površinama. To takođe može biti do jedu previše mesa, šećera i mlečne, stres ili respiratorne probleme, pa ako ste pušač, ti si sreće.

Šta mrlje na bradi znači?

Ova oblast je često povezan sa hormonima, pa ako si pod stresom ili ovulacije, vi ćete najverovatnije izbio u ovoj oblasti. Uverite se da unosite dovoljno sna i mnogo vode, i pokušati da integriše neke od ovih načina da razvale stressinto svoje dnevne ili nedeljne rutine.

Mrlje na bradi takođe može značiti da vaš dijeta nije bio tako nedavno, pa pokušajte upping svoj voće, povrće i unos vode u pokušaju da se ta mesta da promeni.

Dobra vest je da su svi ovi problem područja imaju lak fik zahvaljujući u lice mapiranje. Možete jednostavno da ih start za piće više vode, jedu više povrća i održavanje kožu čistim. Loša vest je da mnogo toga je tačan savet ti je mama ti je dala kao tinejdžer...

load...

Slične vesti


Post Novosti

Ko je Anthoni Vaccarello, novi kreativni direktor svetog Laurenta?

Post Novosti

Tvitter nalog Rose Rose McGovan je suspendovan nakon izjave protiv Harvei Veinstein-a

Post Novosti

Helmut Njutn: Retrospecitev

Post Novosti

Rata od pet funti je na prodaju za neverovatnih 300.000 EUR

Post Novosti

Celebi udružuju snage za izbeglice u Kalisu ovaj dan valentine

Post Novosti

Poznati liči na red za ženski marš (ali ne i inauguracija)

Post Novosti

Koji je sastanak? Koja je tema Gala 2018 tema?

Post Novosti

Ovako je tako dugo Hloe Kardashian sakrio svoju trudnoću. Marie Claire

Post Novosti

Kate Middleton Vicevi o Vilijamu, koji su pili sa mojim kuhanjem

Post Novosti

Jennifer Lopez i Giuseppe Zanotti najavljuju saradnju

Post Novosti

Prince Harri prima predlog mladog obožavatelja i daje savršen odgovor

Post Novosti

Stvari koje znate samo ako ste modni bloger