Stavke ASOS-a koje će se prodavati ako niste dovoljno brzi | RS.polkadotsinthecountry.com

Stavke ASOS-a koje će se prodavati ako niste dovoljno brzi

Stavke ASOS-a koje će se prodavati ako niste dovoljno brzi

Imamo pogleda iznutra

Nije tajna da ako želite da dobijete dobru ASOS stvari, morate biti brzi. U must-have stavke prodao pre nego što mogu da kažem, "moram da njegove blogera top".

Srećom po vas, imamo informacije insajderske. Tim na ASOS otkrio svoje najpopularnije stavke u sezoni, koji su prilično verovatno da će ići brzo, tako da tvoja sada.

1. ASOS Gingham shirt'This rasprodat prošle sezone super brzo. Imamo novu ažurirana verzija je nedavno lansirao na licu mesta. Kupi sada pre nego što opet! "

load...

2. Amrelčina jumpsuit'Gingham je takođe postavljen da bude trend rasprodaje se na ASOS ove sezone. U svakom obliku i stilu i boji! '

3. ASOS salon mesh dress'ASOS Salon mesh haljine su uvek rasprodate u rekordnom brzinom. Čak i sa 180 € Price Tag su rasprodate u roku od nekoliko dana. Na kraju ovog meseca, biće sledeći ASOS salon mreža haljina dostupna; novi stil u svetlijim botaničkoj prolećnim tonovima sa cvetnim vezom -. Savršen za bilo proleće / leto povodom '

4. Talasati top'Vith uspeha teksas off ramena vrhu sa rasplamsao rukava prošle sezone smo sada zalihe isti oblik, ali u crveno, crno i tamne mornarice zbog njenog uspeha. Originalni svetlo plava teksas stil prodaje 500 za nedelju dana! "

5. Jeans'The ASOS Rivington (Visoki struk denim Jeggings) i ASOS Farleigh (slim mama Jean) su naši Najprodavanije stilova jean. ASOS Farleigh sa talasati rubom bio najprodavaniji stil je prošle sezone sa dva odvojena kapi i biće prodati! Dakle, mi smo kupili od novi update na ASOS Farleigh ali sa lukom hem tako da su savršen novi stil za SS17. "

load...

6. Ažurnie socks'Fishnets da je bio bestseler u ASOS od avgusta 2018. Godine smo useljavanja živine na gazdinstvu prevelikog Mrežaste sokne 24 puta od prošlog leta! Imamo neke nove boje, uključujući breskve, sive, zelene, Mauve, bobica, svetlo roze, crvene, kobalt plava. "

Dakle, to je to, znate šta da radite...

Slične vesti


Post Novosti

Najbolji (i najgori) poljubci na ekranu svih vremena

Post Novosti

Igra teorija navijačkih teorija: 6 najvećih

Post Novosti

Divergent je James James na malom održavanju

Post Novosti

Essena ONeill instagram: Australian fitness blogger

Post Novosti

Kate i voli otkrivaju neočekivane veštine kojima žele Džordž i Šarlot da nauče

Post Novosti

Svi 2018 sag nagrađuje pobednike i nominirane

Post Novosti

Postoji 4 različita tipa odnosa. U koju kategoriju se uklapa vaša? Saznati

Post Novosti

Kendall i Kilie Jenner ponovo su optuženi za aproprijaciju u kulturi

Post Novosti

Najbolja moda reklamnih kampanja 2018. godine

Post Novosti

Friendsfest ide na turneju po Velikoj Britaniji

Post Novosti

4 nova modna saradnja o kojima treba znati

Post Novosti

Nova oznaka koja sada znate: Povezano