Stil Maisie Villiams dekodirao | RS.polkadotsinthecountry.com

Stil Maisie Villiams dekodirao

Stil Maisie Villiams dekodirao

Od standout Red Carpet trenutaka šik off-duti oblačenje - to je Maisie Villiams 'stil dekodiran.

Maisie Vilijams može biti samo 19 godina stara, ali to nije zaustavilo Brit glumica iz što joj trag na stil sceni.

Pokretanje na našim malim ekranima igraju Aira Stark u Game of Thrones ", Mejzi nije tvoj prosečan tinejdžer. Sa velikim brojem dobitnici nagrade po njenom pojasu (Igra prestola je trenutno na sezonu 6 u Velikoj Britaniji), brineta lepota je taktovima-gore Prilično crvenim tepihom nastupa, i naravno, je uhvaćen zahvalimo oka u mnoštvu neverovatno izgled.

load...

Na našim ekranima, Maisie lik uglavnom se našla u široku, androgeni stilu odeće - da dosta platna u nijansama braon i kaki, ​​svi slojevitim zajedno i pričvršćena sa kožnim kaišem teškom izgleda, a splash blata na lice za dobru meru - koji, iako udobno, ne bi za većinu glamurozna u ormarima. Tako da je prilično razumljivo da van-set, Maisie is malo više eksperimentalni kada je u pitanju na sopstveni garderobi.

Ili isključivanje dužnosti - Maisie čvrsto ima svoj smisao za stil prikovana. Od bandeau, PROM-stile midi haljine da se ohladi dvodelna kratke i blazer kombo, gospođice Vilijams je jasno shvatio šta radi njenog petite okvira, i to s pravom, štapići sa tim stilom formulom.

Čini se da je pravi potez jer su rezultati do sada su bili prilično impresivno, a sleteli maisie na dosta najbolje odevenih lista, pokretanje sassi Starlet na modnoj mapi i na našem radaru.

load...

Ima je mnogo dizajnerskog izgleda da su uhvaćeni naše oko svih pravih razloga, ali neki od naših omiljenih izgleda dolaze iz Self-Portrait, najtopliji-lista oznaka za sada vole, a jedan mi zapravo možemo priuštiti, dajući nam sve više razloga da prihvate maisie kao našeg novog stila muze.

Pored onih standout crvenom tepihu odecu, primetili smo maisie je sklonost za vrckavim pribor, takođe. Ne baš zadovoljni sa shovstopping dizajnera haljini, svaki pogled je izvukao zajedno sa Standout bag, cipela ili minđušu. Bilo da je to ultra-pušistie roze pete do ofset dama olovkom haljinu ili torbu pleksiglas clutch - nema ništa dosadan o pristupu maisie ka događaja oblačenja.

Želite da vidite sve Maisie najbolje izgleda tako daleko? Kliknite kroz galeriju iznad i pripremite se da budu inspirisani.

Slične vesti


Post Novosti

Kupovina na internetu bez kupovine bez papira

Post Novosti

Sve slike iz Sofije vergara i venčanja Joe Manganiella ovog vikenda

Post Novosti

Kate Middleton otkriva da princ Džordž nazove kraljicom gan gan

Post Novosti

Princ Harri nije vjerovatno da bude kum do treće kraljevske bebe

Post Novosti

Princ Harri devojka: Da li Hari dati megan marku?

Post Novosti

Čudesna žena Gadotova lepotica pravila za život

Post Novosti

Dojenje u javnosti

Post Novosti

Transformacija ovog modela će vas podsetiti da volite svoje telo

Post Novosti

Ovo su minđuše koje Kate Middleton nosi sa svime

Post Novosti

Oscars 2018 slatki parovi

Post Novosti

Sarah Jessica Parker je bila prekrštena nakon što je Kim kattrall rekla da nikada nisu bili prijatelji

Post Novosti

Dijeta Gvineth paltrova: Njen bivši šef otkriva šta ona zaista jede