Cardi b je pobedio u modnom nedeljnom stilu u Njujorku | RS.polkadotsinthecountry.com

Cardi b je pobedio u modnom nedeljnom stilu u Njujorku

Cardi b je pobedio u modnom nedeljnom stilu u Njujorku

Ovo je bez filtera moda na najbolji način

U Velikoj Britaniji nismo sasvim očigledno shvatili silom koja je Cardi B - još uvek - ali je dvadeset pet godina reper se prodiru kroz Nev Iork Fashion Veek, jedna Snazzi Frov pojavljivanje u jednom trenutku.

Muzičar je bez filtera stav - koji je videla da razmatra svoju karijeru kao striptizeta na društvenim medijima - uliva u svojim modnim izborima takođe, čini se.

Ova dama nije sve stil u suštini bilo - joj stazi, Bodak Žuta uzeo prvo mesto na SAD Bilbord 100 grafikona krajem prošle godine. Pesma je takođe notched do 460 miliona pregleda na IouTube-u i brojanje. Neformalan. Njeni talenti su takođe mami i ljude poput Migos, Juici J i Bruno Mars na saradnju sa njom.

load...

Ali zašto je svet mode zaljubljivanje sa reperom? Prvo ne postoji ništa Cardi B ne može skinuti kao što se vidi na svom prvom Frov izlet za Christian Siriano. Green Pantalone odela obično dočara misli Kermit the Frog, ali sa roze krznu bačen preko ramena i crno Cat Eie naočare za sunce vibracije odmah pretvara u karikaturu do šik. Ali, njena umetnost accessorizing ne baš zaustaviti.

Nokti su joj pravi oblik umetnosti. Mislim Tania Turner na kiseline, sa više dragulja ukrašena na svojim kandžama nego što su krunski dragulji poseduje. Njen Instagram naslov za said odelo? "Sada možete Pistol Vhip me." Nemam pojma šta to znači ni, ali smo na prednjem delu reda.

Onda je došao meme trenutak Nev Iork Fashion Veek do sada, kada prisustvuje Alekander Vang Boardroom Girl Gone Vild brz shov Cardi B je sedeo pored Anna Vintour. Nosio crnu kožnu turban, hibridni mac i čizme preko kolena (naravno), stil pritisak na Instagram podivljao u redovima.

load...

Međutim, Cardi zaista stupio na njeno na Džeremi Skot emisiji, nosi preveliku kaput koji je vrištao 'bunda, nema gaćice ", u novom nemilosrdnom izjave Girl Pover.

Okretanje našu pažnju na njen ljubavni život, Cardi je angažovan na kolegi repera, Migos i ne budu pogrešno kamenje je dobila jer je Isus Hristos verenički prsten je ogroman. CARDI nije jedini u odnosu poliranje svoje dijamante ipak. Migos prisustvovala Prabl Gurung pokazuju takođe, nosi slojevito dijamantsku ogrlicu na off podesiti svoj polo vrat i camo kombinaciju. Grub sa glatko, mnogo?

Couture Fashion Veek imao moć da prepravim Celine Dion i čini moda mesec čini isto za Cardi B. Kleči pred svoj novi stil Kueen...

load...

Slične vesti


Post Novosti

Da li je Kris Jenner upravo potvrdio glasine Hloe i Kilie o trudnoći?

Post Novosti

Zejn Malik govori da brani novi Tailor svift

Post Novosti

Princeza Charlotte rođenje. Doktor otkriva tim od 23 osobe iza kraljevskog rođenja bebe

Post Novosti

Lena Dunham dog instagram post će vam slomiti srce

Post Novosti

Realiti of having a babi

Post Novosti

Hoće li Jennifer Lavrence biti na zlatnim loptama 2018? Marie Claire

Post Novosti

Coachella manikura Vanesse Hudgens je uzela festivalski stil na sledeći nivo

Post Novosti

Nova Vodafone inicijativa koja donosi obrazovanje milionima u Africi

Post Novosti

Ovako je tako dugo Hloe Kardashian sakrio svoju trudnoću. Marie Claire

Post Novosti

Alekis Bledel: Mrzim gledanje na televiziji

Post Novosti

Fergie kaže da se pretvarajući da je još uvek sa Joshom Duhamelom postao malo čudan

Post Novosti

Ant McPartlin otvara se o njegovoj zavisnosti nakon rehabilitacije