Chanel AV16 modna revija: Karl Lagerfeld ponovo stvara atelje Chanel | RS.polkadotsinthecountry.com

Chanel AV16 modna revija: Karl Lagerfeld ponovo stvara atelje Chanel

Chanel AV16 modna revija: Karl Lagerfeld ponovo stvara atelje Chanel

Oh da pametno Karl Lagerfeld.

Oh da pametno Karl Lagerfeld. Njegove pozorišne Chanel shov setovi su kao što je predviđeno kao odeći sami i, taman kad mislite da možete predvideti šta bi moglo biti njegov sledeći trik, baci još jedan CurveBall u igru. Cue jutros je AV16 coutureset, prekrasan počast Chanel sopstvene ateljeu i njegovog osoblja, ljudi koji rade sa takvom preciznošću da bi Karlov vizije za život. Evo šta treba da znate...

Skup je bio replika Chanel couture ateljeu Zato je veoma retko za dizajner da baci fokus na tima koji ih Props gore (obično švalja nalaze skuirrelling daleko iza kulisa), ali danas Karla Lagerfelda put svom ateljeu prednji i centar na modna pista sceni. On je ponovo scenu iz svog haute štaba, zajedno sa timom couturiers sat ručno šivenje haljine u sredini Grand Palais shov prostora.

load...

Modeli paradirali kroz studiju... Pa ipak Karl tim nije palica kapka, njihov fokus držeći se njihov tačan vezom, čak i kada supermodeli poput Edie Campbell povered bi. Sa Chanel kit kesa oko vratova, tim je svoj luk sa Karlom na kraju emisije. Zar nije lepo upoznati lica iza izrade?

Kolekcija je završen pred nama Prva polovina emisije bio je oda kockasta saseći jakne u legendarnih tveeds kući, njihovi dužine hem eskalira u krutim tunike pre nego što put do Vau haljinama kao zbirka napredovala. Neki modeli su nosili pred publikom, drugi su bili ušivenim u pamuka Toiles, a ostali su samo imamo završne poteze povećavaju ukrasima. To je bio zapanjujući podsetnik koliko divan proizvodni proces je, u eri u kojoj dominiraju brze mode.

Zvezde se dopalo, naravno Šanel ambasador Uillou Smit gledao sa njenim ocem glumcem Vill Smith, dok je Džesika Častejn nosila svoju najbolju Tveed jaknu kao ona je sve uzeo iz prednjeg reda.

Mlada je nosila roze Britanac modela Edi Kembel je izabrana da igra današnje Chanel mladu, modeliranja Shovstopper jednog venčanja ansambla, zajedno s perom-trimmed cape. U prošlosti, Šanel mlada je napravio velike izjave (ona nose odelo, bili u poodmakloj trudnoći, nosio minidress... Karl je u skladu sa vremenom, znaš?) I današnja obrt je da je mlada nosila Babi Pink niz "prolaz". Može li to bridalvear trend biti uskoro na svadbu kod tebe?

load...

Slične vesti


Post Novosti

Najbolji šampon za gubitak kose za borbu sa tankom kosom

Post Novosti

Intervju: Abbei Clanci govori o materinstvu, šminkanju, unutrašnjim masažama i njenoj beloj veštici

Post Novosti

Neočekivani kraljevski ima neke vrlo britanske savjete za megan marku

Post Novosti

Žrtva Vestminsterskog napada Andreea Cristea je tužno umrla

Post Novosti

Sophie Turner govori o igri presto, Ks-Men i baraka obama

Post Novosti

Ženski marš: 11 razloga zašto smo marširali

Post Novosti

Skoro jedan od 4 muškarca smatra da je očekivanje seksa od zaposlenog potpuno u redu

Post Novosti

Jedna od modnih stvari Katie piper se uvijek zaklinja

Post Novosti

Istorija kožnih pantalona: Od rocknrol muzičara do mržnje Kate

Post Novosti

Kim Kardashian piše esej o Slutu koji je šutirao nakon što je Chloe Moretz pokrenuo Tvitter

Post Novosti

Michelle Obama je upravo rekla neke veoma moćne reči protiv Donalda trumpeta

Post Novosti

Sjajna saradnja Jimmi Choo-a je konačno ovdje