Vojvoda i vojvotkinja Kembridžovih uloga se menjaju | RS.polkadotsinthecountry.com

Vojvoda i vojvotkinja Kembridžovih uloga se menjaju

Vojvoda i vojvotkinja Kembridžovih uloga se menjaju

I mi smo prilično uzbuđen zbog toga...

Sa princom škole Georgestarting u Londonu ove jeseni je Cambridges će sada biti sa sedištem u Kensington Palati po prvi put od 2018. Godine.

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža objavio vest o movefrom njihova Norfolk Countri kući ranije ove godine, oslobađajući zvaničnu izjavu od njihovog položaja.

'Njihova Kraljevska Visočanstva vole svoje vreme u Norfolk i da će nastaviti da bude njihov dom, "zvanično saopštenju.

load...

To je nastavio: "Od ove jeseni, međutim, Vojvoda i Vojvotkinja će sve više baziraju svoju porodicu u Kensington Palace. Jer oni imaju u poslednjih nekoliko godina, Njihova Kraljevska Visočanstva su spremni da nastave da se poveća njihov zvanični rad u ime kraljice i za dobrotvorne i uzroka koje podržavaju, što će zahtevati veću vreme provode u Londonu. "

Sada je Kejt, Vilijam, Džordž, Šarlot i naravno Lupo su premeštena u London, Prince Villiamhas morali da ostave svojoj ulozi pilota sa East Anglia Air Ambulance, što je odslužio dvije godine sa vazduhoplovstva.

"To je bio veliki privilegija da leti sa East Anglia Air Ambulance," rekao je on u izjavi. "Prateći iz mog vremena u vojsci, ja sam imao iskustva u ovom poslu ću nositi sa sobom, do kraja mog života, i da će dodati vredan perspektivu mom kraljevskom rad u decenijama koje dolaze."

Sada kada je par se vratio u London, njihove uloge su postavljeni za promenu i sa Vojvoda i Vojvotkinja set da preduzme povećanje obaveza i angažmana u ime kraljice.

load...

Uzimajući u više od zvaničnog uloge, princ Vilijam se sada očekuje da preuzmu više kraljevskim angažovanja i međunarodnih poseta, sa 35-godišnji predstavlja Foreign and Commonvealth Office.

On će takođe nastaviti sa njegovom humanitarnom radu, rad sa Kejt i Harija na glavama zajedno kampanje, kao i podizanje svesti za očuvanje, beskućništvo, anti-maltretiranje i borbi protiv HIV-a i side.

Vojvotkinja od Kembridža uloge takođe treba da se promeni, sa fokusom na dobrotvorne svrhe kao što je ona postavljena na podizanju svesti o mentalnom zdravlju, bolesti zavisnosti i borbi materinstva, vodeći raspravu o perinatalnih mentalnog zdravlja samo sledeće nedelje.

Slične vesti


Post Novosti

Pravila lepote Anje Rubik

Post Novosti

Vhatsapp šifrovanje - objašnjenje enkripcije od kraja do kraja

Post Novosti

Pogledajte 15 najsmešnijih manekenka izazova

Post Novosti

J.k. Rovling ima očaravajući način da se bavi depresivnim stanjem svetskih poslova

Post Novosti

2018

Post Novosti

Znaci vaši su pronašli svog najboljeg prijatelja za život

Post Novosti

Gigi Hadid je upozorena da u Kini nije dobrodošla zbog tajne emisije viktorije

Post Novosti

Boris Johnson istorija kose

Post Novosti

Dolce i Gabbana AV16 kolekcija modnih revija

Post Novosti

Somalijsko-američka devojka halima Aden je napravila istoriju

Post Novosti

Evo zašto je trg u parlamentu u očajničkoj potrebi žene

Post Novosti

Set stila je u celom ovom delu i još nije pokrenut