Živite u Londonu? Benefit će vam napraviti leto | RS.polkadotsinthecountry.com

Živite u Londonu? Benefit će vam napraviti leto

Živite u Londonu? Benefit će vam napraviti leto

Set Sail ovog proleća sa dobrog broda Benefit.

Benefitalvais duva naš um. Zapamtite Prošlogodišnji Vorld Cup BenePub 'Gabbi glavu "- u korist ED iz paba u londonskom Convent Garden?

Pa, mi iskreno ne mislim da su mogli da urade bilo bolje od toga. Ali, čekati... Otvoren za pet meseci od 9. Aprila, dobrog broda Korist poseti RS Hispaniola na Temzi. Tako je, oni preuzimaju brod!

Don svoje Sailor-bele i da Sunhat za tri palube zabave i uživanje. Korist dobrog broda u RS Hispaniola će biti pristali na Victoria Embankment u Londonu, gde mogu da žive u San Fran san i da uživaju dan koktela, kozmetike i uživanje.

load...

I naravno to nije sve. Penjati se na brodu i istražiti niz prostorija posvećenim neke od naših omiljenih - i proslavio - Korist Hero proizvoda, uključujući i nagrađivane hoola bronzer, POREfessionaland - naš lični favorit - Oni su real! Maskara.

Ako vaši obrve izgledaju malo veselu, glava na obrve Lounge na prvoj palubi, gde stručnjaci mogu da rade svoju magiju sa potpisom Benebrov servis.

Sa svojim obrvama o-tačku, možete uživati u ogovaranja sa devojkama preko ručka ili večere na Lashitude restoranu na vrhu palubi - sa pogledom na London Eie i Dom je iz parlamenta bačene u za svaki slučaj.

Interested in otključavanje tajnu besprekorno kožu? (Ko nije?) Otkrijte Spi Gal tajno skrovište The PORfessional Vault za pokorice dok pijuckam na POREfect koktel služio Matt Rescue (vidiš šta su tamo radili? Clever vossits).

Ili fensi opuštanje u (prsti prešli!) Suncu? Vatch the vorld go od od Pinkton salonu ili reći Aloha na hoola palubi, u kompletu sa tiki kolibama i kabanama. Ovde možete uživati u koktelu na plaži služi za dobrobit je hoola hunks ili učestvovati u ekskluzivnom fitnes klasi na hoola deck.opola

load...

Kada razmažena i opušteni, zašto ne prolaze na tom dobrog osećaja vibe? Korist nudi priliku da donira u dobrotvorne svrhe izgleda dobro osećaju bolje i utočište. Oba koji pomažu ženama i devojkama sa kojima se suočava puta od nesreće.

Gosti koji popeti na brodu tokom meseca maja i imaju svoje obrve voskom može donirati putem teksta i da će dobiti besplatan Gimme čelo (stoit 18 €).

Slične vesti


Post Novosti

Job Perks - ovo je najbolji posao Perks u britanskim kompanijama o kojima treba znati

Post Novosti

Anais gallagher na tati striktnu tatu noelovu zabranu seksualnog govora

Post Novosti

Friendsfest ide na turneju po Velikoj Britaniji

Post Novosti

Dizajner Akuazzure Edgardo Osorio govori instagram i gigi hadid

Post Novosti

Vjenčanica Ciara: Pogledajte haljinu Roberta Cavalli

Post Novosti

Stilovi Harri otkrivaju kako je stvarno osećao da mu se kosi za dunkirk

Post Novosti

Rihanna i drake: Sve što znamo o njihovom odnosu

Post Novosti

Radne odeće za leto 2018

Post Novosti

Dečak pokušava odeću devojke i govori o tjelesnom šaljivanju i seksizmu

Post Novosti

Pismo Marilin Monroe od srca koja detaljno opisuje njeno traumatsko vreme u psihijatrijskoj negi

Post Novosti

Bill za borbu protiv abortusa u Oklahomi potiskuje da muškarci odobre sve abortuse

Post Novosti

Balmain donosi sav glamur u Paris modnoj sedmici ss18