7 životnih lekcija koju smo naučili od Mari Kate i Ashlei | RS.polkadotsinthecountry.com

7 životnih lekcija koju smo naučili od Mari Kate i Ashlei

7 životnih lekcija koju smo naučili od Mari Kate i Ashlei

Na 30. Rođendan The Olsen blizanaca, gledamo unazad na uticaj elektroprivrednog dua na naše živote

Meri-Kejt i Ešli Olsen oduvek osećao kao dve devojke u školi smo nekako želeli da bude. Želeli smo njihovi na ekranu momaka (Jordan od Holidai in the Sun, bilo ko?), želeli smo svoje ormare (da govorimo o tim Tie-die baklje iz Vinning London), ali pre svega želeli smo blizanca da se u sve vrste problema sa.

Ali je žalba od Olsen Tvins daleko prevazilazi njihovu sposobnost da privuku slatke momke i prilagodite svoju odeću. Kada su provalili svoj put u modnoj industriji, pokazali su svoje akreditive kao dizajnera previše.

load...

Prvo je odbacio kao ličnosti pokušavaju da udari svoje ime na modni brend, oni su se pokazali su mrzitelji pogrešne, staviti u satima i sada prepoznata kao ključni igrači u modnoj industriji. Oni su osvojili tri CDFA nagrade za svoje sada prestižne etikete, red i Elizabeth & James.

To je sigurno reći da Meri-Kejt i Ešli su zaista dva od vrste, dokazujući da budu dobri uzori u bilo kom uzrastu. Ovde se osvrnemo na najboljim životnim lekcijama su Olsen blizanci su nas uče tokom godina...

Uvek idemo veliki na accessoriesThe Olsen Tvins su poznati po svojoj izjavi pribor, njihova mantre je veći, to bolje. U stvari, bilo da rade u Njujorku, Fashion Veek-ing u Parizu ili za čišćenje u inostranstvu, oni se retko mogu bez svog zaštitnog znaka izgled: masivnim dizajnera nijansi, kao prevelikog torbi i Chai Tea Latte.

Ostaju verni svojim stileThe Olsen Tvins su nam dali stil zavist iz mladosti i na ekranu i van, ali to je fer reći da su obojica suočavaju kritikama tokom godina - sa Meri-Kejt je izgled često se opisuje kao "beskućnici". To nije sprečilo duo, koji imaju i ostali vjerni svojim potpisom stilovima. Meri-Kejt boho hipi jedan, i Ešli čist rez i klasičan one.Put porodica prvi Meri-Kejt i Ešli su uvek bili porodica devojke, prioritet svoje najmilije i da ih kreditiranje za držeći ih osnovana. Njihov odnos sa mlađi sestra Elizabet je posebno sladak, sa Elizabet pojavljuju u nekim od blizanaca "ranih filmova i to je jedan od inspiracije za ime njihovog savremenog modnog brenda" Elizabeth and James ".

load...

Putovanja i istražuju da li jahanje oko Pariza na poleđini mopeda cute francuskih mladića, krije u Sidneju od dragulja lopova ili povratka ukradene antikvitete iz jahti na Bahamima, Meri-Kejt i Ešli je sve (u svojim filmovima naravno) - putovanje daleko i široko i sve nas ohrabruje da uradi same.Vork teško Kada Meri-Kejt i Ešli počela u modnoj industriji nisu uzeti ozbiljno, i ocenjeni su mnogi na filmovima koje su napravili tokom tinejdžerskih godina. Oni su se poslednji smejao iako, tiho savija na posao, dokazujući svima koliko ozbiljno su stvarno bili i nas uči da posvećenost zaista isplati. Oni su sada dva od najuticajnijih poslovnih u svetu.

Saznajte od jakih žena oko iouMari-Kejt i Ešli su uvek se okružena jakim inspirativnih ženama, dobija mudrost iz svih od Diane von Furstenberg do Loren Hutton.Iour sestre će uvek biti tu za iouIf postoji jedna stvar koju smo naučili od Marije Kate i Ashlei, to je značaj sestrinstva. Rođena sestra ili postaju sestre kroz godine prijateljstva, Meri-Kejt i Ešli nas uče da su tvoje devojke najvažnija, tako držite ih blizu i ako to uradite, kao što se vidi iz Olsen Tvins, zajedno ćete biti nepobedivi. Meri-Kejt je svoju vezu sa Ashlei kao "mi smo bili room drugovi ceo naš život '

Srećan 30. Rođendan Meri-Kejt i Ešli. Mi ćemo kopati naše dragocene video pasoša u Parisand pobedniku Londonand pilji u nizu večeras u vašu čast.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Zašto morate pogledati novi film Lili Collins u kost

Post Zabava

Evo šta sve očekivane majke mogu naučiti od cersei lannister

Post Zabava

Jai-z je konačno govorio o tom argumentu o liftu sa Solangeom

Post Zabava

Gvineth paltrov je objasnio svoju odluku da se ponovo venčamo

Post Zabava

Meghan marke: Sve što treba da znate o glumici

Post Zabava

Selena Gomez govori o osećanju slomljenog u ama

Post Zabava

Originalna prezentacija Disneiland karte prodata je za 550.000 EUR

Post Zabava

Cruz Beckham je izdao svoj debi singl i tako je sladak

Post Zabava

Plava planeta 2 koralni grebeni pregled: banja kornjača je naša duhovna životinja

Post Zabava

Na početku ovaj kostim Noć veštica izgleda nedužno - dok ne shvatite šta to stvarno znači. Marie Claire

Post Zabava

Disnei je najavio predstavu za predstojeći live aladdin

Post Zabava

Ladi gaga otvorila je zbog gubitka svog najboljeg prijatelja za rak