Birdi razgovara s dušom, ritualima pre-shova i letnjoj seriji somerset house | RS.polkadotsinthecountry.com

Birdi razgovara s dušom, ritualima pre-shova i letnjoj seriji somerset house

Birdi razgovara s dušom, ritualima pre-shova i letnjoj seriji somerset house

Da proslavimo Somerset House je godišnji letnji seriju sa American Ekpress, smo seli sa grafikon-prelivom pevačice Birdi da nas uzbuđen...

Svake godine Somerset House igra kući na Letnjoj Seriesvith American Ekpress, vidi svetski poznati postupci igraju intimnih nastupa u zadivljujuće okolini jednog od Londona najlegendarnijih znamenitosti.

Ovogodišnji linija do Posebno je impresivan, hvalisanje akata iz Birdi i Norah Jones na Goldfrapp, Foster The People i The Cinematic Orchestra.

Birdi udružio sa American Ekpress prošlog meseca da izvrši akustični set ispod legendarnog dvorišnom lokaciji londonskog Summer Series, Somerset House, gde je nastupala na festivalu upravo ove nedelje.

load...

Uhvatili smo se sa 21-godišnjom pevačicom u intimnom koncertu za razgovor muzičke inspiracije, pre shov rituale i njene planove za leto...

Recite nam nešto o performansama večeras... "Igram u leto za veliki šou ovde i imam veliko iznenađenje planirano za svojom igrom, ali je stvarno super da uradi pregled na istom mestu, ali više intimna i bukvalno pod zemljom. Uvek sam voleo intimne koncerte jer su zaista posebna i da će biti takav kontrast za leto. Imam sve u prednjem i vidim sve svoje lica i oni su uzbuđeni. - to je tako lepo "

Da li još uvek nervozan pre obavljanja? "Da, danas sam bio veoma nervozan, jer nisam igrao na vreme. Završio sam na turneji prošle godine, imao Božić i ja smo upravo od pisanja. Ja sam zapravo bio da malo pauze nedavno jer sam bukvalno uradio tri albuma zaredom. Bilo je tako lepo vratiti se kući i ja se vratio iz Londona u selu, tako da sam bio prilično nervozan, jer sam upravo uradio ništa neko vreme. "

Da li imate pred-šou rituale? "Kada sam sa svojim bendom samo slušamo muziku da se u raspoloženje. Mi smo skloni da stavi na I Sai A Little Praierbi Aretha Franklin - da uvek izgleda da ide na desno pre. Ne znam zašto je postao ritual, ali ja ga volim. "

load...

Ko se sprovodi sa? "Imam istu grupu koja ide sa mnom svuda. Počeli su sa mnom na poslednjem albumu - oni su tako talentovani ".

Da li imate omiljenu pesmu koju želite da izvršite? "O fuj Mislio sam da ćeš da kažeš omiljeni član benda! Sa pesmama da menja svaki put - Dosadno mi je kad sam je pevao jedan za dugo i mislim da "Mrzim ovo sada". Skinni loveis drugačija, ona dolazi u talasima - ponekad ga volim, a ponekad mogu da idem godinama bez njega. Ali moj omiljeni onaj koji sam zaista uvek radovao u mojim najnovijim emisija je Beautiful Lies, naslovna numera mog albuma. To je samo uvek veoma miran i tužan momenat, ali to je stvarno lepo, ja ga volim. "

Odakle ime Ptička dolaze? "To je zapravo samo nadimak su mi roditelji dali. Kada su me hrani kad sam bio beba bih otvorio usta zaista širok i izgledao sam kao ptica. Cela moja porodica počinje da me zoveš, a onda svi ostali prate. "

Postoji li neko posebno želite da sarađuju u budućnosti "Lora Mvula je definitivno jedna - samo da je volim. To je zapravo sasvim nedavno stvar, Sećam se slušajući njenu muziku pre godinu dana, a ne stvarno uzimajući ga zato što je tako kompleksan. Ona je toliko talentovan i bilo je gotovo previše, a onda sam slušao joj ove godine i apsolutno sam ga volela. - Ne znam šta sam mislio pre '

Šta si odrastao slušajući? "A mnogo klasične muzike baš, jer moja mama je pijanista i uvek je igrao. Ekv je takođe favorit, a ja volim dosta stare duše: Aretha Franklin, Nina Simone i sve te stvari. Da budem iskren, ja znam da je prilično čudno, ali ponekad jednostavno ne slušaju šta mesecima. Valjda zato što sam pevao toliko sve vreme i uvek sam okružen muzikom, samo mi treba malo tišine ponekad. "

Koji je vaš omiljeni deo celog kreativnog procesa "Volim početak pisanja pesmu, jer je to lako malo - to je deo koji dolazi prirodno pretpostavljam i da je to samo jako uzbudljiva i nova - ali onda morate da ga završim , a to je teži deo. I ja volim da snima, verovatno sam ga voleo da obavlja, ali ja volim oboje zaista, jer kad ste imali dovoljno snimanja ste očajni da počne da igra svoje pesme ljudima. "

Recite nam nešto o svom napretku song-pisanje... "Počinje se sa mnom na klaviru samo mrmlja čudne reči i stvari koje nemaju smisla. Pišem puno melodije, a zatim su tekstovi kasnije, a pretpostavljam različita mesta me inspirišu onako usput. Ja se inspirisao mnoge od knjiga i filmova - Volim da pišem za film, to je jedna od mojih omiljenih stvari koje treba učiniti ".

Koje filmove imate li pisao pesme za? "Greška u našem Starsand The Edge of Seventeen. To je bio neverovatan proces, jer moram da vidim projekcije tih filmova rano da dobijete osećaj za njih. To je jako teško inače zato što moraju da shvate emociju. To je zaista jedan od mojih omiljenih stvari koje treba učiniti, već imate priču, a vi samo treba da ga ulepša. Voleo bih da uradim više od toga, a možda rezultati, kao, ja bi morali da nauče kako da to uradite prvo, ali ja bih voleo da to uradim. "

Ljudi okrenuti svoju muziku u Break Ups, da li pisati sa tim na umu? "Ja ne mogu reći da znam što je možda malo sebičan. Samo sam stvarno pišem ono što osećam dobro, ali to je tako lepo je znati da se zapravo može pomoći nekome. "

Ako niste bili muzičar šta bi ti bio "Verovatno slikar - Volim da slikam. Nisam baš dobro bilo više, ali voleo sam to rade na nivou GCSE - Bio sam dobar, to je bio moj najbolji rad. Voleo bih da se vratim u njega. "

Šta ste planirali za leto? "Očigledno je da je leto serije, ali pored toga radim festivala celo leto. Nikada ranije nisam bio u Glastonburi, tako da će biti tako kul, to je moj prvi put, onda samo radim na novoj muzici zaista, voleo bih da radim više film stvari, nadam se nešto će doći do ".

Letnja serija na Somerset House je samo jedan primer od muzičkih iskustava na raspolaganju American Ekpress Cardmembers, pružajući pristup nekim od Velike Britanije najtraženijih zabavnih događaja, uključujući i najboljih mesta, ekskluzivne ponude i ranih-na-prodaju karata.

 

load...

Slične vesti


Post Zabava

Vinona rider na najviše inspirisan način uhvatila se natrag na njenu silu za detinjstvo

Post Zabava

Čekajte, da li je Nevt scamander ustvari imao Cameo u filmovima Harri Pottera? Marie Claire

Post Zabava

Plava planeta 2 koralni grebeni pregled: banja kornjača je naša duhovna životinja

Post Zabava

Melanija trumpet: Upoznajte buduću prvu damu Amerike

Post Zabava

Konačna epizoda nije Sense8 sezona 3, ali je blisko kao što smo dobili

Post Zabava

Upoznajte BAFTA EE zvanične nominale za zvijezde. Marie Claire

Post Zabava

Ovo je mračno značenje iza Sansove opreme u novoj igri tona. Marie Claire

Post Zabava

Christina applegate otkriva da je uklonila njene jajnike i jajovode

Post Zabava

Nagrade glumaca ekskluzivnih glumaca 2018: Od pobednika do najboljih trenutaka

Post Zabava

Ovaj blink-and-iou-miss-to trenutak od čudne žene je virusna

Post Zabava

Celebriti flashback: 11 neverovatno glamuroznih parova od godina prošlo

Post Zabava

Ove devet poznate sestre su rekle najlepše stvari jedni o drugima