Bivši pomoćnik Kim Kardashiana i BFF govore nakon što su otpušteni | RS.polkadotsinthecountry.com

Bivši pomoćnik Kim Kardashiana i BFF govore nakon što su otpušteni

Bivši pomoćnik Kim Kardashiana i BFF govore nakon što su otpušteni

I prilično je zagonetan...

Od urednika PeopleVords Marije Paskuini

Da li je Stefani Pastir samo baciti hladovinu na Kim Kardashian Zapada?

U sredu, Pastir - ko prvi put postao Kardashian Zapada asistenta 2018. I nakratko porasla biti COO Kardashian Vest Brands- dele jednu zagonetnu post da neki ljudi tumačili da se o svom bivšem poslodavcu.

"Samo njega nije uvek Lush kupanje bombe i 20 € maske za lice. Ponekad, to će u krevet @ 8 uveče ili da odem od lošeg prijatelja. To je oprosti sebi zbog neispunjavanja svoje nemoguće standarde i razumevanje si vredan toga. Uradi sam nije uvek luksuz već sredstvo [i] za opstanak, 'napisala je ona na svom Instagram priči.

load...

Ranije u novembru, insajder je otkrio da Kardašan Zapad je odlučio da se profesionalno deo načina sa njenim dugogodišnjim asistenta.

"Kim je donela odluku da dozvoli Stefani ode", rekao je insajder. "Bila je dobar asistent, ali kada Stefani želeo da tranziciju u veću ulogu sa brendom i preduzeća Kim, to jednostavno nije uspelo."

"Kim joj je dao šansu, ali posle kratkog vremenskog perioda postalo je jasno da Stefani jednostavno nisu imali znanja da preuzme ulogu tako. Kim je izvršni odluku da razići, "insajder nastavio, dodajući da, iako Pastir i ostatak porodice Kardashian Zapada ostaju blizu," ona i Kim su stvarno govori. "

Drugi izvor je otkrio da je Keeping Up vith the Kardashiansstar pala ovčara, jer je njihov odnos nije bio dovoljno profesionalan.

'Stef je bio veoma prijateljski sa Kim porodicom - ona ​​je skoro deo porodice ", rekao je izvor Shepherd, koji je postao posebno blizak sa Kourtnei Kardashian u poslednjih nekoliko meseci.

"Kim je potreban asistent gde je odnos više profesionalna," izvor nastavio. "To je vrlo teško raditi sa prijateljima, pa Kim je odlučila da zaposli nekog drugog. Suština je da Stef je angažovan kao asistent, i Kim želeo da ostane tako. Oni nisu prijatelji sada. "

load...

Izvor je dodao da Shepardov Instagram slavu dodat u procep.

"Stef je od toga da bude pomoćnik biti slavan," dodao je taj izvor. "Za redovne devojku, ona ima veliku medijsku sledbenike društveni. Ona voli pažnju, ali daleko je od svog posla. Postojalo je osećanje da je Kim asistenta, Stef treba da ostane više u pozadini. Ali Kim je onaj koji je pomogao joj da sledbenike postavljanjem slike sa Steph. "

Slične vesti


Post Zabava

Rebel Vilson gifovi

Post Zabava

Nova super zavodnica za video igre uči muškarce kako Harass žene

Post Zabava

Osećam da se smatralo da je u pitanju neočekivana bora

Post Zabava

Grejs neutralno govori tetovaže, modifikaciju tela i nove tv igrice i igle

Post Zabava

Selena Gomez govori o osećanju slomljenog u ama

Post Zabava

Za one koji bi Dare pokušali da nas tišu, nudimo vam dve reči

Post Zabava

Kako povećati svoje pristalice na vašem instagram računu

Post Zabava

Igra kostima dizajnera trona mogla je upravo pokvariti nešto ogromno

Post Zabava

Pogled nazad na visoke i niske karijere Mariah Carei

Post Zabava

Emma Tompson je zapravo živela kroz njenu ljubav, stvarno srce

Post Zabava

Instagram uvodi novu funkciju koja nas štiti od trolova

Post Zabava

Kraljica menja tradiciju na državnom otvaranju parlamenta 2018. godine