Da li je ovo datum izdanja knjige sledeće igre tronova? | RS.polkadotsinthecountry.com

Da li je ovo datum izdanja knjige sledeće igre tronova?

Da li je ovo datum izdanja knjige sledeće igre tronova?

Amazon Francuska može imati neka sklizne.

Breaking nevs for Game of Thrones navijača - konačno smo možda zna kada je nova knjiga je napolje.

Eagle-eied fanovi uočio da Amazon Francuska slučajno procurile datum objavljivanja za The Vinds of Vinter, otkrivajući da je zakazana za puštanje na slobodu 9. Marta 2018.

Za one koji su samo gledali TV emisiju, ovo je velika vest. Autor Džordž RR Martin je izuzetno spor kada je u pitanju njegovo pisanje. U stvari, Martin je radio na A Song of Ice and Fireseries sada već dve decenije, ali ima tek treba da se završi.

load...

Game of Thrones GIF - Find & Share GIPHI

Otkrijte & Share this Game of Thrones GIF sa svima koje poznajete. GIPHI je kako se traži, udeo, otkriti, i stvoriti GIF.

Predstojeći šesta knjiga, The Vinds of Vinter, već dugo u pisanoj formi. Knjiga pet, plesu sa Dragons, objavljen je u 2011. Godini - iste godine kao hit HBO seriji je počela. Ako Amazon Francuske procurila datum izdavanja je tačno, to znači da će navijači su morali da čekaju je bolnih šest godina da pročitate sledeći nastavak u A Song of Ice and Fireseries.

Martin je već propustio nekoliko njegovih izdavačkih rokova za narednu ratu od Game of Thrones. Pisac je dat dodatak na vetru zime, koja je prvobitno najavljeno za objavljivanje u oktobru prošle godine, ali je kasnije potisnuti do kraja godine.

Ipak, Martin je na svom blogu da kažem fanovima da ne bi bili u stanju da završi dugo očekivani roman pre šest serija na HBO televiziji adaptaciju. "Da, ima dosta pisano. Stotine stranica. Desetine poglavlja, "napisao je na svom blogu na 2. Januara ove godine. Ali tu je i mnogo još ostalo da pišem. Ja sam meseci daleko dalje... A to je ako se pisanje ide dobro. "

load...

Game of Thrones GIF - Find & Share GIPHI

Otkrijte & Share this Game of Thrones GIF sa svima koje poznajete. GIPHI je kako se traži, udeo, otkriti, i stvoriti GIF.

Nije poznato da li su Vinds of Vintervill prate u istom smeru kao i TV serije, koja je sada preuzeo radnju izneo Martin u knjigama. Međutim, shovrunners David Benioff i DB Vajs su konsultovani Martin da osigura od TV adaptacija prati opšte smjernice vizije autora.

Do sada, iako, čak mart 2018. Gleda optimistički. Prošlog meseca, iako je on otkrio je na svom blogu da još uvek nije završio The Vinds of Vinter, rekavši "Evo ja sam, 20 godina kasnije... Još uvek radi na knjizi šest... (i ne, izvini, ja nemam da objavim o tome prednji). "

Međutim, Martin je nastoji nedavno da se fokusira na dobijanje knjigu napisali. Imajući prethodno pisane skripte za TV serije, Martin je sada zaustavljeno da bi se fokusirati na romanu, a takođe je uparen vratio svojim javnim nastupima.

Fige za mart, onda...

load...

Slične vesti


Post Zabava

Natalie Portman je samo izrazila veliko zaljenje zbog svoje podrške sramnom reditelju Romanu Polanskom

Post Zabava

Kako povećati svoje pristalice na vašem instagram računu

Post Zabava

J.k. Rovling se samo izvinio zbog smrti Hari Poter

Post Zabava

10 razloga zašto još uvek volimo Chimamanda Ngozi adichie

Post Zabava

Brave miss vorld documentari: Linor Abargil činjenice

Post Zabava

Khloe Kardashian ima tri saveta za reći da li je vaš partner

Post Zabava

Zašto razvod braka Sarah Jessica Parker postaje ispravan

Post Zabava

Džordž Kluni priznaje da Amal gleda stare re-serije e.r

Post Zabava

Kada ste uhapšeni, shvatite da vas niko ne može spasiti shailene voodlei u tome što je holivudski eko ratnik

Post Zabava

Michelle Obama je ove godine napravio Barackovu valentinsku prezentaciju

Post Zabava

Najbolji feministički festivali uk

Post Zabava

17 inspiracionih savjeta o karijeri od žena koje su promenile igru