Džastin Therouk prank Jennifer aniston je bio apsolutno smešan | RS.polkadotsinthecountry.com

Džastin Therouk prank Jennifer aniston je bio apsolutno smešan

Džastin Therouk prank Jennifer aniston je bio apsolutno smešan

Vidim da vozite po gradu.

Džimi Kimmelis natrag na njega ponovo sa podvala automobila, samo ovaj put on je zatražio pomoć Dženifer Aniston. Dok je njen suprug Džastin Theroukvas na Jimmi Kimmel Live! Promovisati njegov HBO pokazuju ostatke, Džimi je otkrio da su on i prijatelji zvezda dala Mercedes-Benz glumac je malo makeover.

Pokojni noći domaćin i Dženifer Aniston radili zajedno da izgradi obaveštenje opoziv za Justina automobilu, koja je uzeta u za "popravku", dok je on bio odsutan u Teksasu. Međutim živi na vazduhu, Džimi je otkrio da je sve to deo razrađene zavere da pomogne Emi šanse Therouk je.

load...

'Tvoja žena Dženifer Aniston mi je pomogao... Da opoziv primetiti imaš, sve je u redu sa autom. Dok ste bili odsutni smo dobili ključeve od auta, to nije na popravci, nema ništa loše u pogonsku osovinu, 'Džimi otkrio je vidno nervozan glumca.

Kao Džimi je nastavila govoreći, video snimak iz svog automobila povlačenjem u misteriozni garažu kao i muškarci počeli primenu nalepnica u auto. Nova nalepnica branik Potpuno je otkrio da pokaže reči 'Ovo emmis glas Justin Therouk ", ali zabava se nije tu zaustavio.

"Osećam se kao HBO moglo raditi bolji posao promocije [ostatke] za vas, imali smo neki stručnjaci ukrasiti svoj automobil na način koji mislim da će vam doneti mnogo pažnje, 'mu Džimi.

Automobil u svom punom sjaju je onda otkrilo je parkiran na Holivud bulevaru, pokrivena lepljive crvenim i zelenim plamenom, kao i bezbroj snimki na glumca. Na jednoj strani automobila, mokar Džastin Teru je titlovan sa rečima "za vaš Teru razmatranja", a drugi mu je pokazao na provokativan poziciji sa sloganom "Justin vreme za Emi nominacija".

load...

Hauba je kolač sa majice likom glumca pokriven u tekstu koji je rekao: "Ja bih pojeo ove ostatke ', sa potpuno novi ukrasom na haubi u obliku Emmi. (To je napomenuti da je tim Jimmi Kimmel Live! Napravio malu gaff, zaboravljajući da zamagli od registarskim tablicama Leftoverstar u okviru.)

Justin uzeo foru u dobrom koraku, a kasnije postavljen anInstagram postof sebe osim svog obnovljene vožnju. On captioned je, 'Never give @jimmikimmel ključeve na vašem automobilu. #humbledouched #doucheibrag #thanks? '

Ovo nije prvi put da Jimmi Kimmel je odigrao nekoliko praktičnih šale na poznate ličnosti, kao što je njegova šala sukoba sa svojim susedima John Krasinski i Emili Blunt završavaju sa klavira pada na poklon upakovan automobila. Mi se radujemo još nekoliko narednih godinu dana na 2018 Oskara, kao što je upravo najavio da će se on ponovo domaćin uprkos toj celoj najbolja slika probu ranije ove godine.

Justin Therouk je futuristički pokazuju da je Leftoversis trenutno u svojoj trećoj i završnoj sezoni, koji se mogu gledati u Velikoj Britaniji na nebu. Ostaje da se vidi da li će mu njegov nastup zaradili mesto na najbolji listi glumca na 69. Primetime Emmis, kao zvanični kandidati će biti objavljen tek 14. Jula zeleno svetlo svečanosti kasnije u septembru.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Dženifer siva je upravo otvorila oko čuvenog prljavog plesnog lifta

Post Zabava

Evo zašto Leonardo DiCaprio vraća oscar

Post Zabava

Plava planeta 2: Trans riba, surfanje Delfini i tragični meljusi

Post Zabava

P! Nk je koristila svoj vma govor kako bi naučila svoju ćerku samopoštovanje

Post Zabava

Scarlett johansson je upravo nazvao Džejmsa Franka u svom ženskom govoru

Post Zabava

Zašto nije kul da je megan marka tražila da Lije oko njenog uzrasta

Post Zabava

Zejn Malik je poslao Gigi Hadid najsladju poruku rođendana

Post Zabava

Desert island discs epizoda za preuzimanje odmah

Post Zabava

Emma Tompson je zapravo živela kroz njenu ljubav, stvarno srce

Post Zabava

Skins cast: Gde su sada?

Post Zabava

Forbes 30 ispod liste 30 je van i ovde je napravio rez

Post Zabava

Cruz Beckham je izdao svoj debi singl i tako je sladak